Şimdi Ara

Next Minix HD (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.468
Cevap
31
Favori
360.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu anda hiçbir kkanalı izleyemiyorum.Frekans değişikliği yüzünden uyarı veriyor ama kuruluma geçmiyor.Lnb kontrol edin diyor ama sıkıntı yok onda.Boyle bişey yaşayan ya da çözümünü bilen var mı arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: popii

Selamunaleykum..benmde minix hd almam.lazim ama hic anlamam az bi baktim.combo modeli iyi gbi geldi..maclarda trt ntvsporda sifre girme problemi olmasin ama ;) acil onerilerinizi bekliyorm sagolum

Yokmu yardimci olacak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Selamunaleykum..benmde minix hd almam.lazim ama hic anlamam az bi baktim.combo modeli iyi gbi geldi..maclarda trt ntvsporda sifre girme problemi olmasin ama ;) acil onerilerinizi bekliyorm sagolum

combo modeli biraz pahalı, 220tl minix uydu alıcısı için yüksek fiyat. next amigo yada black plus falan da işinizi görür. eğer bütçeniz 200tlnin üstündeyse goldmaster 1050 öneririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

quote:

quote:

combo modeli biraz pahalı, 220tl minix uydu alıcısı için yüksek fiyat. next amigo yada black plus falan da işinizi görür. eğer bütçeniz 200tlnin üstündeyse goldmaster 1050 öneririm

babama mini hd olan bişey alcam maçlarda şifre girmesin görüntüsü iyi olsun hem hd hem sd yeterli benim için..amigoyla black plusa bakıym ozman sağolun

• Kayıt kalıtesınde herhangı bır sorun yok gayte başarılı Herhangı bır kanalı kaydederken dıger bır kanala gecış yapabılrısın Diger kanala gecerken kayıt devam etmekte kanal gecişn kaydı etkılememkde yanı başka bır kanalı ızlerken ıstedıgın kanalıda
    kaydedebılıyorsun ...Ayrıca Nextın kendı formu var ordanda ayrıntılı olrak bılgı alabılırısın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eryıl34

Kayıt kalıtesınde herhangı bır sorun yok gayte başarılı Herhangı bır kanalı kaydederken dıger bır kanala gecış yapabılrısın Diger kanala gecerken kayıt devam etmekte kanal gecişn kaydı etkılememkde yanı başka bır kanalı ızlerken ıstedıgın kanalıda
    kaydedebılıyorsun ...Ayrıca Nextın kendı formu var ordanda ayrıntılı olrak bılgı alabılırısın .

Sağ ol cevap için. Eğer aynı kanalı kaydedecekse çok saçma olurdu çünkü.

3. sorumun ikinci kısmına da cevap verebilir misin? Hiç kayıt yaptıysan. Yani kayıt sonrasında ortalama bir dizinin veya filmin kaç gb yer kapladığı
  • Next Minix BlackPLUS uydu alıcısını dün aldım. Star HD'de yayınlanan Beşiktaş maçını izleyerek deneme fırsatım oldu. Uydu alıcıları konusunda pek bir malumat sahibi olmadığımı ise özellikle belirterek tek cümlelik değerlendirmemi yapayım:

HD kanallar için görüntü kalitesini kesinlikle beğendim , fakat SD kanalları izlemeye tahammül edemedim .

Yine de makinayı HD kanallar için kullanmayı düşünüyorum. IPTV için bir wifi aparatı almamız gerekiyor sanırım. Minix'lerle uyumlu tek cihaz "Everest EWN-687N"mıdır bunun dışında piyasada ulaşımı daha kolay mağazalarda bulabileceğimiz bildiğiniz başka bir adaptör var mı acaba? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• hakandolek H kullanıcısına yanıt
    usb wifi anten piyasada 30 ila 60 arasında değişen fiyatla satılıyor. nextburada yada gittigidiyordan almayı düşünürken çarşıdaki uydu satıcısında uygun fiyatlı buldum. araştırmak lazım. hem illa o marka olacak şartı yok şekli aynı olan markalar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eflatoon

usb wifi anten piyasada 30 ila 60 arasında değişen fiyatla satılıyor. nextburada yada gittigidiyordan almayı düşünürken çarşıdaki uydu satıcısında uygun fiyatlı buldum. araştırmak lazım. hem illa o marka olacak şartı yok şekli aynı olan markalar var.

Teşekkürler cevap için . RALİNK 5370 chipset uyumlu farklı adaptörler var cevabınızdan anladığım.

Makinayla dün akşam çok fazla uğraşamadığım için soruyorum bu küçük receiver'ı TV'nin arkasına yapıştırarak mı sabitlediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakandolek

quote:

Orijinalden alıntı: eflatoon

Teşekkürler cevap için . RALİNK 5370 chipset uyumlu farklı adaptörler var cevabınızdan anladığım.

Makinayla dün akşam çok fazla uğraşamadığım için soruyorum bu küçük receiver'ı TV'nin arkasına yapıştırarak mı sabitlediniz?

evet makinayı tvnin arkasına yapıştırıyoruz.

• hocam bu alıcı ekranında kanal numaraları olan versiyonlar hangileri? black plus'ta var mıdır? bir de bende pembe modelden var ondaki alıcı eski, buna yenisini alsak uyum sağlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

merhaba,

ben amigo modelini hiç kullanmadım ancak amigo ile aynı donanıma sahip microstar s1 kullandım. microstar s1 hem görüntü kalitesi olarak zayıftı hem de akıcı görüntüye sahip değildi. akıcı görüntü olayını şu şekilde açıklayayım: futbol maçı izlerken top ve oyuncuların duraklayarak gittiklerini görebiliyordunuz.

şu an ise black+plus kullanıyorum arada ciddi derecede fark var. o nedenle black+plus modelini tavsiye ediyorum. ancak amigo için ilave yazılım çıkmıştır, optimizedir ve görüntü sorunlarını düzeltmiştir onu bilemem. ben sadece donanımı iyi görünüyor diye amigo almanın doğru olmayacağını beyan etmek istedim.

hocam kanal geçişleri nasıl hız olarak hd'den hd'ye geçerken özellikle bir video çekebilirmisiniz.

ve stabilite nasıl donma takılma kumandaya tepki vermeme yada ses açma tuşuna basınca kanal değiştirme vb. kronik sorunları varmı cihazın

• quote:

Orijinalden alıntı: digital90

hocam bu alıcı ekranında kanal numaraları olan versiyonlar hangileri? black plus'ta var mıdır? bir de bende pembe modelden var ondaki alıcı eski, buna yenisini alsak uyum sağlar mı?

black plus ta var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakalak

quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

merhaba,

ben amigo modelini hiç kullanmadım ancak amigo ile aynı donanıma sahip microstar s1 kullandım. microstar s1 hem görüntü kalitesi olarak zayıftı hem de akıcı görüntüye sahip değildi. akıcı görüntü olayını şu şekilde açıklayayım: futbol maçı izlerken top ve oyuncuların duraklayarak gittiklerini görebiliyordunuz.

şu an ise black+plus kullanıyorum arada ciddi derecede fark var. o nedenle black+plus modelini tavsiye ediyorum. ancak amigo için ilave yazılım çıkmıştır, optimizedir ve görüntü sorunlarını düzeltmiştir onu bilemem. ben sadece donanımı iyi görünüyor diye amigo almanın doğru olmayacağını beyan etmek istedim.

hocam kanal geçişleri nasıl hız olarak hd'den hd'ye geçerken özellikle bir video çekebilirmisiniz.

ve stabilite nasıl donma takılma kumandaya tepki vermeme yada ses açma tuşuna basınca kanal değiştirme vb. kronik sorunları varmı cihazın

hocam o kadar vaktim yok. ancak geçişler yavaş. kanal geçiş hızı sizin için önemliyle minix serisine hiç bulaşmayın. sti işlemcili receiver tercih edin.

• merhaba,
    bugün next minix amigo aldım kutuyu ilk ben açtım. küçük kumanda çalışıyor fakat büyük kumandayı görmüyor. bu sorunu yaşayan oldu mu? bir ayar falan mı yapmak lazım acaba.

küçük kumanda ile de frekans taraması yapamıyorum. bir yöntemi var mı?

elimde hama akıllı uzaktan kumanda var. amigo kodu var mıdır hamaya tanımlamak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crwly

merhaba,
    bugün next minix amigo aldım kutuyu ilk ben açtım. küçük kumanda çalışıyor fakat büyük kumandayı görmüyor. bu sorunu yaşayan oldu mu? bir ayar falan mı yapmak lazım acaba.

küçük kumanda ile de frekans taraması yapamıyorum. bir yöntemi var mı?

elimde hama akıllı uzaktan kumanda var. amigo kodu var mıdır hamaya tanımlamak için.

kutunun içinden kumandayı nasıl tanıtacağınızı anlatan broşür çıkıyor. ses açma kapama tuşlarıyla yapılıyordu, kolay bir işlem. brosurde söylenenleri uygulayın. hama kumandası ile ilgili bilgim yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cunuyil

quote:

Orijinalden alıntı: sky_lark

Bende resimdeki Next Minix HD- Blue olan cihazdan var. 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum. 10-15 gündür free share özelliği çalışmıyor.
    . free share açma için gerekli tüm işlemleri yaptım sorun çözülmedi.

http://www.nextdestek.com/Next_18500-Minixhd_freeshare_acma_islemi.html gösterildiği gibi defalarca yaptım olmadı.
    Sizde sorun var mıdır? Açıyor mu?

Cihaz youtube'dan film izletiyor. Yani internete giriyor.

Next bu konuda free server bakım çalışması olduğunu belirtiyor.Bakınız; next destek

Bu free share bakımı ne zaman bitiyor? Free share ne zaman kullanıma açılacak?
    Bir bilgisi olan var mı?
    Bu konuda bir haber okuyan, bilgi alan varsa cevap verirse sevinirim.

Next destek sitesinde sadece bakımda yazıyor, ama süre hakkında bilgi yok.Ya da ben göremedim.

• ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Kumanda Gozunu tekrar cıkartıp IR olan yere saglam bır şekılde jakı yerıne yerleştırın bunu yaparken jakın tammen uydunun jack soketı yerıne gectıgını emın olduktan sonra tekrar deneyın.***Pıllerı kontrol edın.***
  • bu yeni turksat güncellemesinden sonra kanal sıralamaları pert oldu.

nasıl düzenleyebilirim teşekkürler.
  • Next Minix Hd Black+Plus kullanıyorum. Show Tv HD bende takılıyor. Aynı sorunu yaşayan veya çözümünü bilen varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.