Şimdi Ara

Next Minix HD (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.468
Cevap
31
Favori
360.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hatabo

Next Minix Hd Black+Plus kullanıyorum. Show Tv HD bende takılıyor. Aynı sorunu yaşayan veya çözümünü bilen varmı ?

Şimdi kontrol ettim ve evet kısa fakat sık aralıklarla takılmalar oluyor. Çözümü hususunda bilgim yok ne var ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatabo

Next Minix Hd Black+Plus kullanıyorum. Show Tv HD bende takılıyor. Aynı sorunu yaşayan veya çözümünü bilen varmı ?

Bende Next minix HD Black kullanıyorum. Bende de Show HD kasıyor ama sanırım bu durum kanal veya uydu ile alakalı. Bu arada A Spor HD'ye şifre gelmiş ?
  • Minix hd cool kullaniyorum show tv hd kasma var acayip sorun neden kaynaklı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu cihazda biss nasıl giriliyor arkadaşlar?
  • -kanald hd hiç açılmıyor. cnn türk hd de buzlanma yapıyor.

sorun ne olabilir beyler?
  • Arkadaşlar minix black plus ile cool arasında kaldım hangisini alayım sizce.yada bunlardan iyi olan minix hangisi. Bi yardımcı olun arkadaşlar bi turlu sipariş veremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir1983

Arkadaşlar minix black plus ile cool arasında kaldım hangisini alayım sizce.yada bunlardan iyi olan minix hangisi. Bi yardımcı olun arkadaşlar bi turlu sipariş veremedim.

cool modeli çift kumandalıdır. uygun olsun dersen black plus, çok özellikli olsun dersen amigo al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

quote:

Arkadaşlar minix black plus ile cool arasında kaldım hangisini alayım sizce.yada bunlardan iyi olan minix hangisi. Bi yardımcı olun arkadaşlar bi turlu sipariş veremedim.

cool modeli çift kumandalıdır. uygun olsun dersen black plus, çok özellikli olsun dersen amigo al.

Merhaba hocam nasılsınız
    Ben hala sipariş vermedim Black plus ile cool arasında kaldım şimdi birde amigo aklımızı kurcalıyor.bu uçu arasında hangisi tercih edeyim.hepsini kullanmasamda çok özellik olsun istiyorum.netten birazda amigoyu araştırayım.
    Teşekkür ederim.
    (tkgs özelliği var mı)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

quote:

Merhaba hocam nasılsınız
    Ben hala sipariş vermedim Black plus ile cool arasında kaldım şimdi birde amigo aklımızı kurcalıyor.bu uçu arasında hangisi tercih edeyim.hepsini kullanmasamda çok özellik olsun istiyorum.netten birazda amigoyu araştırayım.
    Teşekkür ederim.
    (tkgs özelliği var mı)

saolun iyiyim. amigo da tkgs halen yok, ancak yazılım güncellemesi ile tkgs nin tüm nexstar cihazları için standart olacağı bilgisi gündemde, beklemedeyim. benim için olmazsa olmaz bir özellik deil tkgs. bence bir an önce hd bir cihaz alın, mevcut ulusal yayınları hd izlemekten mahrum kalmayın artık. araştırın, bende çok araştırmıştım.

• arkadaslar bende de show hd ve haberturk hd takilma yapiyor. cihaz brother modeli . yazilim guncelledim gene ayni. evde dahili alicili led tv de problem yok. uydu kaynakli oldugunu dusunmuyorum o acidan. sinyal de 90/85 sabit cozum bilen var mi ?

• arkadaşlar bende minix hd black kullanıyorum ancak frekansları ayarlamama rağmen bir türlü sinyal alamıyorum. bu sorunu nasıl çözebilirim? lütfen yardım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: parsan

arkadaslar bende de show hd ve haberturk hd takilma yapiyor. cihaz brother modeli . yazilim guncelledim gene ayni. evde dahili alicili led tv de problem yok. uydu kaynakli oldugunu dusunmuyorum o acidan. sinyal de 90/85 sabit cozum bilen var mi ?

Aynı sorun bendede var, yok mudur bunun çözümü.

• arkadaşlar kanal sıralaması düzenlemeyi nasıl çözdünüz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratgurler

arkadaşlar kanal sıralaması düzenlemeyi nasıl çözdünüz?

tkgs yi devre dışı bıraktığında menüde taşıma seçeneği aktif oluyormuş.
  • Arkadaşlar Show Tv ve Kanaltürk'te olan takılmalar için bu adrese şikayetimizi bildirelim. Kaç gün oldu düzelttikleri yok.

http://destek.next.com.tr/index.php?/Tickets/Submit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatabo -- 24 Eylül 2014; 20:46:56 >
  • minix cool aldım ama kanallar çok karışık taşıma işlemi de pek kullanışlı gelmedi açıkcası. Usb ile sıralı kanal listesi yükleme şansımız var mı yada kanalları düzenleyip usb ile geri yüklemek gibi
    Edit: yazım hatası
    2.Edit : Hallettim, kanal editörü varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleep -- 24 Eylül 2014; 22:15:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parsan

arkadaslar bende de show hd ve haberturk hd takilma yapiyor. cihaz brother modeli . yazilim guncelledim gene ayni. evde dahili alicili led tv de problem yok. uydu kaynakli oldugunu dusunmuyorum o acidan. sinyal de 90/85 sabit cozum bilen var mi ?

cihaz çok mu ısınıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: muratgurler

arkadaşlar kanal sıralaması düzenlemeyi nasıl çözdünüz?

Cihazdan usb yedeğini alip yine next destek sitesinden kanal editörü ile pc de düzenleyip geri yükleyebilirsin kolayca ben öyle yaptim arastirirsan video anlatimi da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleep -- 25 Eylül 2014; 10:38:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyingHigh

bu cihazda biss nasıl giriliyor arkadaşlar?

Bisskey girmek icin menu tuşu sonra 8888 yap sonra 888 yap yukarida ki yazi active olacak sonra mavi tuşa basacaksin 2 3 kere ve kanal isimleri cikar yoksa en altta unkuow gibi bisey yaziyor oradan bisskeyi göreceksin ve basina kanalin frekansi lazim sana bir video ceker atarım yarin veya ertesi gun isteyim şu anda..

• arkadaşlar merhaba black + ile kanal arama yapıcam fakat 11844 V 2222 sinyal vermiyor neden olabilir kanal arama yapamıyorum NIT felan aktif ?
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.