Şimdi Ara

Next Minix HD (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.468
Cevap
31
Favori
360.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • next minix hd nin ip tv si rezalet kanalların çoğunu 2 dk gösteriyor sonra görüntü gidiyor.Acaba internet yetersiz mi diye komşunun uydu alıcısında denedim.Sorunsuz çalışıyor.Üstelik komşunun uydu alıcısıda a101 den alınma hometech marka.
  • hbasaran82 kullanıcısına yanıt
    denedim ip tv yi kanalları sadece 2 dk gösteriyor ondan sonra görüntü gidiyor.Sizde de böyle mi hocam
  • mufuo kullanıcısına yanıt
    Teknik servise göndermiştim yazılım atıp gönderdiler sıkıntısız kullanmaktayım.
  • Next Minix HD Amigo ana başlık açılmıştır:

http://forum.donanimhaber.com/m_98837550/tm.htm
  • Elektrik kesildiği için yazılım atma işlemi yarıda
    Kalıyo o yüzdn açılmıyo
    Teknik bilgilendirme yapmadı ama sorunda çıkarmadı gayet temiz ve çalışır halde aldm cihazımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • next minix hd cool show bloomberg ve haberturk hd donma sorunu için teknik servisle görüştüm son yazılımla güya sıkıntı çözülmüşmüş. bi şeyin düzeldiği yok düzeleceği de yok dedim. bi daha da next in yanına uğramam
  • Merhabalar ,

Evimde 3 tv oldu , 2 tane antenden lnb geliyor ve uydu alıcısıyla iş görüyorlar ,

Ancak +1 lnb kablosu çekemedıgımden dolayı bu tarz bir ürün kullanmayı düşünüyorum ,
    İstanbul beylıkduzu gürpınar bölgesinde bu ürünün çalışma verimlliği nasıl olur ,
    bu civardaki bir antenci bu bölgede eski tip antenler çekmiyor demişti , Telefonlarda full çekmiyor ,

??
  • bende bugün sipariş verdim
  • NEXT Minix HD Tango sahibi olarak;

Fox HD sürekli takılıyor ve donuyor,yazılımı da güncelledim ama değişen birşey yok.Diğer HD kanallar stabil.

Cihaz kaynaklı mıdır,bilen var mı acaba?
  • black modelde ip kanal hafızası 20 adet mi , yoksa yazılımda mı sıkıntı var ?
  • next uydu alıcısı kullanan arkadaşlardan bir konda bana yardımcı olmalarını rica edeceğim şimdi bu uydu alıcıyı almak istiyorum ama bazı sorularım olacak
    - cihazın çok ısınması herhangi bir sıkıntı yaratıyormu
    -ikincisi ise görüntü kalitesi nasıl eğer yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: iclever

next uydu alıcısı kullanan arkadaşlardan bir konda bana yardımcı olmalarını rica edeceğim şimdi bu uydu alıcıyı almak istiyorum ama bazı sorularım olacak
    - cihazın çok ısınması herhangi bir sıkıntı yaratıyormu
    -ikincisi ise görüntü kalitesi nasıl eğer yardımcı olursanız sevinirim..

HD cool kullanıyorum önceden birkaç kanal takılıyordu ama son güncellemeyle sorunsuz şuan tavsiye ederim

• ısınması sıkıntı yaratmıyor değilmi
  • birkaç yerden küçük cihaz alma dediler işgillendim :(
  • benim için wifi adaptörlü olsun sonradanda ilave edilebilir.
    * cccam üzerinden ispanya lig maçlarını izleyim
    *ısınması sıkıntı çıkartmasın
    *kanal geçişleri normal olsun
    *görüntüsüde güzel olsun yeterli sizce f/p olaram bu cihazı almalımıyım sonuçta fiyatta önemmli
  • quote:

ısınması sıkıntı yaratmıyor değilmi

Isındığını bile bilmiyorum televizyonun arkasında

• görüntü kalitesinden memnunmusunuz
  • quote:

görüntü kalitesinden memnunmusunuz

Hd kanallar güzel çalıyor yani sıkıntı yok 6 5 aydır sorunsuz çalışıyor

• 1.5sene falan oldu belki daha fazla kullanıyoz daha tık demeden çalıyor ve ısınıyorda yani ısınmasından dolayı sıkıntı yok düşünün 1.5senedir çalışan şey herhalde bi 1.5sene daha çalışır yani bazen hdd bağlıyom 1tb falan ondan hiçbir sıkıntı olmuyor şimdi bi sıkıntı var oda trt 4k kafama çok takıldı acaba izleyebilcezmi tabi benim tv 4k değilya yine belki açar ümidim var yazlımla falan yaparsalar güzel olur çok sağlam bi görüntü kalitesi olur açılırsada
  • Arkadaslar elimde 3 tane next minix black cihaz var hepsi de 1 aylik olmadi daha,,,bir adeti gecen hafta kumandadan kapatildiktan sonra bir daha acilmadi, alici kirmizi isikta kaldi ve bir daha yesile donmedi,,,teknik servis de 15 tl ucret karsiligi tamir etti garantili cihazi,,,asagida deneyimi paylastim, nextten herhangi bir urun almadan once bir daha dusunun,,,

19/03/2015 tarihinde n11 sitesinden aldığım next mini HD black 2 cihazım 2 Nisan tarihinde açılmamaya başladı ve ardından next müşteri hizmetlerine ulaştım, tarafıma Antalya ilindeki Taç Elektronik next yetkili servisine ulaşmam söylendi. Bunun üzerine 3 Nisan'da cihazımı servise bıraktım, ardından telefon görüşmelerim sonucunda Taç elektronik firması cihazım için anakart beklendiğini 1-2 gün içerisinde geleceği bildirildi. 10 Nisan tarihinde yetkili servise uğradım ve cihazımın yazılımının bozulduğu yeni yazılım yüklendiği ve 15 TL ödemem gerektiği söylendi, ürünümün garantili olduğunu söylememe rağmen ödemeyi yaptım. Müşteri hizmetlerini aradım ve durumu bildirdim ancak geri dönüş yapılacagi bildirildi fakat herhangi bir donus almadim, 15 tlyi geri almanin pesinde degilim ancak rezalet musteri destegi olan bir firmadan herhangi bir urun alinmasindan once dikkat edilmesini istedim, Elimde teknik servisten alinan istegim uzerine 15 tl alindi yazilan teknik servis formu, cihazin faturasi ve garanti belgesi mevcuttur, Iyi calismalar,

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.