Şimdi Ara

Next Minix HD (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.468
Cevap
31
Favori
360.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mini cihazlarda ısınma sorunu vardır. Bu hemen bozulacak anlamına gelmez ancak cihazın ömrünü kısalttığıda bir gerçektir.
  • mutfak tv arkası için hangisi?

99,90 TL
    Next Minix Full HD BLACK II Uydu Alıcı TÜRKSAT 4A AYARLI
    http://www.n11.com/next-minix-hd-black-ii-uydu-alicisi-P53028999
    uydu alıcı gözü yokmuş..

76,98 TL
    Next Starbox Mini Hd Dijital Uydu Alıcısı
    http://www.n11.com/next-starbox-mini-hd-dijital-uydu-alicisi-P50092590

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 17 Nisan 2015; 12:05:33 >

• next minix var dijitürk vardı daha önce onu söktüm minix bağladım sinyal sorunum var yüzde 10 ve 30larda geziyor neden?
  • 2 adet next minix hd combo var,2 adet de seg galiba 94cm LCD tv ler var,daha önce sorunsuzdular,bir süredir bağlı değillerdi ve en son 2sine de yazılım güncellemesi yaptım,şimdi birinde hdmı'dan hiç görüntü gelmiyor,diğerinde sadece ses geliyor.Heriki minizx de diğer tv lerde sorunsuz.Öneriniz nedir?
  • @dr.amon;
    fabrika ayarlarına getirmenin faydası olur mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

mutfak tv arkası için hangisi?

99,90 TL
    Next Minix Full HD BLACK II Uydu Alıcı TÜRKSAT 4A AYARLI
    http://www.n11.com/next-minix-hd-black-ii-uydu-alicisi-P53028999
    uydu alıcı gözü yokmuş..

76,98 TL
    Next Starbox Mini Hd Dijital Uydu Alıcısı
    http://www.n11.com/next-starbox-mini-hd-dijital-uydu-alicisi-P50092590

Hocam minix hd plus almanı tavsiye ederim. Ordaki linklerden biri değil ama bayağı iyi. Kanal nosunu gösteren ekranı var vede o ekranı tv nin arkasına taksan bile kumanda çekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 tane var evde
    saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

Orijinalden alıntı: sleep

quote:

quote:

next black plus teknosa dan alınan..
    Bu renk olayını ayarlayamadim ben. Bütün değerler %50 de duruyor cok karanlık ve renkler çok koyu ayarlardan artirinca renkler yeşil pembe tuhaf tuhaf oluyor. Bir sıkıntı mı var yoksa sizler hangi ayarda kullanıyorsunuz..

Bilgisi olan yok mu...

Ben aldığım gibi kullaniyorum. Uydu değilde TV görüntü ayarlari ile oynamayi dene bence.Ben de tv dinamik modda uydu default hic oynamadim memnunum renklerinden

Tv lg kendi uydu alıcısıyla sıkıntı yok ama deneyeceğiz artık..

oca merhaba bu sorunu bende yaşıyorum. televizyon lg uydu alıcısı next minix hd black plus.

karanlık görüntüleri daha da karalıklaştırıyor. tv'den kaynaklanan bir sorun değil çünkğ başka uydu alıcılarda denedim bu sorun yok.

sen çözebildin mi bu sorunu. gerçekten sinir edici bir olay görüntüler çok karanlık oluyor.

• Ben kullanmıyorum bir tanıdığa verdim cihazı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sleep

quote:

quote:

next black plus teknosa dan alınan..
    Bu renk olayını ayarlayamadim ben. Bütün değerler %50 de duruyor cok karanlık ve renkler çok koyu ayarlardan artirinca renkler yeşil pembe tuhaf tuhaf oluyor. Bir sıkıntı mı var yoksa sizler hangi ayarda kullanıyorsunuz..

Bilgisi olan yok mu...

Ben aldığım gibi kullaniyorum. Uydu değilde TV görüntü ayarlari ile oynamayi dene bence.Ben de tv dinamik modda uydu default hic oynamadim memnunum renklerinden

Tv lg kendi uydu alıcısıyla sıkıntı yok ama deneyeceğiz artık..

oca merhaba bu sorunu bende yaşıyorum. televizyon lg uydu alıcısı next minix hd black plus.

karanlık görüntüleri daha da karalıklaştırıyor. tv'den kaynaklanan bir sorun değil çünkğ başka uydu alıcılarda denedim bu sorun yok.

sen çözebildin mi bu sorunu. gerçekten sinir edici bir olay görüntüler çok karanlık oluyor.

• arkadaşlar zamanında buna 250 tl vermiştim. 2012 de. şimdi nasıl fiyatları
  • Next Minix Black II aldım bütün kanallar sorunsuz olarak çalışıyor. Tüm güncellemelerini yaptım fakat TV 8 HD malesef eklenmiyor nasıl ekliyebilirim bir rehber filan varmı?
  • Birkaç gündür Youtube videoları da açılmıyor. Dailymotion da sıkıntı yok. Acaba yeni yazılım mı gelecek ?
  • Black 2 de internet var mı. Gerçi olmasa da olur ama yazılım nasıl güncelleniyor o zaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm arkadaşlar akıllı kumandayla ilgili bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim.
    next minix hd black uydu alıcısıyla gelen kumandayı tv yi ( lg lw4500 ) kumanda etmek için ayarlamak istiyorum
    fakat yapamadım bir yerde nasıl yapılacağını okudum ona göre ayarlıyorum olmuyor
    vol+ ve vol- tuşlarına aynı anda 3-4 sn basıyorum sonra vol- tuşunu bırakıp sadece vol+ tuşuna basılı tutuyorum
    ses ayarlama simgesi gelene kadar bekleyin diyor ama ben 5 dk kadar bekledim hiçbir şey gelmedi
    nasıl olacak anlamadım acaba daha fazla mı beklemem lazım yardımcı olursanız sevinirim

• MarjinaL_Kedi kullanıcısına yanıt
    hocam bende next minix hd tango aldım yeni, maçlar için şifre nasıl kırılıyor, biss key vs nasıl girilir bu konuda bana tavsiye edebileceğin bir link vs var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: westernblew

hocam bende next minix hd tango aldım yeni, maçlar için şifre nasıl kırılıyor, biss key vs nasıl girilir bu konuda bana tavsiye edebileceğin bir link vs var mı ?

next destek .comda ayrıntılar var
    Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu cıhazdan bende var,
    butun hd kanallarda hiç bir sorunum yok ancak trt hd, trt spor hd, trt spor da ınanılaz sorun yaşıyorum tkgs guncelledım, versıon guncelledım vs. her şeyı yapmama rağmen bu ıkı kanalı ızleyemıyorum devamlı sonuyor, uyduda sıkıntı oluyor desem diğer kanallarıda ızleyemem sadece trt kanalarında bu sorun var yaşayan var mı aynı sorunu acaba ?
    tşk ederim hocam
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.