Şimdi Ara

Next Minix HD Amigo ana konu ve teknik değerlendirmeler (en yeni bilgiler, birinci mesajdadır) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
727
Cevap
17
Favori
68.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • açıyor deyipte benim iyice moralimi bozun yani :)
    bn isterseniz ne yaptığımı anlatayım
    cihazı usbden güncelledim
    fabrika ayarlarına dödürdüm (ama cihaz yeniden başlamamıştı)
    sonra daha önceden yine bur formdan öğrendiğim ıks yi açtım
    sonra çıktım gezerken anahtar geldi fakat bu seferde kanalların hiçbirinde sinyal yoktu
    bu yüzden hotbirtteki kanalların hepsini sildim (sinyal yok diye)
    hotbird ti tekrar otomatik tarama yaparak kanalları buldum çıktım
    yine ıksyi açtım ama bu seferde hiçbir kanal açılmadı

bir daha güncelleyip fabrika ayarlarına dödürsem düzelir mi acaba madem dediğim kanalları açıyor bnm bunu yapmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10UR123 -- 13 Şubat 2015; 18:33:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebronur123

açıyor deyipte benim iyice moralimi bozun yani :)
    bn isterseniz ne yaptığımı anlatayım
    cihazı usbden güncelledim
    fabrika ayarlarına dödürdüm (ama cihaz yeniden başlamamıştı)
    sonra daha önceden yine bur formdan öğrendiğim ıks yi açtım
    sonra çıktım gezerken anahtar geldi fakat bu seferde kanalların hiçbirinde sinyal yoktu
    bu yüzden hotbirtteki kanalların hepsini sildim (sinyal yok diye)
    hotbird ti tekrar otomatik tarama yaparak kanalları buldum çıktım
    yine ıksyi açtım ama bu seferde hiçbir kanal açılmadı

bir daha güncelleyip fabrika ayarlarına dödürsem düzelir mi acaba madem dediğim kanalları açıyor bnm bunu yapmam lazım

cihaz bilgisinde 19.12.2014 Yazılımı yazıyorsa olmuştur artı zaten IKS çıktığına göre zaten bu yazılım vardır geriye şu kalıyor modemin markası nedir bilemem ama belki o cihazın bağlandığı serveri engelliyor olabilir modeme girip bakmak lazım birde uygulamalara baktınız mı youtube yada film veya ip tv den bir şey açıyor mu açıyorsa nete sorunsuz bağlı demektir son olarak sarı anahtar çıkan bir şifreli kanalın üstündeyken menü 7777 yapın ve IKS tekrar seçip çıkın seçili olsada. bende bazen açmayınca bunu yaparım. bakın bende açan bir kanalı yazıcam onu açıp deneyin olmadı biraz bekleyin o kanalın üstünde bunlardan 3 4 adet açan var NATİONAL GEO 10796 V 27500. NationalGeo frekansıda vereyim 11881 V 27500 veya Discovery 12034 V 29900. History hd 12265 V 27500 bunları deneyin. artı 18 kanalda açıyor ama sanırım izlemiyorsunuz onu vermiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 13 Şubat 2015; 19:14:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lebronur123

uydu alısıcı sonunda elime ulaştı son güncellemeyi yükledim ve emuyu aktif ettim hotbird $ işaretli kanalların çoğu açıldı ama sinyal yok yazıyordu bu yüzden hotbirddeki kanalların hepsini sildim tekrar tarattım ve whitelated beyin verdiği keyi kurdum emu listesine girdim liste dolu ama açılan hiçbir hotbird kanalı yok ne yapmam lazım ya da neyi yalnış yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim
    şimdiden teşekkürler
    bu arada unutmadan geçen sorumu cpvladığı için mito1172 beyede teşekkür ederim
    @whitelated
    @mito1172

benim verdiğim emu ile trt spor hd yi ekledim birde 7 derece cicitürk lerin sd kanalları acılır belgeseller vs. hotbirdi acmak için ıks aktif edmeniz gerekmekte aktif etmissiniz galiba orda relink uptade list var onları dene ıks sayfasında illa acılması laızm hotbird kanallarının listesinin yayında anahtar işareti gelmesi lazım

eğer gene olmuyorsa
    merkezi sistemli evde oturuyorsanız diseq ayarlarından diseq ayarını değiştir hotbirdin genelde lnb2 veya A,B,C karakterleri vardır onu değiştir oyle dene orda sinyal gelir

• teşekkürler dediklerinizi denicem denedikten sonra sizi bilgilendiririm ilginiz için tekrar tşkrlr
  • Burası yeri midir bilmiyorum ama bir sorum olacak,bilgi sahibi bir arkadaş cevap verirse sevinirim.
    next nextar bir uydu alıcım var modeli YE-5000 TV'ye hdmi kablo ile bağlanıyor televizyonumda PHILIPS. TV yi açınca kanallar yüklü değil diyor,uydu yayınlarına ulaşabilmem için her defasında TV den HDMİ'ye geçmem gerekiyor :( televizyonun açıldığında uydu yayınları ile HDMİ den başlamasının bir yolu var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: replaa

Burası yeri midir bilmiyorum ama bir sorum olacak,bilgi sahibi bir arkadaş cevap verirse sevinirim.
    next nextar bir uydu alıcım var modeli YE-5000 TV'ye hdmi kablo ile bağlanıyor televizyonumda PHILIPS. TV yi açınca kanallar yüklü değil diyor,uydu yayınlarına ulaşabilmem için her defasında TV den HDMİ'ye geçmem gerekiyor :( televizyonun açıldığında uydu yayınları ile HDMİ den başlamasının bir yolu var mıdır?

tvyi hdm seçiliyken kapatırsan hdm ile açılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Burası yeri midir bilmiyorum ama bir sorum olacak,bilgi sahibi bir arkadaş cevap verirse sevinirim.

cevap için çok teşekkür ederim :) TV'yi pek kullanmıyorum genelde usb'den film izlemek için kullanıyorum... sayenizde bu sorunu çözmüş oldum.
    saygılar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

cevap için çok teşekkür ederim :) TV'yi pek kullanmıyorum genelde usb'den film izlemek için kullanıyorum... sayenizde bu sorunu çözmüş oldum.
    saygılar.

rica ederim bende de philips tv var ve bende merak edip denemiştim oluyor hdm seçiliyken kapatınca hdm den başlıyor

• Arkadaşlar biss key nasıl giriceğiz cihaza?
  • bu ısınma yazın basımıza bela olurmu sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: engosen2580

bu ısınma yazın basımıza bela olurmu sizce

Gecen yaz izledim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu cihazın nasıl bir özelliği var.nerle yapılabilir ???

örneğin belgesel kanalları vb..???
  • Sifre cozmede anahtar sarı yerine gri oldu cozmedi kanalin sifresini kapatim actim düzeldi nedendir acaba

• Next minix hd cool ile arasinda cok fark varmi
    iptv izlemek icin kullanacagim hangi cihazi onerirsiniz

• ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN:http://forum.donanimhaber.com/m_103041927/tm.htm
  • ıptv ve film izle de problemmi var bugun hiç giremedim hatta ip tv calşmadıgı gibi reciver donuyor kapatıp acmak zorunda kalıyorum
    (son yazılım yuklu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: engosen2580

ıptv ve film izle de problemmi var bugun hiç giremedim hatta ip tv calşmadıgı gibi reciver donuyor kapatıp acmak zorunda kalıyorum
    (son yazılım yuklu)

Benimki ilk sürüm öyle bir sıkıntı olmadi

• Cihazdan yana yüzüm gülmedi bu günde cihaz bir gitti bi dahada acilmadi kirmizi ışık dahi yanmiyor bu gün servise götürücem bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi replax_1907 -- 23 Şubat 2015; 9:58:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Arkadaşlar bu şifreli discovery Chanel kanallarını açmanın bir yolu varmidir?

Eutelsat7a da var ust mesajlarima bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Deneyecegim hocam tesekkurler.

Sonucu paylasrsan sevinirim

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.