Şimdi Ara

Next Minix HD Amigo ana konu ve teknik değerlendirmeler (en yeni bilgiler, birinci mesajdadır) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
727
Cevap
17
Favori
68.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yakisikli_ch

quote:

Orijinalden alıntı: whitelated

Dns ayarlari yapin oyle duzelebilir

Ama ben yurtdisindayim yine de yapmam gerekirmi dns ayari

Denemekte fayda var. ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ok cok saol deniycem

• arkadaslar merhaba,

minix hf mavi receiver bir anda izlerken gitti. sadece sinyal yok diyor. hatta sıkıntı olabileceği düşüncesiyle farklı receiverla denedim yayınlar var. sizce sorun ne olabiilr böyle bir durumla karşılasan oldumu?

iyi günler
  • Arkadaşlar cihazı nasıl yedeklerim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cpurss79

Arkadaşlar cihazı nasıl yedeklerim?

USB'den güncelleme de çıkıyor muş. Peki şimdiki soru şifreler duruyor mu? Yani ebeveyn kontrolü? 3 yedeklemeyi de yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: hubey

Üstadlar bu kanallar için 2 yıl ccam desteği var ya onu ne zman istersek başlatabiliyoruz de mi mesela şu an 2.uydum yok seneye başlatma şansım var mı

son yazılımı ne zaman yüklersen ozaman 2016 yada 2017 ye kadar uzuyor seneye yada bugün yapsanda farketmiyor

Amigo cihazim var. Bu cihaz ile aldigimda CCcam acmistim 7777 ile. bir sene geçerlilik suresi verdi. Ama su anda yeni alan arkadaşlar ya da surum güncelleyen arkadaslarin freshare suresi için 2 sene oldu dediklerini duyuyorum, okuyorum. Bende de 19 aralik yazilimi var en güncel, ama hala view da 1 sene gorunuyor. Bu konuda yârdim rica ederim.

• twingonote kullanıcısına yanıt
    acaba birşey sorabilirmiyim bu iks (freeshare) hotbirddeki hangi frekansları açıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: twingonote

quote:

quote:

Üstadlar bu kanallar için 2 yıl ccam desteği var ya onu ne zman istersek başlatabiliyoruz de mi mesela şu an 2.uydum yok seneye başlatma şansım var mı

son yazılımı ne zaman yüklersen ozaman 2016 yada 2017 ye kadar uzuyor seneye yada bugün yapsanda farketmiyor

Amigo cihazim var. Bu cihaz ile aldigimda CCcam acmistim 7777 ile. bir sene geçerlilik suresi verdi. Ama su anda yeni alan arkadaşlar ya da surum güncelleyen arkadaslarin freshare suresi için 2 sene oldu dediklerini duyuyorum, okuyorum. Bende de 19 aralik yazilimi var en güncel, ama hala view da 1 sene gorunuyor. Bu konuda yârdim rica ederim.

doğru anladıysam son yazılımı yükledin ve sana 1 yıl mı uzattı? öyleyse yapacak bir şey yok ne verirse o

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    acaba iks ile açan paketleri biliyormusunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • multimedya bolumunde yer alan film izledeki filmler otomatik mi guncelleniyor yoksa her yazilim guncellemesindemi guncellenecek, yada kullanicinin yapmasi gereken birsey var midir?

• Super King @ valla paketler aklımda değil ama belgesel film ve 18 + ların çoğunu açıyor.

joje @ filmler yazılımla güncelleniyor biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 11 Mart 2015; 23:56:55 >
  • bu cihaz alınırmı???????
    tavsiyeniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: joje

multimedya bolumunde yer alan film izledeki filmler otomatik mi guncelleniyor yoksa her yazilim guncellemesindemi guncellenecek, yada kullanicinin yapmasi gereken birsey var midir?

Bende biraz farklı. Hemen her hafta 1-2 film listeye otomatik ekleniyor. Yazılım güncellemesi yapmadan. Mesela şu anda Murat Boz un filmi var en başta. Arından da 28 sayfa toplam 250 film var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

bu cihaz alınırmı???????
    tavsiyeniz

Bence almayın, sorunlu bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Bu kadar özelliği kaldıramadığı belli.
    Yaşanan sorunlar:
    1- Bazen durduk yere "sinyal yok" hatası vermesi, kanalları göstermemesi ve kapatıp açmadan düzelmemesi
    2- Kanal geçişlerinde (özellikle HDler) bazen aşırı yavaşlama(normalde de hızlı değil)
    3- IPTV lerde sık sık takılma/donma sorunları, bazen de durduk yere cihaza reset atması
    4- Normalde diğer uydu alıcımın çektiği bazı kanalları çekememesi, bazı sinyallerde kırılmalar
    5- Yeni eklenen kanalları otomatik bulmaması, yeniden tarama yaptırmanız gerekmekte ve bu çok uzun sürmekte...
    6- Kumandasının sadece direk karşıdan görerek çekmesi, diğer şekillerde çekmemesi
    ...
    aklıma ilk gelenler bunlar. Tercih sizin. Ama ben yeni alacak olsam bu cihazı almam.

• Ayrıca, next yazılım desteği çok iyi diyorlar diye aldık. Destek mestek yok, hala yazılımını güncelleyemediler, verilen sorulara %90 oranında sisteminizde(çanak, lnb, switch v.s.) sorun var cevapları veriliyor, siz sorunla başbaşa kalıyorsunuz...
  • Arkadaşlar trt hd de maç olduğu zaman izleyemiyorum biss bölümünden şifreyide girdim. Yokmu bi yardımcı olan anlayan
  • Güncel sıralı kanal listesi mevcutmu acaba? turksat, hotbird, eutelsat içeren.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elvankent_06

Arkadaşlar trt hd de maç olduğu zaman izleyemiyorum biss bölümünden şifreyide girdim. Yokmu bi yardımcı olan anlayan

Bu siteden sıralanmış listeden minixhdamigo yazanı indirip dosya içindeki key dosyasını usb belleğe kopyalayın, cihaza takıp, menülerden usb den güncellemeye gelin ve bu dosyayı seçin, cihaz yükleyecek, kapanıp açılacak ve işlem tamamlanacaktır...

• 1 senedir sıkıntı yaratmayan cihaz bugün manyadi. IPTV serverina girip kod ekliyorum eklemiyor,hot bird açılmıyor,çok yavaşladı vs. Boyle giderse memnuniyetim 0 a inicek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: twingonote

quote:

quote:

doğru anladıysam son yazılımı yükledin ve sana 1 yıl mı uzattı? öyleyse yapacak bir şey yok ne verirse o

Nerden görünüyor sure?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.