Şimdi Ara

Next Minix HD Amigo ana konu ve teknik değerlendirmeler (en yeni bilgiler, birinci mesajdadır) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
727
Cevap
17
Favori
68.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    menü + 7777 çıkan menüsünden wievden görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

Bende cccam seçili view diyorum ayarlama ekranı çıkıyor. Tam olarak nasıl bakıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

bu cihaz alınırmı???????
    tavsiyeniz

fbuyukbalkan arkadaşımız doğru demiş. örneğin turksat'dan hot bird'e geçiş yapınca 15 dk bekliyorsunuz kanal açılsın diye. İPTV'de çok sorun olmasa da sıkıntılar var. YouTube vs gibi uygulamalar sıkıntılı. Özellikle otomatik tarama yaparken kanalların tekrar çıkması çok can sıkıyor. Almayın. Onun yerine başka cihazlara bakın. Pişman olursunuz sonra. Küçük cihazların hepsi aynı zaten. Bu kadar özellik kaldıramıyor cihaz. Emektar NEXT-YE 2000 CX SUPER PLUS cihazım daha akıllı bundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakisikli_ch

Merhaba arkadaslar bende next amigo aldim Türkiyeden. Yurtdisinda yasiyorum ve evime gelip next amigoyu kurdum. Internet bagli hersey normal,iptv uygulamasi var ama kanallar yok. Iptv yi sectigimde kanallar indiriliyo diyor ama hicbirsey indirmiyo. PC den Internet arayüzüne baglanip baktim Ve hicbir kanal ekli degil. Bu durumda neyapmam gerekiyo? bütün kanallari tektek kaynak kodlarini bulup eklememmi gerekiyo yoksa next firmasindan herhangi bir eklentiyle bu kanallar gelirmi acaba. Birde Icinde 1 sene hediye olan freeshare yok kanallar cözülmüyo.Bu sorunlarin hepsi icin neyapmam gerekiyo. Yardimci olursaniz cok ssevinirim. Simdiden yardimlariniz icin cok tesekkürler

İPTV'de kendiniz kaynak eklersiniz ya da hazır liste indirip,usbye atıp,menüden usb'den güncelle deyip dosyayı seçersiniz.
    HAZIR LİSTE:http://kerimkonacoglu.com/next-amigo-ornek-kanal-listesi-ve-filimler/
    Freeshare'ye gelince menu-7777-cccam'ı seçin bekleyin 10-20 dk gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cpurss79

quote:

Orijinalden alıntı: yakisikli_ch

Merhaba arkadaslar bende next amigo aldim Türkiyeden. Yurtdisinda yasiyorum ve evime gelip next amigoyu kurdum. Internet bagli hersey normal,iptv uygulamasi var ama kanallar yok. Iptv yi sectigimde kanallar indiriliyo diyor ama hicbirsey indirmiyo. PC den Internet arayüzüne baglanip baktim Ve hicbir kanal ekli degil. Bu durumda neyapmam gerekiyo? bütün kanallari tektek kaynak kodlarini bulup eklememmi gerekiyo yoksa next firmasindan herhangi bir eklentiyle bu kanallar gelirmi acaba. Birde Icinde 1 sene hediye olan freeshare yok kanallar cözülmüyo.Bu sorunlarin hepsi icin neyapmam gerekiyo. Yardimci olursaniz cok ssevinirim. Simdiden yardimlariniz icin cok tesekkürler

İPTV'de kendiniz kaynak eklersiniz ya da hazır liste indirip,usbye atıp,menüden usb'den güncelle deyip dosyayı seçersiniz.
    HAZIR LİSTE:http://kerimkonacoglu.com/next-amigo-ornek-kanal-listesi-ve-filimler/
    Freeshare'ye gelince menu-7777-cccam'ı seçin bekleyin 10-20 dk gelir.

Alıntıları Göster
    Cihazda kablolu internet ayarları(IP ve DNS ayarları) var, her açılışta buraya girip tekrar tekrar aynı ayarları yapmaktan bıktım. Cihaz ayarları kaydetmiyor. Her açılışta tekrar ayarlamam gerekiyor...

• quote:

quote:

Bende cccam seçili view diyorum ayarlama ekranı çıkıyor. Tam olarak nasıl bakıyoruz?

cccam açmaz zaten şifreleri IKS yiseçip wieve baıkın
  • quote:

quote:

quote:

İKS yok bende.eski yazılımda nasıl bakıyoruz? İks yeni yazılımda galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

dostum son yazılımı yüklersen süre uzuyor evet ıks yenide var onu yüklemen gerek net bağlıysa menü+ günceleyi seç internetteni seç dene yüklerse yükle yüklemezse alttaki linkten indir usb flash bellekle yükle. artı eski yazılımdada aynı yerden bakılıyordu süreye fark yok.
    http://www.nextdestek.com/Next-Minix-HD-Amigo.html

EKLEME.i vievse alt resimdeki gibi çıkar soldaki liste boşsa sağda görülen kırmız kırmızı yada yeşil tuşa kumanda ile basıp listeyi yenile

Next Minix HD Amigo ana konu ve teknik değerlendirmeler (en yeni bilgiler, birinci mesajdadır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 15 Mart 2015; 18:47:44 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dostum son yazılımı yüklersen süre uzuyor evet ıks yenide var onu yüklemen gerek net bağlıysa menü+ günceleyi seç internetteni seç dene yüklerse yükle yüklemezse alttaki linkten indir usb flash bellekle yükle. artı eski yazılımdada aynı yerden bakılıyordu süreye fark yok.
    http://www.nextdestek.com/Next-Minix-HD-Amigo.html

EKLEME.i vievse alt resimdeki gibi çıkar soldaki liste boşsa sağda görülen kırmız kırmızı yada yeşil tuşa kumanda ile basıp listeyi yenile

Next Minix HD Amigo ana konu ve teknik değerlendirmeler (en yeni bilgiler, birinci mesajdadır)

Alıntıları Göster
    hangi cihazı alacağıma şaşırdım?????

150-200 tl ????

• quote:

Orijinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

hangi cihazı alacağıma şaşırdım?????

150-200 tl ????

Alıntıları Göster
    bütçem 250 tl ye kadar..sorun yaşamayacağım uydu alıcı tavsiyesi verir misiniz.
  • Hot bird uydusunda türkçe dil seçeneği bulunan freeshare ile açılan kanallar neler?
    Ben bunları buldum
    Esp HD (11278 V 27500) (EUROSPORT HD)
    AB MOTEURS
    CHASSE PECHE
    ANİMAUX
    TREK
    ENCYCLO
    NİCKELODEON HD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cpurss79 -- 19 Mart 2015; 16:08:28 >
  • quote:

Hot bird uydusunda türkçe dil seçeneği bulunan freeshare ile açılan kanallar neler?
    Ben bunları buldum
    Esp HD (11278 V 27500) (EUROSPORT HD)
    AB MOTEURS
    CHASSE PECHE
    ANİMAUX
    TREK
    ENCYCLO
    NİCKELODEON HD
    Arkadaşlar geçen gün aldığım Amigo bugün geldi ama hiç de beklediğim gibi çıkmadı. Daha önce yazdıkları gibi aşırı ısınıyor alet. Ayrıca menülerde ayar yapmak isterken 2-3 kere kilitlendi. Modeme uzak diye next wifi adaptörüyle birlikte almıştım ama 2-3 diş anca çekiyor ve her açılışta wifi ayarlarına girip tekrar bağlatmam gerekiyor. Açılışta nete bağlanmıyor yoksa. Kilitlenmeler gider diye güncellemiştim ürünü ama pek farketmedi. Neyse ki freeshare ayarlarını yapmamıştım. Sanalpazar üzerinden bir satıcıdan almıştım umarım iade ederken sıkıntı çıkarmazlar. Görüntü kalitesi de diğer tvde kullandığım Atlanta HD Box'tan bariz daha kötü. Anladım ki mini uydu alıcılarından şimdilik uzak durmalıyım. Ne kadar ekmek o kadar köfte misali daha üst bir ürün bakmaya karar verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Arkadaşlar geçen gün aldığım Amigo bugün geldi ama hiç de beklediğim gibi çıkmadı. Daha önce yazdıkları gibi aşırı ısınıyor alet. Ayrıca menülerde ayar yapmak isterken 2-3 kere kilitlendi. Modeme uzak diye next wifi adaptörüyle birlikte almıştım ama 2-3 diş anca çekiyor ve her açılışta wifi ayarlarına girip tekrar bağlatmam gerekiyor. Açılışta nete bağlanmıyor yoksa. Kilitlenmeler gider diye güncellemiştim ürünü ama pek farketmedi. Neyse ki freeshare ayarlarını yapmamıştım. Sanalpazar üzerinden bir satıcıdan almıştım umarım iade ederken sıkıntı çıkarmazlar. Görüntü kalitesi de diğer tvde kullandığım Atlanta HD Box'tan bariz daha kötü. Anladım ki mini uydu alıcılarından şimdilik uzak durmalıyım. Ne kadar ekmek o kadar köfte misali daha üst bir ürün bakmaya karar verdim.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhaba uydu alıcı almak istiyorum ama araştırmalırm sonucu en fiyatı uygun ccam özelliği olan bir cihaz arıyordum ki bu alıcıyı gördüm sormak istediklerim var yardımcı lorusanız sevinirim
    * aşırı ısınması sorun yaratırmı
    * görüntü kalitesi nasıldır

kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: joje

Güncel sıralı kanal listesi mevcutmu acaba? turksat, hotbird, eutelsat içeren.

bir arkadas guncel sirali liste paylasabilirse sevinirim. (turksat, hotbird, eutelsat iceren)

• iclever İ kullanıcısına yanıt
    Valla ben ürünü 2 gün kadar kullanabildim bir önce ki mesajımda sorunları yazmıştım. Görüntü kalitesi ne yazık ki vasat. Mini ürünlerde sözde en iyi işlemci bunda olan sunplus 1512 işlemci ama elimde ki 2010'da aldığım Atlanta HD Box'tan daha kalitesiz gösteriyor.

Kanal geçişleri de oldukça yavaş. HD'den HD kanala geçişte 2 saniye kadar görüntü siyah kalıyor 1 saniye de görüntü gelip ekran donuyor ses devam ediyor. 3. saniyede işte görüntü de oynamaya başlıyor. SD kanal geçişleri de az önce yazdığım prosedür 2 saniyede bitiyor. Isınmaya gelince 10 dkda ürün ateş gibi oluyor. Elimi üstüne zor değdiriyorum. Bu da uzun vadede bozulma riskini arttıracağını düşünüyorum. Ethernet kablo ile bağlamayacaksanız wifisi da biraz problemli. Isınmadan mı kaynaklıdır bilemedim ama wifi adaptör 10 metrede 2-3 diş anca çekiyor ve her açılışta ayarlara girip wifi ayarlarını tekrar yapmam gerekiyor. Normalde direkt açılınca nete bağlanması gerek.

Bu nedenlerden dolayı sanalpazarda ki satıcıyla iletişime geçip iade prosedürünü başlattım. Satıcı da sağolsun sıkıntı yaratmadı akşama kargoya vereceğim.

Sırf idare etsin diye bu tarz bir ürün alınabilir ama 160-180 tl bandına çıkıldığında bence bu ürün gereksiz pahalı olmuş. Bunun yaptığını 80-100 tlllik mini receiverlarda yapıyor. Daha fazla verebilirseniz bence mini ürünlere bulaşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 23 Mart 2015; 10:02:21 >

• quote:

Valla ben ürünü 2 gün kadar kullanabildim bir önce ki mesajımda sorunları yazmıştım. Görüntü kalitesi ne yazık ki vasat. Mini ürünlerde sözde en iyi işlemci bunda olan sunplus 1512 işlemci ama elimde ki 2010'da aldığım Atlanta HD Box'tan daha kalitesiz gösteriyor.

Kanal geçişleri de oldukça yavaş. HD'den HD kanala geçişte 2 saniye kadar görüntü siyah kalıyor 1 saniye de görüntü gelip ekran donuyor ses devam ediyor. 3. saniyede işte görüntü de oynamaya başlıyor. SD kanal geçişleri de az önce yazdığım prosedür 2 saniyede bitiyor. Isınmaya gelince 10 dkda ürün ateş gibi oluyor. Elimi üstüne zor değdiriyorum. Bu da uzun vadede bozulma riskini arttıracağını düşünüyorum. Ethernet kablo ile bağlamayacaksanız wifisi da biraz problemli. Isınmadan mı kaynaklıdır bilemedim ama wifi adaptör 10 metrede 2-3 diş anca çekiyor ve her açılışta ayarlara girip wifi ayarlarını tekrar yapmam gerekiyor. Normalde direkt açılınca nete bağlanması gerek.

Bu nedenlerden dolayı sanalpazarda ki satıcıyla iletişime geçip iade prosedürünü başlattım. Satıcı da sağolsun sıkıntı yaratmadı akşama kargoya vereceğim.

Sırf idare etsin diye bu tarz bir ürün alınabilir ama 160-180 tl bandına çıkıldığında bence bu ürün gereksiz pahalı olmuş. Bunun yaptığını 80-100 tlllik mini receiverlarda yapıyor. Daha fazla verebilirseniz bence mini ürünlere bulaşmayın.
    Arkadaşlar internetten yazılımı güncelleyince freeshare olanlar gitti açılmıyor nasıl tekrar geri getiribiliriz. Aktivecode istiyor galiba biraz nette baktım ama bulamadım bilgisi olan var mı?

• atkadaslar bu wifi algilayicisi cihazda calisirmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Super King S kullanıcısına yanıt
    Chipsetine bakmak lazım. Ralink 5370 ise çalışır. Netten modelini aratıp öğrenebilirsin.
  • quote:

Chipsetine bakmak lazım. Ralink 5370 ise çalışır. Netten modelini aratıp öğrenebilirsin.
    Arkadaşlar 2.el Next Amigo Aldım.İlk başta süper idi.Ancak tekrardan kurulum yapınca bazı sıkıntılarım oluştu.

1-Türksat ta bulunan Hd kanallar açılmıyor.

2-Hotbird kanallarının hiçbirini açmıyor.

3-Güncel Iptv adreslerine nereden ulaşacağız.

Şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaslar size bir sorum olacak usb den film izlerken alt yazilarda türkçe karakterler çıkmıyor onu nasil duzeltebilirim şimdiden teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.