Şimdi Ara

Next Minix HD Amigo ana konu ve teknik değerlendirmeler (en yeni bilgiler, birinci mesajdadır) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
727
Cevap
17
Favori
68.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben de bu cihazı alma arifesindeyim ama yorumları okuyunca kararsız kaldım. ben cihazı kabloyla internete bağlayım ıptv de kullanmak istiyorum. Ayrıca bazı şifreli belgesel kanallarını da açsın istiyorum. Kumandasının sorun çıkartmamasını sadece karşıdan değil yan taraflardan da rahat çeksin istiyorum. Cihaz benim isteklerimi karşılar mı sorun yaşar mıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egebuca

Arkadaşlar ben de bu cihazı alma arifesindeyim ama yorumları okuyunca kararsız kaldım. ben cihazı kabloyla internete bağlayım ıptv de kullanmak istiyorum. Ayrıca bazı şifreli belgesel kanallarını da açsın istiyorum. Kumandasının sorun çıkartmamasını sadece karşıdan değil yan taraflardan da rahat çeksin istiyorum. Cihaz benim isteklerimi karşılar mı sorun yaşar mıyım.

ben 1 yıldır kullanıyorum ücretsiz serveri mevcut kumanda olarak ben yakın mesafeden kullanıyorum ondada problem yok.
    hotbirdeki coğu kanalı acıyor belgesel spor vs..
    ayrıca emu ile 7 derece ciciturk belgeselleri vs izlersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitelated

Evet arkadaşlar bugun farklı bir sorunla karsılastım öncelikle kullandığım yazılım 19-12-14 yazılımı sorun şuydu
    trt spor trt haber vs. keyler yazılımın içine dahil değildi fakat 7 derece ler aktıfti (cicitürk)
    bende şöyle bir yol izledim;
    İlk önce nextin kendi yayınladığı güncel softcamı attım sonra baktım bıss ler çözülüyor fakat 7 derecedeki kanallar çözülmüyor (cicitürk)
    softcam.key dosyasını güncelleyerek 7derece keyleri ekleyerek (cicitürk+bissler) sorunsuz kullanıyorum sıkıntı yaşayan arkadaşlar için softcam key linki aşağıdadır

http://dosya.co/il60tm8rokrd/Softcam.key.html

İşinizi görceğinden eminim

kurulumu flash belleğin içine atın sonra menu usb güncelleme seçin ordan usb bellektekı softcam key tıklayın bu kadar

eski mesajımı sizin için tekrarlıyorum.. bunları uygulayın
    ekleme: amigo 19-2-14 yazılımını ekliyorum olmayanlar için
    http://dosya.co/2vdwfp1uyto4/Next_MinixHD_Amigo_19122014.zip.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitelated -- 9 Mayıs 2015; 14:01:34 >

• Arkadaşlar elimde 2 amigo var ve ikisinde de ayni sorun var. ikisinden de YouTube te baglanamiyorum. Biri güncel digeri değil fakat ikisi de tıpatıp ayni hiçbir yazılımsal fark yok. Acaba benim internetimde mi bir sıkıntı var?.
    Sadece YouTube hakkında bilgi videosu çıkıyor. Çözümü ne bunun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yAZILIMINI DEĞİŞ.. İNTERNET AYARLARININ DOĞRU OLDUNDAN EMİN OL DNS GİR DENE
  • arkadaşlar next amigo'da kumanda alıcı gözünde kanal numaraları yazıyor mu? Ayrıca kumandası her yönden çekiyor mu yani illa alıcı gözüne doğrultmak mı gerekiyor yoksa farklı yönlerden de çekiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

arkadaşlar next amigo'da kumanda alıcı gözünde kanal numaraları yazıyor mu? Ayrıca kumandası her yönden çekiyor mu yani illa alıcı gözüne doğrultmak mı gerekiyor yoksa farklı yönlerden de çekiyor mu ?

alıcı gözde numara yazmıyor, iki adet kumanda var, biri ayrıntılı, biri sade, her ikisinnde çekim gücü aynı, kumanda ile alıcı göze nişan almanız gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 11 Mayıs 2015; 15:33:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

arkadaşlar next amigo'da kumanda alıcı gözünde kanal numaraları yazıyor mu? Ayrıca kumandası her yönden çekiyor mu yani illa alıcı gözüne doğrultmak mı gerekiyor yoksa farklı yönlerden de çekiyor mu ?

alıcı gözde numara yazmıyor, iki adet kumanda var, biri ayrıntılı, biri sade, her ikisinnde çekim gücü aynı, kumanda ile alıcı göze nişan almanız gerekiyor

hmm bu kötüymüş bende black plus var kumandayı sağa sola arkya yukarıya yapsam da çekiyor. amigo'da böyke değilse almaktan vazgeçebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: cpurss79

quote:

Orijinalden alıntı: twingonote

Dün akşam bir hata ettim. İnternetten güncelleme tuşuna bastım. Aha, o da ne,http://www.nextservis.com/?sayfa=dosyam sayfasında belirtilmemiş olmasına rağmen, İnternetten güncelleme buldu ve yükledi. Tüm ayarlarım, kanallarım gitti. 2 saat uğraştım kurmak için tekrar. Son kullanma freeshare hala 2015 kaldı bu arada. Menüde gezdiğim zaman, Türkcell kanal listesi gibi bir seçenek gelmiş. TKGS mi geldi acaba cihaza?

Not: Gelecek güncellemede mutlaka şu ada olmalı. İnternetten güncelleme ye basınca, eğer yeni update bulursa, seçenek olarak evet hayır ile onaylatmalı.

Hocam güncelleme gelmiş. Aşağıda öyle yazıyor
    http://www.nextdestek.com/Next-Minix-HD-Amigo.html
    Kursam kanal listemi geri yükleyebilir miyim acaba

Öncelikle kanal listesini yedeklersen başarıyla, sonra tabii ki yerine geri yükleyebilirsin. Benim hatam, yedekleme yapmadan yazılım güncellemek oldu!! :(

Bu yeni yazılım sonrasında, TV8 de yüksek hızlı görüntü geçişlerinde takılmalar başladı.

• ecrasniann kullanıcısına yanıt
    direk goze evet , gozun yukari asagi , sag sol acisi bile etkiliyor, alicisi sikintili katiliyorum.

• Bikaçgündür youtube çalışmıyor (support device) falan bişeyler yazıyor. Ayrıca hiçbir şifreli kanalı çözmüyor. O güne kadar biçok şifreli kanalı açıyodu. Yeni gelen güncellemeyi de yaptım ama aynı sıkıntı devam ediyor. Sizde durum nasıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: makilli

Bikaçgündür youtube çalışmıyor (support device) falan bişeyler yazıyor. Ayrıca hiçbir şifreli kanalı çözmüyor. O güne kadar biçok şifreli kanalı açıyodu. Yeni gelen güncellemeyi de yaptım ama aynı sıkıntı devam ediyor. Sizde durum nasıl.

şifreli kanalları bende çözüyor
    menü 7777 tıkla ıks sec relink update falan yap

youtube kullanmıyorum bilmiyorum
  • ya bu yeni yazılımla film izleme eklentisindeki filmleri artık sadece düşük çözünürlükte izleyebiliyoruz.
    Bu çok kötü olmuş :( acil düzeltilmesi lazım. acaba yazılımı biz editleyebilir miyiz ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurozan

ya bu yeni yazılımla film izleme eklentisindeki filmleri artık sadece düşük çözünürlükte izleyebiliyoruz.
    Bu çok kötü olmuş :( acil düzeltilmesi lazım. acaba yazılımı biz editleyebilir miyiz ki?

yahu bundan film izlenirmi :D
  • quote:

quote:

ya bu yeni yazılımla film izleme eklentisindeki filmleri artık sadece düşük çözünürlükte izleyebiliyoruz.

yahu bundan film izlenirmi :D

valla güncellemeyye kadar izliyorduk biz yaa
  • bu arada yalan yok yeni yazılımla hd kanalların görüntüsünde bi iyileştirme olmuş
  • quote:

bu arada yalan yok yeni yazılımla hd kanalların görüntüsünde bi iyileştirme olmuş

hangi yazılım ? tam olarak ben 19-2-14 kullanıyorum suanda en stabil olan bu..
  • quote:

quote:

bu arada yalan yok yeni yazılımla hd kanalların görüntüsünde bi iyileştirme olmuş

06.05.2015 te yeni yazılım çıktı
  • quote:

quote:

quote:

06.05.2015 te yeni yazılım çıktı

onda kanal listesinin yedeği yüklenmiyormuş diyorlar.. ondan gecmedim birde emu durumu ne acaba ? 7 derece çözüyormu
  • Arkadaslar merhaba bir uydu cihazi alacagim kanal gecisleri hizli olsun biss olsun.full hd ve sd iyi görüntü versin baska.hicbir sey istemiyorum bu.cihazi alayimmi?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.