Şimdi Ara

Next Minix HD Amigo ana konu ve teknik değerlendirmeler (en yeni bilgiler, birinci mesajdadır) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
727
Cevap
17
Favori
68.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thexxx

Arkadaslar merhaba bir uydu cihazi alacagim kanal gecisleri hizli olsun biss olsun.full hd ve sd iyi görüntü versin baska.hicbir sey istemiyorum bu.cihazi alayimmi?

mini cihazların genelde sd görüntüsünü beğenmezler... bence yeterli seviyede.. size kalmışş
  • Bu cihazı bugun bir dukkanda inceledim
    Kanal geçişi hızlı geldi bana
    Ancak timeshift yani kanal değiştirdiğinde hemen kayıt yapmaya başlamadı
    Bu cihazı kullananlar USB bellek ile otomatik kayıt nasıl yapıyorsunuz?
    Ayarı menunun neresinde?
    Kanal değiştiğinde yayını geriye nasıl alıyorsunuz
    usb disk veya flash bellek fat 32 / NTFS hangisi olmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 19 Mayıs 2015; 17:22:45 >
  • 18 Mayıs 2015 yazılımı yayındadır:

http://www.nextservis.com/indir.php?id=1705

Bu akşam kuracağım, önce şu kanallarımı yedekleyeyim de.

Daha önce kurmuş olanlar tecrübelerini paylaşsınlar lütfen.
  • 19-12-14 Yazılımını kullanıpta gecenler bilgi verirse sevinirim....
    19.2 Yazılımındaki Kanal listemizi yükleyebiliyormuyuz
    emu calısıyormu..
    o yazılıma göre arasındaki farklar neler ??

bu Yazılımı yüklesek sonradan geri dönebiliyormuyuz

NOT:bu yazılımda belirtilenlere göre youtube düzeltilmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitelated

quote:

Orijinalden alıntı: twingonote

quote:

Orijinalden alıntı: whitelated

astra turksat hotbird de emu ile izleyebilcen kanal yok 7 derece digi uydusu varsa belgeselleri vs. izlersin

onun haricindeki platformlar internet bağlantısı olmadan izleyemessin.

Çatıda açıkçası hangi antenler var çıkıp da fiziksel olarak incelemiş değilim. Sitenin ortak antenleri. Cihazın menüsünde bir yerlere bakarak hangi çanaklar takılı bunu anlamak mümkün müdür?

sitenin ortak antenleri ise büyük ihtimal 7 derece vardır

bunu anlamanın yolu menu den anten ayarlarına girip Eutelsat 7a uydusunu secip diseq ayarından 1-2-3-4 veya A B C D şeçip lnb tipini mdu4 (sadece 7a için mdu4 secilir) yapmak sonra

orda hazır girilen frekanslara gelerek sinyal gelip gelmediğini kontrol et. örneğin 11617 V 30000 deneyin sinyal geliyorsa uyduyu otomatik olarak taratırsınız

19.12.2014 yazılımını yükleyince emu ile (internetsiz) cicitürk sd kanalların yüzde 80 i acılır

eu 7 a artık açmıyor olabilir mi? disecq ayarlarında vb bir değişiklik mi oldu? Ör: Diskaveri sayıns ın Türkçe yayını açılıyordu, artık yok.

• Kanallarımı yedekledim ve 18 mayıs 2015 yazılımını attım cihaza. Youtube düzeltilmiş vb ama benim için esas bomba freeshare geçerlilik tarihim artık 2015 değil 2017 yani toplamda 3 sene vermiş oldu. Sağ olasın next.

Ama hala Tv8 de nokta nokta olma konusu çözülememiş.
  • next minix hd tango aldım eve. Değiştirme imkanım var, kanalları bir kablo(next in anteni) ile kırabiliyor nat geo yu vs şuan. Sizlere danışmak istediğim bir konu var. tekn,k olarak..

next minix hd amigo mu
    next minix hd tango mu daha iyidir özellikler açısından ?

Linkte gördüğüm üründe 2,4 mhz wifi diyor bendede aynısı var cihaz olarak çok farkeder mi ?

http://www.n11.com/next-minix-hd-amigo-full-hd-uydu-alici-next-24mhz-wifi-P18967242
  • quote:

Orijinalden alıntı: westernblew

next minix hd tango aldım eve. Değiştirme imkanım var, kanalları bir kablo(next in anteni) ile kırabiliyor nat geo yu vs şuan. Sizlere danışmak istediğim bir konu var. tekn,k olarak..

next minix hd amigo mu
    next minix hd tango mu daha iyidir özellikler açısından ?

Linkte gördüğüm üründe 2,4 mhz wifi diyor bendede aynısı var cihaz olarak çok farkeder mi ?

http://www.n11.com/next-minix-hd-amigo-full-hd-uydu-alici-next-24mhz-wifi-P18967242

burda fiyat pahalı alacaksan ben sana link atarım gittigidiyora bak...

• whitelated kullanıcısına yanıt
    tşk ederim hocam link bekliyorum, ben 2 sinide (wifi anten dahil) 130 tl ye geldi. Merak ettiğim hangisi teknik olarak daha iyi ona göre değiştirmeyi düşünüyorum bilginiz var mı ?
  • quote:

tşk ederim hocam link bekliyorum, ben 2 sinide (wifi anten dahil) 130 tl ye geldi. Merak ettiğim hangisi teknik olarak daha iyi ona göre değiştirmeyi düşünüyorum bilginiz var mı ?

amigo daha iyi
  • quote:

2 si 130 liraya nası geldı amigomu yoksa ?

kardeşim fiyatlar coşmuş :D sen en iyisi ordan al
  • arkadaşlar Next Minix Hd amigo Aldım Dün Wıfı Falan da bAğladı yani interneti de var Fakat BEn sadece Youtube ve film izlemek istemiyum Google Chorme Yi usb atsam taksam next te kurabilirmiyim Şimdiden Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet5670

arkadaşlar Next Minix Hd amigo Aldım Dün Wıfı Falan da bAğladı yani interneti de var Fakat BEn sadece Youtube ve film izlemek istemiyum Google Chorme Yi usb atsam taksam next te kurabilirmiyim Şimdiden Teşekkürler

hayır :D
  • Peki Bilgilendirme için teşekkürler
  • Merhabalar. Bende bu cihazdan satın almayı düşünüyorum. Ancak merak ettiğim birşey var. Android/IOS için Sunplus STB Remote uygulaması ile bu cihazı kullanabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatsey

Merhabalar. Bende bu cihazdan satın almayı düşünüyorum. Ancak merak ettiğim birşey var. Android/IOS için Sunplus STB Remote uygulaması ile bu cihazı kullanabiliyor muyuz?

denemedim ama olmuyor sanırım yazılımdan dolayı aktif edilirse olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatsey

Merhabalar. Bende bu cihazdan satın almayı düşünüyorum. Ancak merak ettiğim birşey var. Android/IOS için Sunplus STB Remote uygulaması ile bu cihazı kullanabiliyor muyuz?

hayır
  • http://www.nextdestek.com/Next-Minix-HD-Amigo.html
    bu sitedekı emu sofcam emu key dosyasını ındirip cıhaz yuklemeye calısıyorum cihaz sureklı hata veriyor whitelated arkadasın aylar once verdigi sotcam dosyasını atıyor nat geo trt hersyı acıyor ustelik neden kendi sitesındeki softcam dosyası hata veriyor anlamadım sistemle beraber bunuda guncellemışler belki daha fazla kanal acıyodr dedim ama yuklenmıyor bile (softcam emu dosyası) yani whıtelated olmasa bu cihazı at cope
  • quote:

Orijinalden alıntı: engosen2580

http://www.nextdestek.com/Next-Minix-HD-Amigo.html
    bu sitedekı emu sofcam emu key dosyasını ındirip cıhaz yuklemeye calısıyorum cihaz sureklı hata veriyor whitelated arkadasın aylar once verdigi sotcam dosyasını atıyor nat geo trt hersyı acıyor ustelik neden kendi sitesındeki softcam dosyası hata veriyor anlamadım sistemle beraber bunuda guncellemışler belki daha fazla kanal acıyodr dedim ama yuklenmıyor bile (softcam emu dosyası) yani whıtelated olmasa bu cihazı at cope

benim en son attığımda bütün kanallar biss olması lazım.. trt world hd vs. ayriyetten next firmasının şifrelerini koymadığı 7 derece dahildir..

ayrıca onların verdiği softcam yüklerken hata veriyorsa softcam dosyasını not defteri ile aç en üste ##my_softcamkey_cfg_your_sync### bunu yaz kaydet oyle yükle ama.
    nextin kendi verdiği keylerde 7 derece yoktur bilginize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitelated -- 29 Mayıs 2015; 20:33:12 >

• whitelated kullanıcısına yanıt
    saol tesekkurlr----- enson 2 subatta senin verdigini indrmıstım en sonu o degilmi bu arada 7 derece derken eulstat tan bahsediyoz degilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engosen2580 -- 29 Mayıs 2015; 21:53:02 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.