Şimdi Ara

Next Minix HD Amigo ana konu ve teknik değerlendirmeler (en yeni bilgiler, birinci mesajdadır) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
727
Cevap
17
Favori
68.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: engosen2580

saol tesekkurlr----- enson 2 subatta senin verdigini indrmıstım en sonu o degilmi bu arada 7 derece derken eulstat tan bahsediyoz degilmi

aynen eutelsat
  • Kanal geçişi çok önemli nasıldır hızlımı dır ona göre alacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizan23

Kanal geçişi çok önemli nasıldır hızlımı dır ona göre alacam

Selamlar, dün bende bir amigo alarak aranıza katıldım. Kanal geçisi gayet hızlı, açılış hafif yavaş ama pek dert edilecek bir konu değil bence..
    kanal geçişleri hızlı, sd ve hd görüntü kalitesi gayet iyi.
  • Bende dün aldım . fakat evde bir türlü yazılımı yükleyemedim. Bugün aldığım yere götürdüm yazılımı yüklediler. Fakat yotube ve dailmont çalışmadı. satan bayi bizdede sorun var dedi. sanırım geciştirdi. bu konuda yardımcı olabilirmisniz. tşk
  • Arkadaşlar bu uydu cihazında ben içindeki multimedya/film izle kısmından belgeselleri izliyordum eskiden görüntü HD iken şimdi 240p kalitesinde görüntü veriyor.

Bunu nasıl eski haline getirebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: noyanson

Bende dün aldım . fakat evde bir türlü yazılımı yükleyemedim. Bugün aldığım yere götürdüm yazılımı yüklediler. Fakat yotube ve dailmont çalışmadı. satan bayi bizdede sorun var dedi. sanırım geciştirdi. bu konuda yardımcı olabilirmisniz. tşk

Son yazılım 18.05 ile çalışıyor.. Sizde hangi yazılım yüklü ?
  • Elimde bir başka urun var androidli bir alıcı ayrica sırf you tube için ve iptv kullanmak için bu ürünü alayim mi yada kamosonic 1512 smart box var bunu da inceledim Hangisini onerirsiniz

• whitelated kullanıcısına yanıt
    ayrıca onların verdiği softcam yüklerken hata veriyorsa softcam dosyasını not defteri ile aç en üste ##my_softcamkey_cfg_your_sync### bunu yaz kaydet

dostum bunu yaptım ama gene yuklenmedi baska bir onerın varmı
  • Elimde bir başka urun var androidli bir alıcı ayrica sırf you tube için ve iptv kullanmak için bu ürünü alayim mi yada kamosonic 1512 smart box var bunu da inceledim Hangisini onerirsiniz
  • engosen2580 E kullanıcısına yanıt
    hazırını yükle o zaman

https://yadi.sk/d/R3KFey6PgdN5s

bu dosyada 19 12 2014 yazılımı kendi kanal listem ve softcam vardır..
    bunları dene
  • whitelated kullanıcısına yanıt
    tamam dostum cok tesekkurler ama kendi sitesınden ındirdigin softcamı tanımaması cok ılginc sen olmasan yanmışız zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: engosen2580

tamam dostum cok tesekkurler ama kendi sitesınden ındirdigin softcamı tanımaması cok ılginc sen olmasan yanmışız zaten

her zaman elimden geldiğince yardım edmeye çalısırım
  • ben de minix hd cool var youtube uygulaması gitti, bu cihazda şu an çalışıyor mu youtube?
  • Arkadaşlar internetten güncelleme yaptım. Multimedya kısmına girince Youtube olsun film izle olsun çalışıyor. Free Share çalışıyor sorun yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seas79 -- 11 Haziran 2015; 0:04:41 >
  • timeshifti calistirabilen varsa yazabilir mi

• You tube uygulamasinda 1080p czunurlukte yayin izlenebilinir mi amigo da

• quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

ben de minix hd cool var youtube uygulaması gitti, bu cihazda şu an çalışıyor mu youtube?

Hayır hocam YouTube yeni sürüme geçti amigo desteklemiyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: whitelated

hazırını yükle o zaman

bunları dene

Bu dosya ile 7 deki Türkçe nat geo vb açabilecek miyim? Bir ara çalışmıştı ama sonra bir güncelleme yapınca hepsi uçtu. Softcam mi çalıştırmalıydım acaba güncelleme sonrasında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk855

timeshifti calistirabilen varsa yazabilir mi

Çalışıyor, sıkıntı yok. Ama usb lerden birine bir HDD ya da flsh disk takmalısın ve cihaz bunlardan birini tanımalı en az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: twingonote

quote:

Orijinalden alıntı: whitelated

hazırını yükle o zaman

bunları dene

Bu dosya ile 7 deki Türkçe nat geo vb açabilecek miyim? Bir ara çalışmıştı ama sonra bir güncelleme yapınca hepsi uçtu. Softcam mi çalıştırmalıydım acaba güncelleme sonrasında?

usb ye softcami at menüden usbden güncelleme de orda softcam.key tıkla olması lazım

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.