Şimdi Ara

Next Minix HD Amigo ana konu ve teknik değerlendirmeler (en yeni bilgiler, birinci mesajdadır) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
727
Cevap
17
Favori
68.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yani yayınları izleyebilmek için bilgisayarın açık olması gerek, doğru mu anlamışım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradoks16

Yani yayınları izleyebilmek için bilgisayarın açık olması gerek, doğru mu anlamışım?

aynen oyle :) laptopu olanlar için sorun olmaz da masaüstü problem olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitelated

quote:

Yani yayınları izleyebilmek için bilgisayarın açık olması gerek, doğru mu anlamışım?

Olacak iş mi şimdi, ne güzel izliyorduk
    Online filmleri çamur gibi oldu yarım saatte açılır, normal kanallar titreyip durur, ıks kafasına göre açar, haritası çalışmaz bi de bu kanallar gitti. Güzelim cihazın içine ...tılar. helal olsun

• 19.12.2014 yazılımı
    Bir önceki yazılıma dönün.Fakat youtube çalışmıyor sanırım.Diğer sorunlar yoktu.
  • quote:

quote:

quote:

Olacak iş mi şimdi, ne güzel izliyorduk
    Online filmleri çamur gibi oldu yarım saatte açılır, normal kanallar titreyip durur, ıks kafasına göre açar, haritası çalışmaz bi de bu kanallar gitti. Güzelim cihazın içine ...tılar. helal olsun

yanlız cihazla alakası yok 7derecede bişeyler değişti ondan calısmıyor.

• quote:

şuanda 7e leri izleyebiliyorum ama cihaz kendisi çözmüyor pc den çözdürüyorum programın adı (v plug server)

izlemek isteyenlere teamwiewer ile yardımcı olabilirim...

programı nasıl kullanıyoruz. rehber vb. bişey mevcut mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lesmiserable

quote:

şuanda 7e leri izleyebiliyorum ama cihaz kendisi çözmüyor pc den çözdürüyorum programın adı (v plug server)

detaylı anlatım linki yada bir video verilebilirse iyi olur yada burada anlatmanın sakıncası yoksa anlatılanilirse çok daha güzel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: joje

quote:

Orijinalden alıntı: lesmiserable

quote:

detaylı anlatım linki yada bir video verilebilirse iyi olur yada burada anlatmanın sakıncası yoksa anlatılanilirse çok daha güzel olur.

programın anlatımını internette bulamadım. anlatmayada üşeniyorum.. diyorumki isteyenlere yardımcı olurum teamwiever ile. artık yaptığım kişiler anlatırmı bilemem..

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Hocam şimdi olay tam olarak nedir anlamadım. Bizde tek çanak var Merkezi sistem. Uyduda taratınca Şifreli kanallar çıkıyor bu kanalları izlememizimi sağlıyor ? Eger öyleyse hemen teamwiewer vereyim bi deneyelim

7 derece uydun varsa ordaki belgesell vs acar
  • Bu cihazı alıp IPTV olayı Server yükletip kullanmayı düşünüyordum açıkçası forumu iyiki önce okumuşum kararımı değiştirdim burda yazanlar sonrası..

• quote:

Orijinalden alıntı: Cluptechno

Bu cihazı alıp IPTV olayı Server yükletip kullanmayı düşünüyordum açıkçası forumu iyiki önce okumuşum kararımı değiştirdim burda yazanlar sonrası..

ne sıkıntısını gördünki bence cihaz alınabilecek 4 4lük cihaz fiyatına göre server yükletmene gerek yok kendi free veriyor
  • arkadaşlar 7 derece için bu softcam dosyasını deneyin..

http://dosya.co/bjk4y0w8pfst/Softcam.key.html

bende aktifdir..
  • 7 derece gidince cihazı kaldırmıştım, sizin verdiğiniz softcami yüklemek için kurduğumda kanalların yeniden açıldığını gördüm. Yüklemeye gerek kalmadı. Ama yine de emek vermişsin, sağol..

• whitelated kullanıcısına yanıt
    tesekkurler dostum
  • cümletten merhabalar arkadaşlar.Bende bu uydudan almak istiyorum genel olarak tavsiyeniz nedir siz kullananlar olarak tavsiye edermisiniz?Birde bu uydunun Kanal liste gürününü tek satır mı acaba ?Minix dh pembe'lerde info düğmesine basınca kanal listesi 2 satır haline geliyor bu uydu'da da bu mevcutmu acaba?Saygılar
  • Bu uydu da kanal listesi resimdeki gibi çift taraflı mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danny_walker -- 4 Temmuz 2015; 12:36:49 >
  • Ben mutfakta kullanıyorum.Beklentiniz çok yüksek değilse mini cihazlar içinde iyidir diyebilirim.Dediğiniz gibi kanal listesi çıkmıyor.En azından info ile gelmiyor diyebilirim.
  • Next Minix HD Amigo 02.07.2015 Tarihli Yazılımı

- Medya oynatımı yeniden düzenlendi.
    - GS Cam yeniden düzenlendi.
    açıklaması var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abtani

Next Minix HD Amigo 02.07.2015 Tarihli Yazılımı

- Medya oynatımı yeniden düzenlendi.
    - GS Cam yeniden düzenlendi.
    açıklaması var.

İnsan indirmeye korkuyor, gittikçe kötüye gidiyor yazılımı.
    Online film izleme de çözünürlüğü halletseler belki düşünürüm.
    Yoksa yakında satıcam muhtemelen
  • abtani A kullanıcısına yanıt
    Kanal listesi tek sıra halinde mi yani?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.