Şimdi Ara

Next Minix HD Amigo ana konu ve teknik değerlendirmeler (en yeni bilgiler, birinci mesajdadır) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
727
Cevap
17
Favori
68.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler cihaz çok ısınıyo tv kapalıyken bile normalmi bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca usb soketlerine flash bellek girmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: wolchan

Ayrıca usb soketlerine flash bellek girmiyor

yanlış bilgi verme flash bellek de giriyor wifi kartıda.
  • Arkadaşlar bu cihazı bi kaç zamandır incelemekteydim IPTV olarak kullanmayı düşünüyorum ayrıca oturduğum binada merkezi uydu sistemi mevcut normal kanallar içinde bu merkezi sistem iş görür sanırım, fiyatını 150-160 civarı internette buldum.

Oturduğum semtte uydu cihazı satış kurulumu yapan bir dükkanda sordum 200tl dedi.
    Aynı dükkandaki arkadaşa olayı anlattığımda merkezi sistemle normal ulusal kanalları ıvır zıvır HD yayınları vs alabilirsiniz dedi ve en çok ilgimi çeken olaydan bahsetti..

150tl karşılığında 1yıllık IPTV Server yüklüyoruz cihaza ve 2 paralı platformların malum kanallar dahil olmak üzere Türkiye ligi maçları dahil herşeyi kesintisiz izleyebiliyorsunuz donma vs olmadan HD desteklenen kanallar ve SD desteklenen kanallar yabancı yerli adult vs herşey var serverda dedi.
    Bi sıkıntı kanalların IPTV yayınında bişey olursa şifre değişimi falan biz serverdan güncelliyoruz sorun olmuyor diyede ekledi ki dükkanda yakın olmadı getirirsin cihazı hallederiz abi dedi bulgaristan'dan yayın yapılıyor Türkiye gibi değil hızları kalitesi çok daha iyi internetin ve Server sisteminin 5 yıldır Server sahibini tanıyoruz sorun çıkmadı hiç vs anlattı detaylıca..

Şimdi merak ettiğim sorular;
    Bu şekil bir olay bu cihazdan alsam verimli şekilde bahsettiği gibi kullanabilirmiyim herhangi bir sorun yaşarmıyım?
    Daha önce DSmart kullanıyordum IPTV olayından pek anlamıyorum adam kurup halledicem herşeyi dedi anladığım kadarıyla cihaz içinde bedava IPTV yayını için 1 yıllık Server var demişsiniz ekstradan bu adamdaki serveri almasam mevcut kanallar nasıl oluyor idare edermi beni neler var kalite vs nedir?
    Adam içindeki harici ne kadar kanal varsa bizim Serverda eklenince bunlarda gelecek dedi ücretli kanalları izlemesi de cabası olucak Türkiye ligi maçları olayı ise şaşırttı beni ve arada maçlara bakmak süper olur diye düşünüyorum en çokta zaten bu 2 malum platform paralı yayınlarını izleme lig maçlarını seyretme durumu ilgimi çekti diyebilirim

Cevap, tavsiye ve bilgilerinize ihtiyaç duymaktayım.. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cluptechno -- 9 Temmuz 2015; 10:55:00 >

• Oncelikle merhabalar. Bence platform adlarini yazmaniz dogru degil lakin anladigim kadariyla arkadaslarin yaptigi islem yasadisi. Onun disinda cihazin kendi serveriyla, turk platformlar disinda bir cok kanal aciliyor.

• Next amigo cihazımda IPTV yayını izlerken belli aralıklarla yayın 5-10 saniye kadar geri gidiyor. internet hızım 24 mb. bütün yazılımları denedim bişey değişmedi. neden olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cluptechno

Arkadaşlar bu cihazı bi kaç zamandır incelemekteydim IPTV olarak kullanmayı düşünüyorum ayrıca oturduğum binada merkezi uydu sistemi mevcut normal kanallar içinde bu merkezi sistem iş görür sanırım, fiyatını 150-160 civarı internette buldum.

Oturduğum semtte uydu cihazı satış kurulumu yapan bir dükkanda sordum 200tl dedi.
    Aynı dükkandaki arkadaşa olayı anlattığımda merkezi sistemle normal ulusal kanalları ıvır zıvır HD yayınları vs alabilirsiniz dedi ve en çok ilgimi çeken olaydan bahsetti..

150tl karşılığında 1yıllık IPTV Server yüklüyoruz cihaza ve 2 paralı platformların malum kanallar dahil olmak üzere Türkiye ligi maçları dahil herşeyi kesintisiz izleyebiliyorsunuz donma vs olmadan HD desteklenen kanallar ve SD desteklenen kanallar yabancı yerli adult vs herşey var serverda dedi.
    Bi sıkıntı kanalların IPTV yayınında bişey olursa şifre değişimi falan biz serverdan güncelliyoruz sorun olmuyor diyede ekledi ki dükkanda yakın olmadı getirirsin cihazı hallederiz abi dedi bulgaristan'dan yayın yapılıyor Türkiye gibi değil hızları kalitesi çok daha iyi internetin ve Server sisteminin 5 yıldır Server sahibini tanıyoruz sorun çıkmadı hiç vs anlattı detaylıca..

Şimdi merak ettiğim sorular;
    Bu şekil bir olay bu cihazdan alsam verimli şekilde bahsettiği gibi kullanabilirmiyim herhangi bir sorun yaşarmıyım?
    Daha önce DSmart kullanıyordum IPTV olayından pek anlamıyorum adam kurup halledicem herşeyi dedi anladığım kadarıyla cihaz içinde bedava IPTV yayını için 1 yıllık Server var demişsiniz ekstradan bu adamdaki serveri almasam mevcut kanallar nasıl oluyor idare edermi beni neler var kalite vs nedir?
    Adam içindeki harici ne kadar kanal varsa bizim Serverda eklenince bunlarda gelecek dedi ücretli kanalları izlemesi de cabası olucak Türkiye ligi maçları olayı ise şaşırttı beni ve arada maçlara bakmak süper olur diye düşünüyorum en çokta zaten bu 2 malum platform paralı yayınlarını izleme lig maçlarını seyretme durumu ilgimi çekti diyebilirim

Cevap, tavsiye ve bilgilerinize ihtiyaç duymaktayım.. Teşekkürler.

Çok uzun yazdım diye mi kimse okumayıp kaale almadı yoksa cihazı kimse kullanmıyor sattı o yüzden mi cevap alamıyorum acaba..

• quote:

Orijinalden alıntı: whitelated

quote:

Orijinalden alıntı: twingonote

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hazırını yükle o zaman

https://yadi.sk/d/R3KFey6PgdN5s

bu dosyada 19 12 2014 yazılımı kendi kanal listem ve softcam vardır..
    bunları dene

Bu dosya ile 7 deki Türkçe nat geo vb açabilecek miyim? Bir ara çalışmıştı ama sonra bir güncelleme yapınca hepsi uçtu. Softcam mi çalıştırmalıydım acaba güncelleme sonrasında?

usb ye softcami at menüden usbden güncelleme de orda softcam.key tıkla olması lazım

Tşk. Onu yaptım. ama kanal listesinde Türkçe olan bu tip kanalları nasıl ayırt edebilirim? Çalıştı mı çalışmadı mı tam kavrayamadım. Örnek bir iki kanal ismi verirseniz arayıp deneyeceğim.

Sadece 7 derecede orn history iz nat geo cw gorulenler calisir

llah allah şimdi baktım ki find ile aradığımda İz Tv artık listelerde yok. Acaba yanlış uydu mu tarattim yeniden yazilim güncellemesi sonrasinda.su anda Sat listesi şöyle:

Turksat2A3A4A
    Hot bird
    Eutelsat 7A

Bahsi gecen 7 derece bu mudur sondaki?
    Eğer bu değilse hangisi doğru olan uydu, onu ekliyim. Buysa o zaman acaba gene mi taratmak lazim? Taratma sirasinda seçeneklerden hangilerini seçmeliyim? Şu işi bir kez yapayım, doğru yapayım bitsin istiyorum.
    Cw görülenler derken nerede görünüyor bu dediğin?

7 derece yazıyor olabilir ama merkezi sistem uydu varsa diseq ayarlarından 3.lnb sec. mdu5 yap oyle cıkması lazım

Tşk. Menu/Anten ayarlari/ na girdim
    soldan 42. siradaki Eutelsat 7A seçtim ve sağdaki ayarlara geldim. Buradan 11471 H 30000 transponder seçili geldi otomatik. LNB tipi bende MDU4 seçili idi. Önerin ile bunu MDU5 yaptım. Aynı menüdeki diğer ayarlar şu şekilde:
    22K=Kapalı
    Disecw : #3/--
    LNB Besleme : Otomatik

Bu şekidle arama yaptırdım tekrar. 30 Tv 0 radyo kanalı buldu kaydettim çıktım. Ama hala find ile iz tv bulamıyorum ve geçen aylarda rahatça izlediğim Türkçe belgesel, science vb kanalları bulamıyorum bile.

Ayrıca diğer yorumlarda belirtilen, kanlların titremesi (özellikle TV8-Tv8 Int de sorun yok!!), film izle de artık HD yayın olmaması, çamur gibi olması bende de yeni başlayan konular.

• Az önce 2 Temmuz güncellemesini kurdum.

Cihaz menüden internetten güncelle seçeneği ile bu güncellemeyi bulamıyor. Bunun yerine, forumun ilk mesajında verdiğim adresten alıp usb üzerinden yapabilirsiniz.
    Fark ettiniz mi bilmiyorum, ama bu güncellemeyi kurunca kanal ve uydu listeleri gitmedi bu sefer. Eğer bu değişikliği yeni yazılımda yaptılarsa, devrim gibi bir şey olur bu. Güncelleme öncesi kanallarımı ve key lerimi usb ye yedek almama rağmen, kullanmama gerek kalmadı. Listelerim aynen yerinde duruyor :)
    Güncelleme ve yukarıda whitelead kardeşimin verdiği son softcam dosyasını kurmama rağmen, halen nat geo wild science vb Türkçe olarak gelmiş değil. Ama farklı olarak Eurosport Türkçe geldi bu sefer :) Bir yerde bir hata yapıyorum ama nerede bulamadım. Whitelead bu mesajım ve yukarıdaki mesajıma bir yorumun var mı bu konuda?
    Bir de film izle bölümüne girdim, "Kuş İnsanlar" filmini açtım, gene çamur gibi.
    TV8 titreme ve takılmalarını da deneyince anlatırım düzelmiş mi diye.

• Next'in yeni çıkan Tango plus modeli ile bu Amigo arasındaki fark nedir hangisi daha iyi sizce? Teknik olarak bakınca daha zayıf duruyor ram vs. Tango'dan. Fakat Amigo niye pahalı anlamadım.

http://next.com.tr/tr/minix-hd-amigo/38/urun-ozellikleri

http://next.com.tr/tr/next-minix-hd-tango-plus/2866/urun-ozellikleri

• Amigo işlemcisi daha iyi imiş.Fiyat farkı o yüzdenmiş.
  • Tango plus mu daha iyi anlaya madim

• lütfen yardım!!!
  • Next amigo cihazımda IPTV yayını izlerken belli aralıklarla yayın 5-10 saniye kadar geri gidiyor. internet hızım 24 mb. bütün yazılımları denedim bişey değişmedi. neden olabilir?

lütfen yardım!!!
  • Orijinalden alıntı: whitelated

Orijinalden alıntı: lesmiserable

Evet arkadaşlar turksatta Ng wıld hd kanalı çözülmüştür. frekans 12467 h 9577

softcami de atıyorum. softcamı atmadan çalısmaz..
    http://dosya.co/iaf8k4u8girl/Softcam.key.html

verdiginiz softcam i yükledim ama Nat Geo Wild HD açmadı şifreli uyarısı veriyor

şifreler değişmiş.. güncel softcam bunu deneyin..
    http://dosya.co/j97uf19ak128/Softcam.key.html

[/quote
    dostum bende bu softcamla da cozulmedi sende cözuluyormu

• neleri çözmesini bekliyordunuz da çözmedi.
  • Orijinalden alıntı: engosen2580

Orijinalden alıntı: lesmiserable

Evet arkadaşlar turksatta Ng wıld hd kanalı çözülmüştür. frekans 12467 h 9577

softcami de atıyorum. softcamı atmadan çalısmaz..
    http://dosya.co/iaf8k4u8girl/Softcam.key.html

verdiginiz softcam i yükledim ama Nat Geo Wild HD açmadı şifreli uyarısı veriyor

şifreler değişmiş.. güncel softcam bunu deneyin..
    http://dosya.co/j97uf19ak128/Softcam.key.html

[/quote
    dostum bende bu softcamla da cozulmedi sende cözuluyormu

Bendede gitmis

• quote:

Orijinalden alıntı: abtani

neleri çözmesini bekliyordunuz da çözmedi.

Turksatta ng wild hd
  • Ürünün kanal geçişleri nasıl arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: engosen2580

quote:

Orijinalden alıntı: abtani

neleri çözmesini bekliyordunuz da çözmedi.

Turksatta ng wild hd

Türksattakiler bir şey yapamazlar,hemde hd hiç.7 derece sd ile yetinmelisin.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.