Şimdi Ara

Next Minix HD Amigo ana konu ve teknik değerlendirmeler (en yeni bilgiler, birinci mesajdadır) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
727
Cevap
17
Favori
68.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Next Minix HD Amigo ana konu ve teknik değerlendirmeler (en yeni bilgiler, birinci mesajdadır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abtani -- 4 Temmuz 2015; 19:56:20 >
  • abtani A kullanıcısına yanıt
    Eyvallah ustadım Yardımların için çok sağol Allah razı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitelated

arkadaşlar 7 derece için bu softcam dosyasını deneyin..

http://dosya.co/bjk4y0w8pfst/Softcam.key.html

bende aktifdir..

Söz konusu dosyada trojan tespit edildi... sıkıştırılmış dosyayı açınca de bir exe dosyası çıkıyor... "Softcamkey__11652_il73885.exe"
     Next Minix HD Amigo ana konu ve teknik değerlendirmeler (en yeni bilgiler, birinci mesajdadır)

• Yeşil 'dosyayı indir' kısmına tıklamayın,
    Alttaki yorumlar kısmının üzerindeki daha küçük "dosyayı indir' kısmına tıklayın.
  • evet haklısınız.. dediğiniz gibi bit durum var..

02072015 tarihli yazılımı yükledim. 7. derece açık ve problemler büyük ölçüde giderilmiş gibi...
  • Arkadaslar merhaba.bi sorunum var dün next mini amigo aldım. Hersey tamam sadece internet baglantisi sorunum var.baglanti var gozukuyor ama youtube vs calismiyor.kabloyu söküp takiyorum kurulum tamam baglanti var gozukuyor ama internet guncelleme icin baglanti yok diyor.bilen arkadaslar yardiminizi bekliyorum.saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suphican

Arkadaslar merhaba.bi sorunum var dün next mini amigo aldım. Hersey tamam sadece internet baglantisi sorunum var.baglanti var gozukuyor ama youtube vs calismiyor.kabloyu söküp takiyorum kurulum tamam baglanti var gozukuyor ama internet guncelleme icin baglanti yok diyor.bilen arkadaslar yardiminizi bekliyorum.saygilar

muhtemelen eski yazılım sürümlerinden birisini kullanıyorsunuz. en son sürümü bu linkten indirhttp://www.nextdestek.com/Next-Minix/Amigo_20150702.zip
    sonra zip deki dosyayı cıkar .bin uzantılı olan dosyayı usb belleğin içine at sonra cihaza tak menü usb edn güncelleme seç usb nin içindeki dosyayı tıkla 30sn ila 1dk arasında
    yeni yazılım güncellenmiş olacaktır youtube vs girersin.

• Evet arkadaşlar turksatta Ng wıld hd kanalı çözülmüştür. frekans 12467 h 9577

softcami de atıyorum. softcamı atmadan çalısmaz..
    http://dosya.co/iaf8k4u8girl/Softcam.key.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitelated -- 6 Temmuz 2015; 0:51:45 >
  • quote:

Evet arkadaşlar turksatta Ng wıld hd kanalı çözülmüştür. frekans 12467 h 9577

Adamsın
    Darısı diğer HD ve cicilerin başına....
  • whitelated kullanıcısına yanıt
    tesekkurler dostum
  • quote:

verdiginiz softcam i yükledim ama Nat Geo Wild HD açmadı şifreli uyarısı veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: lesmiserable

quote:

verdiginiz softcam i yükledim ama Nat Geo Wild HD açmadı şifreli uyarısı veriyor

şifreler değişmiş.. güncel softcam bunu deneyin..
    http://dosya.co/j97uf19ak128/Softcam.key.html

• Herkese merhaba.

Bir uydu alıcısı almam gerekiyor. Çok araştırdım ama araştırdıkça kafam karıştı. Önce fazla özellikli bir cihaza gerek yok diye düşünerek tkgs ve biss özellikleri olan next starbox alacaktım, sonra baktım minix tango var, ek olarak iptv özelliği varmış diye aklım ona gitti, sonra yorumları okudum cool modeli daha üstün yazmışlar, fiyat da birbirine yakın onu alayım dedim, bu sefer işlemci ve rami daha iyi olan 2 Usb ve ethernet girişli amigo'yu gördüm, şu an hala kararsızım bazı sorularım olacak, cevaplarsanız sevinirim.

1. Amigo'da tkgs ve biss var mı? Tkgs yok ise daha alt modellerde varken amigo'da neden yok?

2. Kutudan hdmi kablo çıkıyor mu?

3. Hangi modeli önerirsiniz, sebepleri neler?

4. Önerebileceğiniz başka marka cihaz var mı?

Acil cevap yazarsanız çok sevinirim, bugün veya en geç yarın cihazı almak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: xpss

Herkese merhaba.

Bir uydu alıcısı almam gerekiyor. Çok araştırdım ama araştırdıkça kafam karıştı. Önce fazla özellikli bir cihaza gerek yok diye düşünerek tkgs ve biss özellikleri olan next starbox alacaktım, sonra baktım minix tango var, ek olarak iptv özelliği varmış diye aklım ona gitti, sonra yorumları okudum cool modeli daha üstün yazmışlar, fiyat da birbirine yakın onu alayım dedim, bu sefer işlemci ve rami daha iyi olan 2 Usb ve ethernet girişli amigo'yu gördüm, şu an hala kararsızım bazı sorularım olacak, cevaplarsanız sevinirim.

1. Amigo'da tkgs ve biss var mı? Tkgs yok ise daha alt modellerde varken amigo'da neden yok?

Acil cevap yazarsanız çok sevinirim, bugün veya en geç yarın cihazı almak istiyorum.

Amigoda tkgs yok, sebebini bende bilmiyorum neden yok, biss var, hdmi kablo kutuda mevcut, amigo f/p ürün bunu öneririm, alın son güncellemeyi yapın kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

quote:

Herkese merhaba.

Amigoda tkgs yok, sebebini bende bilmiyorum neden yok, biss var, hdmi kablo kutuda mevcut, amigo f/p ürün bunu öneririm, alın son güncellemeyi yapın kullanın

Cevap için teşekkürler. Fiyatı internette 160 TL civarında, uygun mu sizce?

• next amigo almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thuglife

next amigo almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz arkadaşlar?

ben 1 yıldır kullanıyorum sadece ilk açılış süresi biraz uzun sürüyor, bilgisayar gibi açılışı 30sn falan sürüyor bunun haricinde güncelemmeyi yaptıktan sonra bi yamuğunu görmedim.
  • Ovvv. 30 sn. mi sürüyor yahu ben altı üstü televizyon izlemek için alıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

quote:

Herkese merhaba.

Cevap için teşekkürler. Fiyatı internette 160 TL civarında, uygun mu sizce?

bişey deil, ben gittigidyorda şimdi arattım 154tl civarı mevcut. Vatanda 179tl, Teknosada 199tl
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/next-minix-hd-amigo-full-hd-uydu-alicisi-172328504?mpch=ads&ggap_s=akakce&ggap_m=ocs&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 7 Temmuz 2015; 16:01:57 >

• Arkadaşlar önce kanal yedeğini aldım sonra en son güncellemiyi yaptım, kanal listesini tekrar yükledim fakat liste boş çıkıyor, eski yedeklerden de deniyorum, hepsi sorunlu boş, gitti bütün sıra, elinde sıralı kanal listesi olan varsa paylaşabilirse sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.