Şimdi Ara

Next Minix HD Amigo ana konu ve teknik değerlendirmeler (en yeni bilgiler, birinci mesajdadır) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
727
Cevap
17
Favori
68.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: nationalgeographic

quote:

bu cihazda
    cccam var mı ?
    emu desteği var mı (7e için)?

Her ikiside oluyor kardeş.

aynı anda aktif oluyor mu peki ikiside ?

Emu dan kastın freeserver ise cccam ile freeserver(amigoda İKS diye geciyor) birlikte çalışmıyor. İkisinden birini seçmek gerekiyor. Ben yapamamışta olabilirim. Softcm ise oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende bu cihazı bugün aldım son yazılıma da güncelledim ama kanalları bir türlü getiremedim kanal düzenlemeden turksat uyduyu siliyorum sonra manuel kurulumdan her şeyi olması gerektiği gibi yapıyorum ama 12 tane tv 2 tane radyo kanalı buluyor onlarda arap kanalları başka bir şey yok. kaç kez uğraştım fabrika ayarına döndüm tekrar denedim ama yok olmuyor. Lütfen birisi yardım etsin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bu cihazda
    cccam var mı ?

Emu dan kastın freeserver ise cccam ile freeserver(amigoda İKS diye geciyor) birlikte çalışmıyor. İkisinden birini seçmek gerekiyor. Ben yapamamışta olabilirim. Softcm ise oluyor.

7e deki kanalları emu ile izlerken.hotbirten server ile açılan bir kanala geçemiyormuyuz ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu cihazda
    cccam var mı ?

7e deki kanalları emu ile izlerken.hotbirten server ile açılan bir kanala geçemiyormuyuz ?

Bende şuan hotbird takılı değil. Türksat ile 7 e bağlı. Şöyle söyleyeyim. IKS(freeServer) açıkkende emu ile 7e izleniyor. Ancak hotbird kanallarının açılıp açılmadığını bilemiyorum. tahminim açılacağı yönünde...

• Beyler Turksatta hangi Disecq ayarını kullanıyorsunuz bende arada sinyal yok sorunu çıkıyor sizde de varmı bu problem ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dagnomels

Beyler Turksatta hangi Disecq ayarını kullanıyorsunuz bende arada sinyal yok sorunu çıkıyor sizde de varmı bu problem ne önerirsiniz?

Daha önce yazmistim. Bende de benzer problem oluyor du. Özellikle 2 temmuz yazılımı nda çok sık yapıyordu. Sinirimi bozmustu. Geri goturuyodum aldigim yere.Hem türksat ta hemde eutelsat7 e de. Ben tekrar 21 mayıs yazılımı nı yukledim. Şimdi çok sık yapmıyor. Arada sıra oluyor. Yazılım kaynaklı sanırım bu sorun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Beyler Turksatta hangi Disecq ayarını kullanıyorsunuz bende arada sinyal yok sorunu çıkıyor sizde de varmı bu problem ne önerirsiniz?

Daha önce yazmistim. Bende de benzer problem oluyor du. Özellikle 2 temmuz yazılımı nda çok sık yapıyordu. Sinirimi bozmustu. Geri goturuyodum aldigim yere.Hem türksat ta hemde eutelsat7 e de. Ben tekrar 21 mayıs yazılımı nı yukledim. Şimdi çok sık yapmıyor. Arada sıra oluyor. Yazılım kaynaklı sanırım bu sorun.

teşekkürler hocam bende 21 mayısı yükleyeyim o zaman. Peki hangi disecqi kullanıyorsunuz ben genelde 2/1 kullanıyorum öyle verim alıyorum. ama yinede sıkıntılar oluyor.

• benim de arada sinyal yok sorunu oluyordu durup dururken, ben lnb'den gelen sinyal kablosuyla oynayınca düzeliyordu. sonra biraz sıktım o kabloyu. görüntü hepten gitti. dün aldığım yere götürdüm. next servisi aynı zamanda. ama next'e göndereceklerini çünkü bağlantı yerinin çok sıkıldığı için içerden temassızlık yaptığını söylediler. haber bekliyorum...
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler hocam bende 21 mayısı yükleyeyim o zaman. Peki hangi disecqi kullanıyorsunuz ben genelde 2/1 kullanıyorum öyle verim alıyorum. ama yinede sıkıntılar oluyor.

2/1 den kastınızı tam anlamadım ama bendeki türksat diseqc ayarında 1, lnb besleme otomatik yazıyor. Arkadaşın dediği gibi antenden uyduya gelen kablonun ucuylada biraz oynayın.çok sıkı ise az gevsetin veya tam tersini yapın. Ben kablo uçlarıylada biraz uğraşmıştım, bilmiyorum onun bir faydası oldumu ama.İnşallah düzelir. Sonuçları da yazarsanız diğer arkadaşlarda faydalanır. Kolay gelsin....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: twingonote

quote:

quote:

quote:

Az önce 2 Temmuz güncellemesini kurdum.

Cihaz menüden internetten güncelle seçeneği ile bu güncellemeyi bulamıyor. Bunun yerine, forumun ilk mesajında verdiğim adresten alıp usb üzerinden yapabilirsiniz.
    Fark ettiniz mi bilmiyorum, ama bu güncellemeyi kurunca kanal ve uydu listeleri gitmedi bu sefer. Eğer bu değişikliği yeni yazılımda yaptılarsa, devrim gibi bir şey olur bu. Güncelleme öncesi kanallarımı ve key lerimi usb ye yedek almama rağmen, kullanmama gerek kalmadı. Listelerim aynen yerinde duruyor :)
    Güncelleme ve yukarıda whitelead kardeşimin verdiği son softcam dosyasını kurmama rağmen, halen nat geo wild science vb Türkçe olarak gelmiş değil. Ama farklı olarak Eurosport Türkçe geldi bu sefer :) Bir yerde bir hata yapıyorum ama nerede bulamadım. Whitelead bu mesajım ve yukarıdaki mesajıma bir yorumun var mı bu konuda?
    Bir de film izle bölümüne girdim, "Kuş İnsanlar" filmini açtım, gene çamur gibi.
    TV8 titreme ve takılmalarını da deneyince anlatırım düzelmiş mi diye.

Whitelead bir yorumun var mı? Halen Nat Geo Wild Turkce vb kanallar yok. Ayrıca yukarıda bazı mesajlarda Eutelsat 7E den bahsediliyor. Bende sadece 7A var. Burda bir hata mı var ? Ben aynı cihaz ve antenlerle aylarca izledim bu kanalları, ama sonra güncelleme ile gitti.

Ayrıca son güncelleme sonrası film izle menüsü de sapıttı. Play tuşunun geldiği menü hiç gelmiyor artık.

Arkadaşın verdiği softcam key çalışıyor. Sanirim soylenmisti.Dosyayı indirirken aaçılan sayfada yeşil yere değilde alttaki ufak olan ve download yazan yeri tıklayınız. Google bir eklenti yükleme uyarısı veriyordu sanırım. Okeyleyin dosya inmeye başlıyor. Dosya adı ^softcam key^ olacak. Dosya adında rakam filan yazmıyor (BEN önce yeşil yerdeki yanlış dosyayı indirmisim.Yukleyemedim dolayısıyla)
    Hatta ben internet bagli olmadan cozulmez diyordum kanallar. Ancak wifi yi çıkarttım amigodan suan çalışıyor tüm kanallar. (Eursportlar belgesel cizgi film kanalları. )
    Bu arada bende 21mayıs yazılımı yüklü. 2 temmuz u kurdum.sinyal yok hatası çok oldu. Kaldirdim 21 mayısa döndüm.
    Son olarak uydunun adı eutelsat7A derecesi 7 E. yani aynı ikiside

Tşk. Softcam yüklü aslında whitelaead den gelen. Ama nedense olmuyor.

21mayıs yazilimina dönüp tekrar yukleyin isterseniz. Belki çözüm olabilir.

Peki benim gibi 4 temmuz yükleyince film izle kaput olan ve sonra 21 mayıs a dönünce düzelen var mı?

• Merhaba Arkadaşlar,

Nexe Amigo için Wifi adaptör alacağım kutu üzerinde Ralink 5370 Chipset yazıyor.. internette Ralink RT5370 Chipset olarak daha ucuza buldum iki chipset aynımı ? Ralink RT5370 Chipset olarak alsam uyum sağlarmı ?

Yardımlarınız için teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glare32 -- 11 Ağustos 2015; 18:24:00 >
  • arkadaşlar merhaba bende bu urunu almayı düşünüyorum evde sadece turksat anteni var hortbıt ve diğerleri yok sızden ıptv özelliği ile şifreli kanalları izleyebilirmiyim bazen maçlar yabancı kanallrada veriliyor ya onları filan izleyebiliyoz mu?
  • merhabalar bende next minix hd var mavi olan bu softcam onda calısmaz mı yada benimkine uygun softcam nereden bulabilirim acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanedantr

merhabalar bende next minix hd var mavi olan bu softcam onda calısmaz mı yada benimkine uygun softcam nereden bulabilirim acaba

softcamhttp://www.nextdestek.com/next-emu-key-dosyalari.html burdan bulursun
  • ama bu emular 7a yada e de calısmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanedantr

ama bu emular 7a yada e de calısmıyor

ona yapacak bişey yok bildiğim kadarıyla ama cccam desteği varsa pc ile çözdürebilirsin..
  • Arkadaşlar selamlar. Amigo da film izle bölümündeki filmler açılmıyor bende. İlk aldığımda aciliyordu. Simdi ise ne 21 mayis nede 2 temmuz yazılımlarında açılmıyor. Filme basıyorum içi boş. Sizlerde durum nedir?

• quote:

Arkadaşlar selamlar. Amigo da film izle bölümündeki filmler açılmıyor bende. İlk aldığımda aciliyordu. Simdi ise ne 21 mayis nede 2 temmuz yazılımlarında açılmıyor. Filme basıyorum içi boş. Sizlerde durum nedir?

Aynı. Arge ye mail attim Next ama cevap yok, 10 gün oldu...
  • quote:

Arkadaşlar selamlar. Amigo da film izle bölümündeki filmler açılmıyor bende. İlk aldığımda aciliyordu. Simdi ise ne 21 mayis nede 2 temmuz yazılımlarında açılmıyor. Filme basıyorum içi boş. Sizlerde durum nedir?

Aynı duum bende de. Next servis e 10 gün öncemail attım, ARge ye ilettik diye cevap geldi ama sonra tıss..
  • 28 ağustos itibariyle türkçe belgesel kanalları çözüyor mu? (eutelsat uydusu)ip tvde hangi kanallar mevcut? bilgi paylaşır mısınız? almayı düşünüyorum....
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.