Şimdi Ara

Next Minix HD Amigo ana konu ve teknik değerlendirmeler (en yeni bilgiler, birinci mesajdadır) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
727
Cevap
17
Favori
68.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıldı ise elleme bence,yine aynı sorun olursa dene.Yoksa geçmi kaldık.
  • Idman tv kaybolduktan sonra yapabilen varmi sahsen ben whiteland arkadasin dedigi gibi yeni frekanslari aratip bulmama ragmen genede acilmiyor sifreli diyor ne yapcaz yaw bugun de mac var idmN tv vrecek diolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engosen2580 -- 30 Eylül 2015; 13:22:23 >
  • güzel bir cihaz alsak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: engosen2580

Idman tv kaybolduktan sonra yapabilen varmi sahsen ben whiteland arkadasin dedigi gibi yeni frekanslari aratip bulmama ragmen genede acilmiyor sifreli diyor ne yapcaz yaw bugun de mac var idmN tv vrecek diolar

Arkadaslar idman tv 7derece de artık acılmamaktadır 46 derece azersat varsa biss key ile izleyebilirsiniz o da olnadı derseniz hotbird uydunuz varsa hotbirdde canal+sport 2 den freeshare ile izleyebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    USB'den güncellediğim kanal listeme, ilave olarak Tivibu kanallarını yüklemek istediğimde TRT HD, TRT1 HD gibi kanallar da güncelleniyor ve "görüntü yok" uyarısı çıkıyor. Bu neden olabilir?

Yaptığım işlem, manuel kuruluma gelip

Türksat 4A 42*Doğu Pol: H- Yatay Frekans: 11853 Sembol: 25000 FEC: 2/3

bilgilerini girip ARAMA tuşuna basmak sadece.

Ondan sonra EXIT dediğimde kaydediliyor diyor ancak yeni bulduğu 7 adet kanalı da kaydetmiyor. Neyi yanlış yapıyorum anlamadım..
  • 11853 H - Yatay Doğu 25000 2/3
    11880 H - Yatay Doğu 20000 2/3
    kanal listenizin en sonuna baktınız değil mi?
  • yada otomatik güncelleme için, 12380 V SR:27500 FEC:3/4 ve 11747 H SR:27500 FEC:5/6
    otomatik arama-üstteki tpleri bul-mavi tuş-nit arama açık olarak denermisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Beyler bizim ihazları wifi adaptör ile kullanan varmı ? Veya hangi adabtörlerden almamız lazım yurtdışından sipariş vereceğim. Türkiyede herşey gibi bunlarda kazık. 3g modem veya ethernet seçeneğim yok.

5370 chipsetli herhangi bir wifi adaptor oluyor hocam.
    şuradaki işini görür

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-150Mbps-802-11N-Ralink-5370-Chipset-Wireless-usb-network-card/32257656091.html

• Teşekkürler düzeltebildim. Transponder listesini yeni ekleyeceğime eskinin üzerine yazıyormuşum :)
  • öncelikle herkeze merhabalar size bir sorum olacak hotbird uydusunun çanagına 7e uydusu nasıl kuruluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: replax_1907

öncelikle herkeze merhabalar size bir sorum olacak hotbird uydusunun çanagına 7e uydusu nasıl kuruluyor

http://www.turke****.com/satforum/archive/index.php/t-624940.html

burdan biraz bak birazda googleden araştır sen 13 derece nin yanına koyacaksın lnb yi.. bu arada lnb unuversalmı yoksa mdu mu onu ayarlman lazım diseq ayarlarından eutelsat 7e secerken
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitelated

quote:

öncelikle herkeze merhabalar size bir sorum olacak hotbird uydusunun çanagına 7e uydusu nasıl kuruluyor

burdan biraz bak birazda googleden araştır sen 13 derece nin yanına koyacaksın lnb yi.. bu arada lnb unuversalmı yoksa mdu mu onu ayarlman lazım diseq ayarlarından eutelsat 7e secerken

universal lnb var kaç santim soluna takacagımı bulamadım sadece orada sıkıntım var

• quote:

Orijinalden alıntı: whitelated

quote:

çok teşekkür ederim verdiğin sofcam.key ler için uyduyu yaptım hepsi gösteriyor

• Bu cihazdan alıp salondaki televizyonuma bağladım ve gayet memnunum fakat bir sorum olacak;

Yatak odama televizyon koysam bu amigo uydu alıcısından kablo kalabalığı olmadan wireless faydalanmam mümkün mü acaba. Eğer kablo çekersem çok fazla kablo kalabalığı olacak gerçi bu uydu alıcısından çift çıkış yapıp iki tv de kullanılabildiğinden de emin değilim.

Bu konuda bilgisi olan bir arkadaşın yardımı olursa çok mutlu olurum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu cihazla alakalı değil, HDMI çıkışı olan her cihaz için kullanılan, hdmi üstünden wireless ses+görüntü gönderecen cihazlar var. Bir alıcı bir vericiden oluşuyor ama çok ucuz cihazlar değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nationalgeographic

quote:

Orijinalden alıntı: twingonote

quote:

Orijinalden alıntı: twingonote

Az önce 2 Temmuz güncellemesini kurdum.

Cihaz menüden internetten güncelle seçeneği ile bu güncellemeyi bulamıyor. Bunun yerine, forumun ilk mesajında verdiğim adresten alıp usb üzerinden yapabilirsiniz.
    Fark ettiniz mi bilmiyorum, ama bu güncellemeyi kurunca kanal ve uydu listeleri gitmedi bu sefer. Eğer bu değişikliği yeni yazılımda yaptılarsa, devrim gibi bir şey olur bu. Güncelleme öncesi kanallarımı ve key lerimi usb ye yedek almama rağmen, kullanmama gerek kalmadı. Listelerim aynen yerinde duruyor :)
    Güncelleme ve yukarıda whitelead kardeşimin verdiği son softcam dosyasını kurmama rağmen, halen nat geo wild science vb Türkçe olarak gelmiş değil. Ama farklı olarak Eurosport Türkçe geldi bu sefer :) Bir yerde bir hata yapıyorum ama nerede bulamadım. Whitelead bu mesajım ve yukarıdaki mesajıma bir yorumun var mı bu konuda?
    Bir de film izle bölümüne girdim, "Kuş İnsanlar" filmini açtım, gene çamur gibi.
    TV8 titreme ve takılmalarını da deneyince anlatırım düzelmiş mi diye.

Whitelead bir yorumun var mı? Halen Nat Geo Wild Turkce vb kanallar yok. Ayrıca yukarıda bazı mesajlarda Eutelsat 7E den bahsediliyor. Bende sadece 7A var. Burda bir hata mı var ? Ben aynı cihaz ve antenlerle aylarca izledim bu kanalları, ama sonra güncelleme ile gitti.

Ayrıca son güncelleme sonrası film izle menüsü de sapıttı. Play tuşunun geldiği menü hiç gelmiyor artık.

Arkadaşın verdiği softcam key çalışıyor. Sanirim soylenmisti.Dosyayı indirirken aaçılan sayfada yeşil yere değilde alttaki ufak olan ve download yazan yeri tıklayınız. Google bir eklenti yükleme uyarısı veriyordu sanırım. Okeyleyin dosya inmeye başlıyor. Dosya adı ^softcam key^ olacak. Dosya adında rakam filan yazmıyor (BEN önce yeşil yerdeki yanlış dosyayı indirmisim.Yukleyemedim dolayısıyla)
    Hatta ben internet bagli olmadan cozulmez diyordum kanallar. Ancak wifi yi çıkarttım amigodan suan çalışıyor tüm kanallar. (Eursportlar belgesel cizgi film kanalları. )
    Bu arada bende 21mayıs yazılımı yüklü. 2 temmuz u kurdum.sinyal yok hatası çok oldu. Kaldirdim 21 mayısa döndüm.
    Son olarak uydunun adı eutelsat7A derecesi 7 E. yani aynı ikiside

selam
    apartment hot bird ve bir urdu daha var. ama şifreli kanalları izleyemiyorum. bunları nasıl izleyebilirim. ne yapmam lazım. amigo güzel bir uydu alıcısı bu arada. mesela national geog., discovery, ve özellikle 24Kitchen izlemek istiyorum.

Ne yapmam nasıl bir yol izlemem lazım. Henüz internet bağlatmadım eve.

selamlar

• Menü sonra 7777 tuşlayın.

Çıkan menüde SWCam (IKS) Seçilecek View ile Okeylenecek daha sonra çıkan pencerede zaten versiyon numarası Kanal sayısı, geçerli olduğu tarih vb.. listeler görülüyor görülmez ise yeşil tuşa basarak bilgileri upload ediniz..

Not : Bu özelliği kullanabilmeniz için cihazınızda internet bağlantınız olmalıdır ve HotBird yada Astra uydusuna bakan çanağınız olmalıdır,FreeShare ile açılan kanallar değişkenlik gösterebilmektedir. Kullandığınız modelde FreeShare Aktif edildikten sonra 1 yıl süre ile geçerlidir.
  • Beyler bir uydu alıcısı alıcam bugün , bunu önerir misiniz ? Bu fiyatlara daha iyisi çıktı mı ? Benim için önemli olan biss key ve görüntü kalitesi .

Teşekkürler
  • kullanıyorum,görüntü kalitesi iyi,biss ok,ayrıca üstteki gibi 1 yıllık hediye var.
  • abtani A kullanıcısına yanıt
    sipariş geçtim hocam, teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.