Şimdi Ara

Next Minix HD Amigo ana konu ve teknik değerlendirmeler (en yeni bilgiler, birinci mesajdadır) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
727
Cevap
17
Favori
68.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baranel

Arkadaşlar bu çihazı almayı düşünüyorum fiyatlar 200 tl ve üzeri, sizce nereden almalıyım. Vatanda 229 tl ne dersiniz.

http://urun.n11.com/uydu-alicisi/next-minix-hd-amigo-full-hd-uydu-alici-P62035330?cid=604001&gclid=CjwKEAjwh8exBRDyyqqH9pvf1ncSJAAu4OE3DyEYOUgpnj4z_gymFOJrq0K944VGxihGragaqmn6yBoCFHnw_wcB burada 179,90 TL

• Son güncellemeyi kurdum. Daha önceden internetten güncelleme ayağında reading file error veriyordu. Bu düzelmiş. Ancak nextservis sayfasındaki 23.10.2015 güncellemesini kurmuş olmama rağmen, internetten güncellemeyi seçince tekrar bir güncelleme buldu ve onu da kurdu. Şu anki versiyon S2.00.0001.0000.0001 tarih oct 22 2015.

Bu sefer kanal sıralamam gene bolzul. Bir önceki güncellemede bozulmamıştı her ne hikmetse. Neyse ki yedek kanal ve key dosyam vardı. Onları kullanarak kolayca eski haline getirdim listelerimi ve uydularımı.
    Film izle menüsü de düzeltilmiş sonunda. Bu kayıp süreyi freesharelerimize eklerler umarım.
  • film izlemede sınır olmadığını düşünüyorum. Freshare 1 yıllık.
  • Daha önce izlediğim beinsportu filan izleyemiyorum invalid date diyor bu bir tek bende mi böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız değilsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abtani

yalnız değilsiniz.

aynı sorun bendede var
  • Arkadaşlar cihazı taktım sürekli sinyal yok diyor, başka bir yerde denedim durum aynı sinyal yok. Diğer taktığım yerde başka uydu alıcısı sorunsuz çalışıyor, türksat ve hotbird var. Aynı şekilde bu cihazada 2. Bir diseqc bağlanıp A türksat B hotbird yapıldı, cihazdan diseqc ayarı yapmam mı gerek.
    Benim bildiğim kanallar yüklü geliyor, yeniden uydu taratmam mı gerekiyor .
  • bu cihazda DLNA türü cep telefonundaki görüntüyü tv ye aktarma özelliği var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranel

Arkadaşlar cihazı taktım sürekli sinyal yok diyor, başka bir yerde denedim durum aynı sinyal yok. Diğer taktığım yerde başka uydu alıcısı sorunsuz çalışıyor, türksat ve hotbird var. Aynı şekilde bu cihazada 2. Bir diseqc bağlanıp A türksat B hotbird yapıldı, cihazdan diseqc ayarı yapmam mı gerek.
    Benim bildiğim kanallar yüklü geliyor, yeniden uydu taratmam mı gerekiyor .

dayzek varsa ayar gerek ve tabiki yeni taratma yapacaksın yüklü kanallar eski olabilir
  • Tüm cevap veren arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Sorunu çözdün arkadaşlar. Cihazın ilk kurulumu esnası tüm lnb ve diseqc ayarları doğru yapılmış ise, ve kumanda üzerinde sat tuşuna basıldığında uyduları çanakları görüyor ise. Cihaz sinyal yok uyarısı veriyorsa. Cihazın arkasından Ethernet bağlantısından internet kablosunu takın. Kumandadan menü
    Tuşuna basın güncellemeye gelin, internet üzerinden güncellemeyi seçin. Cihaz yazılımı indirip kendisini güncelleyecektir güncelleme sonrası kendini kapatıp açacaktır. Cihaz hiçbir ayar yapmaya gerek kalmadan sıralı kanal listesi yüklü gelip sorunsuz çalışmaya başlayacaktır.
    NOT: ben sorunu bu şekilde çözebildim birilerinin işine yaraya bilir diye yazıyorum, sorumluluk kendilerine aittir, örnek güncelleme esnası elektrik ya da net kopabilir. Ya da sorun daha farklı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 4 Kasım 2015; 20:51:41 >
  • 7deki belgeseller sizde de uçtu mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: paradoks16

7deki belgeseller sizde de uçtu mu acaba?

7e bendede gitti ya çok kötü oldu

• 154,90 TL ile kliksaden 25 TL indirim çeki ile bu modeli aldım bende..
  • quote:

Orijinalden alıntı: replax_1907

quote:

Orijinalden alıntı: paradoks16

7deki belgeseller sizde de uçtu mu acaba?

7e bendede gitti ya çok kötü oldu

gitti ama bazı kanallar duruyor, iz duruyo mesela ,nasıl oldu bu?

• bu yayınlar cccam ıle acılan kanallardı bende de gıttı next tıger da ızlıyordum emu suz ccam ıle
    daha once salonlar acıktı gece kusagı acıktı bunlar gıdınce sadece belgeseller kaldı
    bunlar gıdıncede bısı kalmadı
  • Bi çözümü yok mu tekrar açmanın

• Bendede gittii ua belgeseller ne yapcaz
  • Atkadslar acil ardim!!!!son yazilim attim internetten sonra nexdestekten son emu keyi attim cihaz restart yaparken acilmadi bir daha sonra nextdestek ki kurtarma yazilim islemini yapiyorum fakat cihaz
    BAD CUSTOM ID diyipkurtarma yazilimini yuklemiuor ve cihazda acilmiuor ne yapmam gerek
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.