Şimdi Ara

Next Minix HD Amigo ana konu ve teknik değerlendirmeler (en yeni bilgiler, birinci mesajdadır) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
727
Cevap
17
Favori
68.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alttaki linkte dosya kısmından AMİGO seçip yeniden indirip,denermisiniz.(sanırım dosya eksik inmiş)
    SERVİS
  • abtani A kullanıcısına yanıt
    dostum burda 23 10 2015 yazılımı var bunlan açılırmıki kurtarma yazılımı deil çünkü
  • Neyse dostum next servis ten indirdim yazilimi ln adini rom.bin die deisip denedim oldu yardmlariniz icin tesekkurleer
  • 18.06.2014 - Next_Minix HD Amigo Boot Mod YAZILIMI (2084 defa indirildi)
    yazıyordu,neyseki sorun çözülmüş,sevindim.
  • abtani A kullanıcısına yanıt
    tesekkurler
  • d4hi kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata hiç göremedim link atabilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ebay'den ralink wifi adaptör aldım. 20 günde geldi. 5 usd. Takır takır çalışıyor. ürün bu:

http://www.ebay.com/itm/-/301759045851?
  • quote:

Orijinalden alıntı: --tamer--

Bu fiyata hiç göremedim link atabilir misin?

http://www.kliksa.com/urun/next-minix-amigo-1080p-full-hd-usb-pvr-uydu-alici/901945986

opet karta 25 TL hediye veriyor onunla birlikte.
  • Arkadaşlar ben IPTV de 26 kanalın üstüne çıkamadım. Zaten bunlarda hazır yüklüydü. Bazı sitelerden .txt indirip yükledim ancak olanlarda gitti. DIY_channels var ve her bişey var. ancak hiçbiri açılmıyor.

nasıl izleyebilirim şimdi ?

şöyle adım adım nasıl yapılır biryerlerde var mı?
    Güncel iptv kanallerI ?

selamlar
  • softcam.key in günceli çıkmadı mı hala
  • Lg tvde bu akıllı kumandayı tanıyabilen oldu mu? İlk deneme de uyduyu öğrendi sonra pilleri çıkartıp uydu alıcısını körleyip denedim bir türlü öğrenemedi lg tv yi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,
    sizden bır kaç ricam olacak.

Hd uydu alıcısı almak istiyorum butçem max 160TL cihazı sadece tuksat kanalları ıcın kullanacagım extra ozellıklerı kullanmayacagım ilk tercihim STİ işlemcili uygun fiyatlı bir cihaz (Neta 6400 şimdilik butcemın dısında)..

2. terchim ise sunplas işlemcili kanal gecıslerı ve goruntu kalıtesi ıyı olan ve mumkunse kumanda algılayıcısı sorunsuz olması tavsiyleriniz varsa yardımcı olursanız sevınırım

Aklımda şu modeller var;

Neta Mini HD340

Hiremco Rocket

GOLDMASTER SAT-3030 (STİ işlemcili mi? )

STARBOX Mini HD

Teşekkürler...
  • Arkadaşlar bu model dışında başka hangi mini modellerinde hem IPtv hem Biss key desteği bulunmakta.
  • Next Minix HD Amigo alıcı alarak bende aranıza katıldım. Yalnız TV arkasına katınca usb girişlerine ulaşmak sıkıntıymış onu fark ettim. Bu arada 1 TB HDD taktım ona kayıt yapamadım ancak 16 gB lık usb ye kayıt yapabildim. 1 TB nasıl kayıt yapabilirim.

Bir de kanallar direk geldi ama eksik kanal olabilir mi ve bu sebeple tekrar arama veya Türksat Kolay kurumdan tekrar kurulum mu yapmak lazım.

TV arkasına yapıştırdım ama sanki çok kötü duruyor gibi yani düşebilir gibi bir korkuya kapıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 29 Kasım 2015; 15:28:16 >
  • Merhaba bu reciver i almak istiyorum. 720 p Mp4 format inda filmler izlerken sorun cikarir mi acaba. Tavsiye edeceginiz baska bir cihaz da olabilir. Tesekkurler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir2011

Merhaba bu reciver i almak istiyorum. 720 p Mp4 format inda filmler izlerken sorun cikarir mi acaba. Tavsiye edeceginiz baska bir cihaz da olabilir. Tesekkurler.

Cihaz 720p ve 1080p filmleri açmakta. Yalnız iki sorun var. DTS sesli olanlarda ses çıkmıyor. Altyazı da karakter sorunu var ama ben o sorunu az önce bilgisayarda bir dizinin altyazısını açıp kodlamasını UTF-8 olarak değiştirip çözdüm. Anlaşılan altyazı kodu UTF-8 olursa Türkçe karakter sorunu yaşanmıyor.
  • Şimdi siparişini verdim n11 den 172 tl kargo dahil. artık sıkıldım sd yayindan bakalım hd tv de nasıl olacak.

• Arkadaşlar cihazdan mı yayından mı kaynaklı anlamadım ama ara ara yayın sırasında görüntü 5-6 saniye ağır çekim moduna girmiş gibi oluyor. Yazılım kaynaklı olabilir mi gerçi en son yazılım yüklü. Bu arada kanalların yerlerini ayarladımhttp://www.nextdestek.com/Next-Minix-HD-Amigo.html sitesindeki softcam kursam bir sıkıntı çıkar mı? Softcam'i sırf Bisskey için kurmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 1 Aralık 2015; 11:20:21 >
  • Arkadaşlar softcam kurdum ve IKS seçtim. 2016 yılının 11 ayına kadar süre verdi ama hangi kanallar IKS kapsamında anlamadım. View kısmına girince kanal isimleri gördüm bir de sağ alt bölgece güncelleme ve aktif etme diye kısımlar var sarıya basınca aktif etme kısmı çıkıyor ama şifre istiyor. Bu işlemi yapınca mı tam olarak IKS aktif olacak.

Bu arada kablosuz modem algılayıcısı takılırken sürekli netten kota harcamakta mı yoksa kota harcaması için multimedia kısmına girmek mi gerekiyor. Modemi takılı olduğu sürece veri transferi yapıyorsa nete girmediğim zaman modemi sökmek gerekecek.

Bu arada Youtube girince cihaz kapanıp açılıyor ve normal tv yayın kısmına dönüyor. Bu sorununu nasıl çözerim. Cihazda 23.10.2015 tarihli yazılım kurulu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 1 Aralık 2015; 14:49:33 >
  • Merhaba arkadaşlar , ben bu cihazı yeni aldim bu sabah geldi açtım bağlantılarını yaptım kumandayi tv ye de tanittim ama sinyal yok diyor ,, kanalları güncelleyeyim dedim cihazla ilgili hiçbirşey yapamıyorum ,, kumanda fonksiyonlari çalışmıyor ,, ne yapmalıyım

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.