Şimdi Ara

Next Minix HD Amigo ana konu ve teknik değerlendirmeler (en yeni bilgiler, birinci mesajdadır) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
727
Cevap
17
Favori
68.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ayar IKS de kalacak hot bird deki kanalları açmak istiyorsan tabi internete de bağlı olmalı cihaz youtubedeki sorun nedir bilemem internete bağlıysa açması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

ayar IKS de kalacak hot bird deki kanalları açmak istiyorsan tabi internete de bağlı olmalı cihaz youtubedeki sorun nedir bilemem internete bağlıysa açması lazım

Cihazında en son yazılım yüklü olan kişiler youtuba giremiyor. Cihaz resetleniyor daha doğrusu tv ekranı mavi renge dönüyor ve cihazın kumanda algılayıcısı yeşilden kırmızı renge dönüyor bir kaç saniye sonra tekrar yeşil olup daha sonrada multi kısmına girmeden önce ekranda en son hangi kanal izlenmiş ise o kanal geliyor. Arkadaş söz ettiği sorun bu şekilde bir sorun.

Youtube sorununu çözmek için eski yazılımlardan birini kurmak lazım ama bu defada softkey sıkıntı çıkarıyor. En son çıkmış olan softkeyi eski yazılımlarla beraber kurunca cihaz sürekli kapanıp açılmaya ve ekrana hiç görüntü vermemeye başlamakta. İşin garibi en son çıkan softkey için 18.05.2015 tarihli yazılımla beraber kullanılabiliyor denmesine rağmen kullanılamadığı gözükmekte.

• Bizim bu cihazı kullanan bir arkadaş bir forumda eskiden Digitürk kullanırdım onun yayınları daha iyiydi demiş fakat dün akşam tam aksi olduğunu gördüm. Dün akşam misafirliğe gittim ve CL ligi maçını gittiğim evde izledim de Digitürk de ki TRT 1 HD yayını hiç HD gibi durmuyordu. Kutu HD di ve yayında HD di ama kalite SD seviyesindeydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Cihazında en son yazılım yüklü olan kişiler youtuba giremiyor. Cihaz resetleniyor daha doğrusu tv ekranı mavi renge dönüyor ve cihazın kumanda algılayıcısı yeşilden kırmızı renge dönüyor bir kaç saniye sonra tekrar yeşil olup daha sonrada multi kısmına girmeden önce ekranda en son hangi kanal izlenmiş ise o kanal geliyor. Arkadaş söz ettiği sorun bu şekilde bir sorun.

Youtube sorununu çözmek için eski yazılımlardan birini kurmak lazım ama bu defada softkey sıkıntı çıkarıyor. En son çıkmış olan softkeyi eski yazılımlarla beraber kurunca cihaz sürekli kapanıp açılmaya ve ekrana hiç görüntü vermemeye başlamakta. İşin garibi en son çıkan softkey için 18.05.2015 tarihli yazılımla beraber kullanılabiliyor denmesine rağmen kullanılamadığı gözükmekte.

anladım ben bayadır bakamıyorum sadece hot bird uydusuna bağlı cihaz bakınca yazarım demekki yazılımda sorun var

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Netlik konusunda çok farklı etkenler var.
    Cihazın ayarları, kablo kalitesi, televizyon görüntü kalitesi ve ayarları gibi. Hatta televizyonun izlenme açısı bile görüntü kalitesini etkiliyor.Bu nedenle karşılaştırma yaparken bunlarıda göz önüne alamamız lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: --tamer--

Netlik konusunda çok farklı etkenler var.
    Cihazın ayarları, kablo kalitesi, televizyon görüntü kalitesi ve ayarları gibi. Hatta televizyonun izlenme açısı bile görüntü kalitesini etkiliyor.Bu nedenle karşılaştırma yaparken bunlarıda göz önüne alamamız lazım.

Televizyon kalitesi olarak gittiğim yerdeki TV benim TV den daha kaliteli. Maçı izlediğim TV Samsung 3D Led TV di. Benim TV ise Vestel LCD TV. Belki Digitürk kutusu sorunludur çünkü ev sahibi bu odadaki kutu değişecek dedi. Başka oda da Digitürk varmış ve o odada önceden böyle sorun varmış sonra kutu değişince düzelmiş. Mevcut HD kutu galiba kalitesiz filan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yılın Üyesi

quote:

quote:

Ve yazılımın güncel olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?

menü ayarlar sistem bilgisi

şimdi baktım, 23 ekim 2015 olarak görünüyor. Sanırım güncel olmalı. Bu tarihten sonra güncelleme gelmedi değil mi?

evet son yazılımı linktede aynıhttp://www.nextdestek.com/Next-Minix-HD-Amigo.html

En güncel yazılım birinci sayfada ilk mesajda bulunmaktadır güncellenerek.

http://www.nextservis.com/indir.php?id=1782

Verdiğiniz adres Next resmi sayfası değildir. Doğru adres bu yukarıdakidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: twingonote

quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi baktım, 23 ekim 2015 olarak görünüyor. Sanırım güncel olmalı. Bu tarihten sonra güncelleme gelmedi değil mi?

evet son yazılımı linktede aynıhttp://www.nextdestek.com/Next-Minix-HD-Amigo.html

nasıl resmi değil yahu? next destek sayfası verdiğim link ve sizin verdiğiniz linke iyi bakın yazılım tarihlerine aynı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: twingonote

quote:

quote:

quote:

quote:

nasıl resmi değil yahu? next destek sayfası verdiğim link ve sizin verdiğiniz linke iyi bakın yazılım tarihlerine aynı

Sevgili mito evet tarihler şu anda aynı. Ancak verdiğiniz adres Next'in resmi sayfası olmadığı için, her yeni ve en son sürüm ilk önce doğal olarak resmi sayfada yayınlanıyor. Bu konudaki gerçek durum budur. Sizin verdiğiniz adres de hepimizin malumu bildiğimiz ve özellikle softcam için kullandığımız bir sayfa ancak bu durum resmi sayfa olmaması gerçeğini değiştirmiyor. Benim de buradaki misyonum her zaman en doğru bilgiyi paylaşabilmek. Sürç-i lisan ettiysek affola ;)

• Açılışta next yazısı çıkarken yazı küçülüyor sol üst köşeye kayıyor. Cihaz kapanır gibi oluyor. Önemli bir sorun değil ama normal değil tabii.

Bir diğer göze çarpan nokta ise bazı kanallarda ekrana gelen not:sinyal yok uyarısı ile yayın gidip tekrar geliyor.

• Arkadaşlar gecen gün HD yayın olarak 1 saat 40 dakikalık yerli bir diziyi kayıt ettim 4 GB tuttu ama 40 dakikalık yine HD olan yabancı bir dizi yayınını kayıt edince de 4 GB tuttu. Üstelik yabancı dizinin HD kalitesi yerli diziye oranla daha kötü olmasına rağmen böyle oluyor. Bunun sebebi ne olabilir.
  • softcam.key den bir haber yokmu arkadaşlar ya :D
  • MurderByDeath kullanıcısına yanıt
    cihaz aldınmı?
    ben goldmaster 3030 hepsidijital firmasından 117 tl ye sipariş verdim şu anda kargoda
    5442375778 görüşelim
  • mahçup M kullanıcısına yanıt
    Benden size bir tavsiye. Telefon numaranızı herkese açık şekilde vermeyin. Dünya da bin çeşit insan var ve herkese açık şekilde kişisel numaranızı vermemeniz gerekir.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    BEN BU SİTEDE BELKİ 1000 KERE NUMARAMI YAZDIM
    BAZEN SAYFALAR DOLUSU YAZI YERİNE İKİ KELİME İLE İŞİ HALLEDİYORSUN
    BURASI BİLGİ TECRÜBE DENEYİM PAYLAŞIM YERİ
    ŞİMDİYE KADAR SİZİN DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ TARZDA BİRŞEY OLMADI AMA OLMAZ ANLAMINADA GELMEZ UYARIN İÇİN TŞKK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: replax_1907

softcam.key den bir haber yokmu arkadaşlar ya :D

ne gibi bir haber :D ?
  • mahçup M kullanıcısına yanıt
    ben ucuz yollu geçiştirmelik hiremco aldım hocam. bende sizin gibi goldmaster 3030 alacaktım ama vazgectım. Umarım memnun kalırsınız
  • MurderByDeath kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun kaça aldınız memnunmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitelated

quote:

7e gitmişti aralık ayında tekrar çözebilen yeni sofcam çıktı mı 7e gelecek mi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: whitelated

quote:

7e gitmişti aralık ayında tekrar çözebilen yeni sofcam çıktı mı 7e gelecek mi

7e geri gelme durumu söz konusu değil cw şifreleme sistemini değiştirdiler.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.