Şimdi Ara

Next Minix HD Amigo ana konu ve teknik değerlendirmeler (en yeni bilgiler, birinci mesajdadır) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
727
Cevap
17
Favori
68.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: whitelated

quote:

Orijinalden alıntı: replax_1907

quote:

quote:

softcam.key den bir haber yokmu arkadaşlar ya :D

ne gibi bir haber :D ?

7e gitmişti aralık ayında tekrar çözebilen yeni sofcam çıktı mı 7e gelecek mi

7e geri gelme durumu söz konusu değil cw şifreleme sistemini değiştirdiler.

antenin 7e ye bakmasının bir espirisi kalmadı o zaman hangi yöne çevireyim onu neresinde güzel yayınlar var amigonun çözdüğü 13e ye multifeedliydi 7e

• quote:

Orijinalden alıntı: twingonote

Ebay'den ralink wifi adaptör aldım. 20 günde geldi. 5 usd. Takır takır çalışıyor. ürün bu:

http://www.ebay.com/itm/-/301759045851?

teşekkürler, bende aldım 1 ayda geldi yılbaşı yoğunluğundan olsa gerek ama gayet güzel çalışıyor 15tl ye mal oldu.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

softcam.key den bir haber yokmu arkadaşlar ya :D

ne gibi bir haber :D ?

7e gitmişti aralık ayında tekrar çözebilen yeni sofcam çıktı mı 7e gelecek mi

7e geri gelme durumu söz konusu değil cw şifreleme sistemini değiştirdiler.

antenin 7e ye bakmasının bir espirisi kalmadı o zaman hangi yöne çevireyim onu neresinde güzel yayınlar var amigonun çözdüğü 13e ye multifeedliydi 7e

bende hotbird var ama astra 19.2 ye cevirebilirsin.

• Arkadaşlar amigo kullanıyorum. hotbird var bende. 24 Kitchen nasıl izlerim?

selamlar
  • Uyduyu güncelledim. Hotbird uydusunda arama yapıyorum, turksat kanalları buluyor. Sorun nerede acaba? Güncellemeden önce güzel güzel seyredebiliyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada "Film İzle" menüsünde artık sadece Türk kanalları çıkıyor. Sizde nedir durum?
  • Bir daha, nextAmigo #asla

• quote:

Orijinalden alıntı: tugrul420

Bir daha, nextAmigo #asla
    quote:

Orijinalden alynty: tugrul420

Bir daha, nextAmigo #asla

haklysynyz o kadar çok sorunlu ki attym bir kenera sunplus i?lemci aman aman sakyn almayyn o i?lemcideki cihazlary
  • eski pembe minix vardı ne güzel cihazmış.Bunu aldım kakaladılar zaten 3-4 ay önce 225 tl ye hadi onu geçtim artık kayıt yapayım diyorum kayıt yapmıyor 450 gb veri var nasıl format atıp ntfs ye çevireyim ben bunu akıl işi mi ?
  • Arkadaşlar Türksat uydusunda sorun mu var? Bu sabah TRTHD yayını gitmişti ve ekran siyah renkti şimdi de TRTHD açınca yerine sesi olmayan TRT Belgesel HD çıkıyor.
  • Sorduğum sorunun cevabını buldum. TRT HD kapatılmış yani artık TRT HD diye bir kanal olmayacak. Orada izlenen belgeselleri TRT Belgesel dizileri ise TRT 1 HD verecekmiş. Ama bu karışıklıya yol açacaktır diye düşünüyorum. Örneğin TRT HD her gün Kriminal dizisine ait çok eski bölümleri hem gündüz hem gece kuşağında veriyordu. TRT 1 ise TRT HD de hiç yayınlanmamış bölümleri veriyordu. Üstelik pazartesi ve cuma günleri TRT HD verdiği eski bölümlerle TRT 1 HD verdiği daha yeni sayılabilecek bölümler saat olarak denk geliyorlardı. Şimdi bunu nasıl ayarlayacaklar merak ediyorum.
  • Film izle de neden filmler gitti?
    Sadece diziler var, neden?
  • Ben de dün bu ürünü alarak aranıza katıldım. Freeshare sayesinde bir anda İspanya, İngiltere, İtalya ve Fransa liglerine erişim sağlamak çok güzel bir nimetmiş gerçekten de :)

İlk izlenimlerim genel olarak gayet olumlu. Usbden film açarken dts ses desteği olmaması ve altyazıdaki kodlama hatası benim de gözüme çarpan sıkıntılar oldu. Kumandanın da genel olarak söylendiği gibi pek de başarılı olmayan bir model olduğunu söyleyebilirim.

İnternet konusunu deneyimleyebilmek için kendi simkartımı elimdeki boş vınn cihazına koyarak kullanıyorum şu anda. Takdir edersiniz ki uzun vadede bu şekilde kullanmam pek mümkün değil. Bu yüzden bir wifi adaptör almayı düşünüyorum, zira ethernet bağlantısını kullanma ihtimalim modem farklı bir olduğundan pek mümkün değil. Adaptör alırken neye dikkat etmek gerek, bilgisayarlarda kullanılan alelade bir usb adaptör işimi görür mü? Yukarıda verilen örnek adaptörlere baktım ama tam emin olamadım açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoney -- 14 Şubat 2016; 19:15:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihazı kapatıp tekrar açtığımda sinyal yok yazıyor ;

Uydu kurulumu-anten ayarları-türksat2A3A4A LNB beslemeyi otomotikden 18v a getirdiğimde sinyal kalite normale dönüyor ve tekrar otomotik e getirdiğimde de düzelmiş kalıyor, kaydetip çıkıp cihazı kapatıp tekrar açtığımda yine sinyal yok yazıyor
    Bu durum cardshare yi aktifleştirdikten sonra oluyor, inaktif yapınca sorun ortadan kalkıyor, acil bi düzeltme güncellemesi gerekli!

Bu durumu next destek e yazdım, cevaplarını burada paylaşacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejalotto -- 16 Şubat 2016; 17:40:48 >
  • Hiç sorunu bitmedi önce göz arızalandı sonra tuner zayıfladı bunları tamir ettrdik şimdi dizi ip kanallar çıkmıyor destek unutuldu heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoney

Ben de dün bu ürünü alarak aranıza katıldım. Freeshare sayesinde bir anda İspanya, İngiltere, İtalya ve Fransa liglerine erişim sağlamak çok güzel bir nimetmiş gerçekten de :)

İlk izlenimlerim genel olarak gayet olumlu. Usbden film açarken dts ses desteği olmaması ve altyazıdaki kodlama hatası benim de gözüme çarpan sıkıntılar oldu. Kumandanın da genel olarak söylendiği gibi pek de başarılı olmayan bir model olduğunu söyleyebilirim.

İnternet konusunu deneyimleyebilmek için kendi simkartımı elimdeki boş vınn cihazına koyarak kullanıyorum şu anda. Takdir edersiniz ki uzun vadede bu şekilde kullanmam pek mümkün değil. Bu yüzden bir wifi adaptör almayı düşünüyorum, zira ethernet bağlantısını kullanma ihtimalim modem farklı bir olduğundan pek mümkün değil. Adaptör alırken neye dikkat etmek gerek, bilgisayarlarda kullanılan alelade bir usb adaptör işimi görür mü? Yukarıda verilen örnek adaptörlere baktım ama tam emin olamadım açıkçası.

Ralink 5370 chipsetli bir usb alıcı al ama türkiyeden alma çok pahalı aliexpress gibi sitelerden alırsan cok ucuza gelir

• whitelated kullanıcısına yanıt
    hocam modem yok o yüzden kablo ile bağlama imkanım yok onun dışında wifi adaptörle mi bağlanmamız gerekir freeshare aktif edip national geographic gibi kanallara şifresiz ulaşabilmemiz için?

Ayrıca internete bağlanmaksızın usb ile bu tarz kanalların açık olduğu kanalların olduğu dosya ile yükleme imkanımız hiç mi yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmazinhesabi -- 19 Şubat 2016; 19:54:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmazinhesabi

hocam modem yok o yüzden kablo ile bağlama imkanım yok onun dışında wifi adaptörle mi bağlanmamız gerekir freeshare aktif edip national geographic gibi kanallara şifresiz ulaşabilmemiz için?

Ayrıca internete bağlanmaksızın usb ile bu tarz kanalların açık olduğu kanalların olduğu dosya ile yükleme imkanımız hiç mi yok?

tek yol internete bağlanmak
  • Usb wifi adaptör tavsiyesi verecek olan var mıdır şöyle aliexpress vs.den alsak uyguna?

http://m.aliexpress.com/item/2035632533.html?productId=2035632533&productSubject=Mini-USB-WiFi-Adapter-N-802-11-b-g-n-Wi-Fi-Dongle-High-Gain-150Mbps&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail

Bu ürünün Ralink 5370 chipsetli olup olmadığını nereden anlayabilirim? Bu fiyata yakın muadil adaptör önerisi verebilecek var mıdır acaba?

• whitelated kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim adaptör alacağız artık mecburen.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.