Şimdi Ara

Next Minix HD Amigo ana konu ve teknik değerlendirmeler (en yeni bilgiler, birinci mesajdadır) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
727
Cevap
17
Favori
68.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ben de bir ve uydu alıcısı almayı düşünüyorum , next amigo ile combo arasında kararsız kaldım ,, ne farkları var acaba hangisini tavsiye edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım mahçup olmam.
  • abtani A kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazı aldım kurdum ama ses gelmiyor cihazdan . Satıcıyla konuştum iade edebilirsiniz dedi . Sizin bir fikriniz var mı bu sorunla ilgili yoksa iade edicem .
  • Hocam bir fabrika ayarlarına getir istersen,olmaz ise en iyisi yenisi ile değiştirmek.Tabi cihazdan soğumadıysan.
  • menü-tercihler-görüntü ayarları kısmında en sonda audio kısmı var,orasını değiştirince ses geliyormu?HDMI ile bağlandınız değilmi?
  • abtani A kullanıcısına yanıt
    Hocam baska tv de denedim sorunsuz calisti benim lcd biraz eski sanirim ondan algilamadi . Onceden dsmart kutusu vardi o sorunsuz calisiyordu . Cihaz guzel ama o konuda sorun yok , urunun calismadigina uzuldum bu konuda. Yarin muadili bir cihazla (mini olmayan) degistirmeyi dusunuyorum . Yardimlariniz icin tesekkurler

• kısmet değilmiş (bu arada bende satıcı değilim,sizler gibi basit ev kullanıcısıyım)
  • Arkadaşlar selamlar , hayırlı cumalar herkese.

Geçen akşam hd amigo sahibi oldum ben de, cihazı aldım wifi adaptörü yoktu içinde..şimdi adaptör bakıyorum 40 tl civarı yazıyor nette.kullananlardan yorum rica edeceğim marka farkediyor mu ? kalite nasıl ? kısacası - ve + larını istiyorum sizden.ethernet kablosu takmam mümkün değil çünkü mutlaka wifi ile bağlanmam gerekiyor internet için.fikirleriniz bekliyorum
  • BURADA
    vasat üzeri,tabi modem ile arasında duvar vb varsa kalite düşüyor.Benzer ürünlerin hepsi desteklemiyor diye okumuştum.

• onu bilmiyorum,çalıştığına dair bir şey okumadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Guapo

teşekkür ederim.

Arkadaştan farklı bir marka ürün aldım denedim çalıştı h.sonu.

merak ettiğim

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/tp-link-tl-wn722n-150mbps-wireless-usb-adaptor-184089025?gclid=CKSR6sCEzsgCFQgGwwodzg4I0Q&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

ve

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/netis-wf2119s-150mbps-wireless-n-usb-kablosuz-ag-184905602

bu iki üründen birini alsam çalışır mı var mı deneyenler ?

her wifi adaptörü kabul etmiyor 500 chipsetli olmalı wifi adaptör en garanti next al tavsiyem Ethernet kablosuyla bağla en güzeli bu ama oda mümkün değil demişsin şu uymlu mesela ama 40 tl civarıhttp://www.nextpazar.com/default.asp?git=9&urun=162#.ViTryzahepk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 19 Ekim 2015; 16:16:16 >

• Merhabalar cihazı 2 haftadır kullanıyorum iptvde bein kanallarını izliyordum ancak artık izleyemiyorum "invalied date please update the time" diye bir hata veriyor. Sorunun nedenini bilen var mı?

• bu cihazı kullanan arkadaşlara bir sorum olacak pvr özelliğini hiç denediniz mi kayıt kalitesi nasıl
    bir arkadaşıma bu cihazı tavsiye etmeyi düşünüyorum
  • Yeni yazılım çıkmış. Film izle bölümündeki filmleri izlenebilir yapmayı becerebilmişler en sonunda
    www.nextservis.com

• Bende yeni next minix hd amigo aldim ama soyle bir sorun var ses alamiyorum monitorumde hdmi girisi var sadece 5.1 ses sistemine baglamak istiyorum nasil yapabilirim ses karti usb seklinde satiliyor onlardan alirsam cihaza uyarmi

• Bendede altyazılılara girince atıyor

• yeni yazılım çıkmış,flimlerdeki hataları düzeltmek için deniyor.
  • Arkadaşlar bu çihazı almayı düşünüyorum fiyatlar 200 tl ve üzeri, sizce nereden almalıyım. Vatanda 229 tl ne dersiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nextburada 195 TL (1 yıl freeshare var.Hotbird-astra)
    n11 185,
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.