Şimdi Ara

Next Minix HD Tango Full HD Uydu Alıcısı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
2
Favori
16.374
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pphammer

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

mext minix black'ten gerisi yalan , 99 liraya hb'den aldım
    full hd, iptv, youtube picasa uygulaması , usb wifi özelliği

usb wifi fiyata dahil mi? cccam performansı nasıl?

yok , usb wifi alman lazım , evde vardı denedim olmadı , hangi modeller oluyor onu da çözemiyoruz, rt 5370 chipli kabul ediyor sadece
    logitech'in var , 35 lira, ama 10 liralık modeller de var, daha tam araştırma yapmadığım için alamadım
    ccam yok zannedersem
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.
  • fat_old_sun F kullanıcısına yanıt
    Estagfurullah ne cahilligi. D smart modul takamazsiniz. Modul girisi yok. Kart girisi var ama bos. Cihazda gomulu modul var ama digiturk ve dsmarta uyumlu degil cccam uyumlu hotbirdden yayin yapan 2 paket yuklu sadece. 1 yil gecerli ve net baglantisi gerektiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abi

Bu bilgiyinereden aldınız bilmiyorum ama, benim Next Minix HD de modül girişi var. Gerekmediği için kullanmadım ama, var..

kart girişi olabilir ama modül girişi olamaz. siz yanlış biliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: themimarist

Arkadaslar yeri degil biliyorum ama kayit konusunda sikinti cekmeyecegim saglam hd cihaz tavsiye edebilir misiniz

Atlamaya HD box kullanıyorum. Dsmart modülle kullanıyorum kayıt özelliği çok iyi ve kullanımı çok kolay. Şimdi yeni serileri vardır herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

quote:

Arkadaslar yeri degil biliyorum ama kayit konusunda sikinti cekmeyecegim saglam hd cihaz tavsiye edebilir misiniz

Atlamaya HD box kullanıyorum. Dsmart modülle kullanıyorum kayıt özelliği çok iyi ve kullanımı çok kolay. Şimdi yeni serileri vardır herhalde

Atlanta HD Box olmasın sakın?
    bu cihazların sıfırı artık yok, onun yerine Atlanta android cihazlar üretiyor. G4 modelini öneririm
  • Cevaplar için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: seko_88

quote:

Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

quote:

Atlanta HD Box olmasın sakın?
    bu cihazların sıfırı artık yok, onun yerine Atlanta android cihazlar üretiyor. G4 modelini öneririm

Aynen öyle. Otomatik düzeltme değiştirmiş.

• l.a.c.i.w.e.r.t kullanıcısına yanıt
    Hocam link atarmisiniz rica etsem birde android cihazlarin fiyatlari biraz yuksek daha uygun cihaz ariyorum

• Ben alalı 3 yıl oldu. Şimdi fiyatlarına baktım 300-350 civarı. Modül önemli değilse next HD minix ler var. Abimlere almıştık çok memnunlar kayıt özelliği de var n11 den 100 tl ye almıştım. http://www.sanalpazar.com/Next-Minix-Hd-Black-plus-Hd-Uydu-Alicisi__isp14422529

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l.a.c.i.w.e.r.t -- 12 Ağustos 2014; 0:10:45 >
  • Next MiniX HD Tango Full HD HDMI ARKADAŞLAR BU CİHAZA AV GİRİŞİYLE HOPARLÖR BAĞLAYBİLİRMİYİZ.?

http://www.n11.com/next-minix-hd-tango-full-hd-hdmi-uydu-alicisi-P26397384
  • Merhaba arkadaslar Hd kanallarda takilma laralenme oluyormu. subat 2015 yazilimi yuklu. Sinyal 80 kalite 68 seviyesinde. Bir arada kanal numarsini tusluyorum ekranda gozukuyor fakat kanal değişmeden ayni kanalda kaliyor.teşekkür ederim.

• Modül kart girişi mi var?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.