Bende ses sistemi var. En iyi sesi almak için cihazda hangi ayarları yapmalıyım? Sizdeki ayarları iletebilirmisiniz? |
NEXT START PRO 4K [ANA KONU] (10. sayfa)

-
-
Smarttube
-
Onda kullanıcı adı girilmiyordu diye hatırlıyorum hala aynı mı biliyormusunuz?
-
Mod olarak çıkmış, resmi olmayan bir uygulamaya kullanıcı bilgisi girmek mi istiyorsunuz?
-
Abonelikleri görmek için.Youtube proda giriyorum.Sakıncalıysa girmeyeyim.
-
Bu uygulamalar sizce neden ücretsiz ve playstore da yok? Elinizle kullanıcı adı ve şifrenizi buyurun alın diye veriyorsunuz.
İlla böyle bir şey yapacaksanız Tvbox'a özel bir mail adresi alıp tüm işleri onunla yapın.
-
Teşekkür ederim. Çok sağolun. Dikkat edeyim bundan sonra.
-
Sadece bundan sonra dikkat etmeniz yetmeyecek, o şekilde kullandığınız bütün hesapların şifrelerini de acilen değiştirin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Günaydın 4k pro sıparısı verdım.ptesı elimde olur.eskıden mibox kullanıyordum sık sık reklam cıkıyordu bu cihazda reklamları nasıl engellerız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu cihazda wireless kopma sorunu var mı , sipariş vericem ama korkuyorum birkaç yerde okudum
Ben sıkıntı çekmiyorum ama kopma olduğunu söyleyenler olmuştu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selam ben projectvy adlı programı durduralım derken sılmısım tekrar nasıl yüklerim birde yukledıgım tum programlar gorunmuyor
Merhaba, Amazon Prime Video uygulamasını ben de güncelleyemiyorum. Bu durumu nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar cihazın görüntü kalitesi nasıl 4k upscale yapıyormu kullanan arkadaşlar yorum yapabilirler mi?
Scroll.com.tryoutube
NEXT START PRO 4K | PATRON MALZEMEDEN ÇALMIŞ | BUNLARI BİLMEDEN BU CİHAZI ALMAYIN...https://www.youtube.com/watch?si=71pKvigUJazOnHDA&v=TyDDiVcMGd8&feature=youtu.be&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
Neden ucuz olduğu anlaşıldı modem yakın olmayan almasın wifi mecbur kopacak ne yapacak😪
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Yeni bir bilgi değil zaten The_SreT ilk yaptığı incelemede bunları gösterdi, niye ilk defa duymuş gibi tepki veriyorsunuz?
Bu arada benim yaşadığım kopma probleminin bunla alakası yok, wifi kapalı, ethernet takılı durumda bile kopuyordu.
Kopma problemi bende hiç olmadı, sadece standby dan uyanışta tekrar wifi ye bağlanmak için birkaç saniye geçiyor. Wifi çekim hızı da gayet iyi.
Dikkat etmemişim incelemesinequote:
Orijinalden alıntı: Hicks
Yeni bir bilgi değil zaten The_SreT ilk yaptığı incelemede bunları gösterdi, niye ilk defa duymuş gibi tepki veriyorsunuz?
Bu arada benim yaşadığım kopma probleminin bunla alakası yok, wifi kapalı, ethernet takılı durumda bile kopuyordu.
İyiymiş kopuyor deyip duran arkadaşlar vardıquote:
Orijinalden alıntı: bitsede gitsek miKopma problemi bende hiç olmadı, sadece standby dan uyanışta tekrar wifi ye bağlanmak için birkaç saniye geçiyor. Wifi çekim hızı da gayet iyi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X