Bildirim
next-urla
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
calısır next veya dıger bır cok markanın gomulu kartları yanı embeded ları standarttır
free cam denılen olay yanı
VIA
ASTON
CRW
IRDETO
bu kartları dırek olarak gorur ve calısır
next-usla bu aralar benden daha meskuldur yoksa bu cevapı verebılır kacmamısrtır musaıt oldugunda baakr cevap da verır usta
quote:
Orjinalden alıntı: yesevi_i
selam arkadaşım uzun zamandır senin olduğun yorumlara yazıyorum ama bir türlü cevap vermedin
benim derdim çip yuvası (gömülü modülü) olan uydu alıcıların hepsinde Digiturk kartı çalışırmı yoksa Digiturk uyumlu bir modülmü takmam lazım
yardım edersen çok makbule geçecek.
-
muhakkak gözünden kaçmıştır
Teşekkür ederim -
bazı eski yazılımlı cihazlarda çalışmıyabilir .bazı modüller. -
kusura bakma arkadaşım farketmedim cihazının markasını yazsaydın daha netleşirdi konu eğer next kullanıyorsan hepsinde sorunsuz çalışıyor genelde çoğu cihazda çalışır -
Bir şey daha soracağım.
Next, Nextwawe, Nexststar bunlar ayrı birer firmalar mı? yoksa hepsi Nextin yan ürünleri mi? Aralarında ki fark nelerdir?
Bu konuda da yardımlarını bekliyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X