Şimdi Ara

SUNNY AT-16100 4A AYARLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
12.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLM HERKESE SUNNY AT-16100 UYDU ALICISI VAR Türksa 4a ya güncellemek istiyorum önüme sacma sapan sorunlar çıkıyor. fabrika ayarlarına dönüyorum. ama sanki cihaz dönmüyor eski kanallar var olarak açılıyor. sonra 1844 2222 v frekansını girdiğimde sinyal %99 gösteriken Kalite 0 oluyor. 12015 27500 H olduğunda her ikiside yüksek ama 13 tane kanal buluyor şebeke açık. 11747 27500 denedim 300 yakın kanal buldu mesala şimdi TRT 1 HD yok. bu uyduyu güncelemek istiyorum bu alıcının yazılımını aradım bulamadım acaba yazılımı nasıl bulurum. bilgisi olan var mı.

• Yapay Zekanın Yanıtı

SUNNY AT-16100 4A Ayarları

SUNNY AT-16100 4A uydu alıcınızın kurulumu ve kullanımı hakkında bilgilere mi ihtiyacınız var? İşte bilmeniz gerekenler:

SUNNY Frekans Ayarları

SUNNY AT-16100 4A uydu alıcınız, Türksat 4A uydusundaki kanalları almak için önceden ayarlanmış frekanslara sahiptir. Bu frekansları manuel olarak ayarlamak isterseniz, şu adımları izleyin:

1. Uydu alıcınızın uzaktan kumandasındaki "Menü" düğmesine basın.
    2. "Kurulum" seçeneğini seçin ve "Manuel Tarama"ya gidin.
    3. "Türksat 4A" uydusunu seçin.
    4. Aşağıdaki frekansları girin: 11053, 11075, 11097, 11119, 11141, 11163 ve 11207.
    5. Her bir frekans için "Ekle"ye basın ve taramayı başlatın.

SUNNY Kanal Arama Frekansı

SUNNY AT-16100 4A uydu alıcınız, otomatik kanal arama özelliğine sahiptir. Bu özelliği kullanarak tüm mevcut kanalları tarayabilirsiniz. Kanal arama frekansı genellikle 11053'tür, ancak farklı uydularda değişiklik gösterebilir.

SUNNY Uydu Ayarları

SUNNY AT-16100 4A uydu alıcınızın uydu kurulumu için doğru ayarları yapılandırmanız önemlidir. Ayarlar şunları içerir:

• Uydu: Türksat 4A
    • LNB Frekansı: 10600
    • LNB Gücü: Açık
    • Diseqc: Kapalı

SUNNY Uydu Kurulumu

SUNNY AT-16100 4A uydu alıcınızı kurmak için şu adımları izleyin:

1. Uydu çanağınızı Türksat 4A uydusuna yönlendirin.
    2. Uydu kablosunu uydu alıcınızın "LNB IN" portuna bağlayın.
    3. Uydu alıcısını bir TV'ye bağlayın.
    4. Uydu alıcınızı açın ve yukarıda belirtilen uydu ayarlarını yapılandırın.
    5. Kanal aramayı başlatın.

SUNNY Uydu Alıcısı Frekans Ayarlama

Yukarıda belirtilen frekans ayarlarını kullanarak manuel olarak kanal ekleyebilir veya silebilirsiniz. Manuel frekans ayarı için uydu alıcınızın uzaktan kumandasında "Menü" düğmesine basın, "Kurulum"u seçin ve "Manuel Tarama"ya gidin. Frekansı girin ve "Ekle"ye basın.

SUNNY Uydu Alıcısı Güncelleme

SUNNY AT-16100 4A uydu alıcınızı güncel tutmak, en iyi performansı ve en yeni özellikleri almanızı sağlar. Güncelleme işlemi için uydu alıcınızın uzaktan kumandasında "Menü" düğmesine basın, "Kurulum"u seçin ve "Yazılım Güncelleme"ye gidin. Güncellemeleri kontrol edin ve mevcutsa yükleyin.

SUNNY TV Türksat 4A Uydu Ekleme

Türksat 4A uydusundan ek kanallar eklemek için uydu alıcınızın uzaktan kumandasında "Menü" düğmesine basın, "Kurulum"u seçin ve "Kanal Listesi"ne gidin. "Türksat 4A" uydusunu seçin ve eklemek istediğiniz kanala gidin. "Ekle" düğmesine basın ve kanal kanal listenize eklenecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhaba,
    Ben de 2 günümü bu soruna harcadım ve sonunda bu uydu alıcısı için çözümü buldum. Siz halletmiş olabilirsiniz ama bulunması açısından yazıyorum:
    Arama ile ilgili işlemlere başlamadan önce kanal ayarlarına girip tüm kanalları silerseniz sizin açınızdan iyi olur çünkü yeni kanalları bulduğunda elinizde bulunan listenin sonuna ekliyor ve bu da çoğu kullanılamaz 600 kanallık bir liste oluşturuyor.
    Kanalları temizledikten sonra, 4a frekans ayarları hali hazırda ekli değil. Bunun için menü-kurulum-transponder listesi-ekle(kırmızı tuş) dan frekansı ekliyoruz.
    Frekans - 11844 , dikey, sembol oranı 02222 ayarlayıp onaylıyoruz ve 4a arama frekansı ekleniyor. Transponder lşuistesinden eklediğimiz frekansı bulup seçiyoruz(kendi yapıyor ama yapmassa diye).
    Sonrasında i tuşuna basıyoruz kumandadan ve arama sayfası açılıyor. Burada LNB frekans Ku Bandı, Transponder 11844/2222/V , 22KHz açık ve LNB Gücü Açık şeklinde ayarlayıp arama için mavi tuşa basıyoruz. Burada en önemli nokta arama tipini Kör Arama olarak değiştirip aramayı başlayoruz. Arama bittiğinde kanallar listenize eklenmiş olacak.

• Tşk. ederim.11844 den bir türlü kanal bulamıyordum.Otomatik yerine kör tarama yapılması gerekiyormuş.
  • anzubesti kullanıcısına yanıt
    ayni cihazdan bende de var, tarif ettiginiz ayarlari yaoiyorum 100 kanal cikiyor , sadece 11844 frekansindan tum kanallari bulabiliyormusunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12380 V 27500 yazıp taratın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • servise verdik önece flaşı arızalı dediller sonra istanbula gitti ürün. anlamadım bir uydu değişikliği ile uydu ıskartaya çıktı alalı da 3 ay olmadı. beni çok pişman etti sunny markası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUNNY MİNİ UYDU ALICI AT-16100
    10 yıl önce açıldı
    Sunny AT-14600 ve 14700
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.