dün aksam evden cıkarken 3a kanallarının hicbirinde problem yoktu.cift canak kullanıyorum hotbirt ve türksat..3-4 saat sonra eve geldigimde turksatta ki butun hicbir kanalda görüntü yoktu ve sinyal yok uyarısı geliyordu.ara sıra alıcıyala anten kablosunu girisinde problem oluyordu .ama arkasından kabloyu yerlestirince düzeliyğrdu.yine aynı problem var sandım butun uraslarıma ramen düzelmedi.tekrar arattım yine tek kanal bulamadı.zaten sonrasında hotbird kanallarına baktıgında hotbird lerin hepsi calısıyordu.yagnı kabloda problem olsa hotbirdde olmazdı.herhalde turkasat uydusunda bir problem var diye düsündüm..dungeceden bu saate kadar bekledim.ama hala sinyal yok(anten ayarı bozulmus diyecem oda degildir cunkü gecenlerde ki rüzgarlı havada bile anten ayarı bozulmamıstı.hotbirddede bir bozulma yok..uyduyu takan adamı carayım diyorum ama tam bir dolandiricı .anteni ilk taktırdıgımda 70 mılyona anlasmıstık dükkandayken is bittikten sonra 180 milyon istedi verdik..simdi sadece antene bakmak icin 50 kagittan asagı cekmez)))zaten 20 kaat ta dese para yok... yardım bekliyorum...