Şimdi Ara

Next Ye-18000 hd plus

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürünü kullandığım sürece deneyimlerimi, alışverişinizde yardımcı olmak adına paylaşmak istedim.
    Öncelikle OLUMLU özellikleri: Ürün kasası normal kalitede.Hem önde hem arkada olmak üzere 2 adet usb 2.0 var. Usb modem ile internet bağlantısı imkanı var deniyor deneyemedim.Ön panel gayet hoş görünüyor.Adaptör ile çalışıyor. Kasa bu yüzden küçük tutulmuş. Kanal görüntüleri hd lerde mükemmel sd lerde normalin üstünde. Memnun kaldım kalitesinden. İnternetten next destek sitesinden güncellemeleri indirip zipli dosyaları usb ye extract ederek kolaylıkla yükledim. Sitesinde nasıl yapılacağı en ince ayrıntısına kadar anlatılmış.Usb ye kayıt ve usb den oynatma kusursuz.Epg yani kanal programları kanalların güncel programı yansıtmamaları dışında gayet iyi.Daha sonra yayınlanacak, istenilen programı hatırlatıp hatta o program başlayınca otomatik olarak o kanala geçip açıyor. Timeshift özelliği mükemmel. Yayını izlerken mesela kapı çalındığında timeshift tuşuna basıp yayını donduruyorsunuz. Gelince play tuşuna basıp kaldığınız yerden devam ediyorsunuz. Tabi bunun için usb ye harici bellek takılı olması gerekiyor.Menüsü kolay. Erişim rahat. TKGS ile güncelleme kolay ve sorunsuz. Kanal düzenleme mükemmel. Aynı anda çoklu kanal seçilip yer değiştirip silebilirsiniz. Kanal geçişleri 1.5 saniye. Normal seviyede tanımlanabilir. Kanal orjinal dil seçeeği kanalın sunduğu hizmetle alakalı ve çalışıyor.
    OLUMSUZ özellikleri : Açılıp kapanması çok yavaş. 15 saniye kadar sürüyor.Kumanda opto kuplörde sorunlar yaşatıyor. Kumanda her yerde sinyal gönderemiyor. Bazen kanal değiştirmek istediğinizde bir yerine bir kaç kanal birden artırıyor.Kumanda da oldukça nazik bir yapıya sahip.Önce sinyal seviyesinden olduğunu düşünüyorum birkaç kanal çekmedi. Anteni 100 seviye 98 kalitede sabitleyince sorunsuz şekilde kanalları buldu.

Sonuç olarak 100 tl seviyesinde Pvr kayıt özellikli, full hd cihaz arıyorsanız alımda serviste sorun yaşamak istemiyorsanız tavsiyem bu firmadan bu uydu cihazını almanız olacaktır. Piyasada daha uygun cihazlar var fakat bu kalite için biraz daha vermeniz yararınıza olacaktır.
     Next Ye-18000 hd plus

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Paralı platfrom en iyisi.
  • AMC kullanıcısına yanıt
    Olabilir bütçe ve tercih meselesi.
  • Hocam n11de 15 TL hediye çekim var.
    Almak üzereyim önerir misiniz?
    60-70 liraya da Hiremco, yumatu, redstar gibi markalar görünüyor.

Kullanma amacım Vestel 82 ekran HD Ready televizyonuma bağlayacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Next 15000 hd
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.