Şimdi Ara

NEXT YE-5000HD CX PLUS Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
3
Favori
7.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumda konusu var NEXT YE-5000HD CX. Cihaz hakkında olumlu yorumlar var. Birde bunun NEXT YE-5000HD CX PLUS modeli var. Arsında ki farklar neler? Bu cihaz sanırım yeni. O yüzden çok fazla yorum yok. Kullanan arkadaşlar yorum atabilirler mi acaba? En önemlisi görüntü kalitesi ve kanal geçişleri nasıl
    Özellik olarak bir fark yok gibi. Fiyatı da uygun geldi bana.
    Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...

Burdada linki var:
    urun.n11.com
    Uydu Alıcısı - Mini, HD Uydu Alıcıları - n11.com
    http://urun.n11.com/uydu-alicisi/next-nextstar-ye-5000-hd-cx-plus-uydu-P64484757

• Yok mu arkadaşlar bu cihazı kullanan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip...
  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :) Cihazı büyük ihtimalle alıcam. Aldığım zaman ise fotoğraf ve videolarını eklemeyi düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar varsa fotoğraf ve video ekleyebilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: duranUysaL

Selamun Aleyküm İyi Forumlar
    Forumda konusu var NEXT YE-5000HD CX. Cihaz hakkında olumlu yorumlar var. Birde bunun NEXT YE-5000HD CX PLUS modeli var. Arsında ki farklar neler? Bu cihaz sanırım yeni. O yüzden çok fazla yorum yok. Kullanan arkadaşlar yorum atabilirler mi acaba? En önemlisi görüntü kalitesi ve kanal geçişleri nasıl
    Özellik olarak bir fark yok gibi. Fiyatı da uygun geldi bana.
    Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...

Burdada linki var:http://urun.n11.com/uydu-alicisi/next-nextstar-ye-5000-hd-cx-plus-uydu-P64484757

Merhabalar,NextStar YE-5000 HD CX Plus cihazını ben 2.5-3 aydır kullanıyorum.HD kalitesi olarak nasıl derseniz gerçekten fiyatına göre gerçekten çok iyi bir kalite veriyor.Cihaz ısınıyor mu diye sorarsanız şuan saat akşam 6,saat öğleden sonra 1'den beri izliyorum ve şuan cihaz ısınmamış durumda.SD kalitesi nasıl derseniz SD kalitede hiç fena değil.Şu ana kadar cihazda herhangi bir sorun çıktı mı diye sorarsanız şu ana kadar bir sorun çıkmadı.Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amatör kamera ile çekilmiştir.

Bu mesaja eklenen görseller:

NEXT YE-5000HD CX PLUS Hakkında NEXT YE-5000HD CX PLUS Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPowerKing -- 1 Mart 2016; 18:09:21 >

• DarkPowerKing D kullanıcısına yanıt
    Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Bir de cihaz hız olarak nasıl?(kanal geçişleri, menü geçişleri vs. olarak)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yüz liraya satılan üründen çok şeyler bekleme standart uydu alıcı next güncelleme de sınıfta kalmış bir marka.

• quote:

Orijinalden alıntı: duranUysaL

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Bir de cihaz hız olarak nasıl?(kanal geçişleri, menü geçişleri vs. olarak)

Kanal ve menü geçişleri gayet hizlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPowerKing -- 1 Mart 2016; 22:19:31 >
    kumandasının çekimi nasıl? ayrıca kumandası next 5000hd ile aynı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

kumandasının çekimi nasıl? ayrıca kumandası next 5000hd ile aynı mı?

Kumandasının çekimi gayet iyi.Bu cihazın kumandası UK-150. HD CX'in kumandasını bilmediğim için karşılaştırma yapamıyorum.

5000hd de başka kumanda var
    Uk-150 kumanda iyidir kullandım.bilgi için teşekkürler

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Evet bu siteyi bende görmüştüm. Next'in resmi sitesi hariç birçok yerde mevcut güncellemeler.

• Evet arkadaşlar an itibari ile ürün elimde. Kurulumu yapıldı. Ama arada bir özellike altyazı geçişlerinde takılmalar oluyor. Sonra geçiyor. Görüntü ayarlarını değiştiriyorum ama düzelmiyor. Sizde var mı böyle bir sorun? Daha hiç güncelleme yapmadım belki güncelleme yaparsam düzelebilir diye düşünüyorum. HD performansından çok memnun kaldım. SD kalitesi de gayet iyi. Kanal geçişleri de gayet iyi. Onun dışında TRT' nin HD paketi çekmiyor. İnce ayar yapılması gerekiyormuş sanırım. Onuda servise baktırıcam.

Bir sorum olucak USB'denyazılım güncellemeyi nasıl yapıyorsunuz? Ayrıntılı anlatırsanız sevinirim. Bütün sürümleri tek tek mi kurmak gerekiyor yoksa en son çıkanı mı yüklemek gerekiyor?

Birazdan yeni fotoğraf atarım :)

• menüsü next 5000hd ile aynıysa usb belleğe dosya olarak yazılımı atıp cihaza takacaksın,menüden güncelleme...>usb güncellemeye gelip kumandayla usb bellekteki dosyayı bulup ok basacaksın o kadar
  • Biraz geç oldu ama..
    Resimler:

Bu mesaja eklenen görseller:

NEXT YE-5000HD CX PLUS Hakkında NEXT YE-5000HD CX PLUS Hakkında NEXT YE-5000HD CX PLUS Hakkında

• Şükür sonunda cihazlar yeniden piyasaya verildi. next den standart cihaz alanların en çok tercih ettiği model bunlar

http://hepsidijital.com/next-nextstar-ye-5000-hd-cxkart-girisli-uydu-alicisi
  • Şu an nextstar kategorisinin en çok satanı
  • HDsatış H kullanıcısına yanıt
    linkteki ürün 5000hd cx,

cx plus'ın fiyatı sizde ne kadar?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.