Şimdi Ara

Next YE 2000 Cx Super plus kablo bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Next ye 2000 cx super plus receiver aldık ve içinden kablo çıkmadı ki zaten forumda da araştırdım içinden kablo çıkmıyormuş..Şimdi benim sorum şu..Televizyon olarak sony 29cs60e var..Televizyonun arkasında vcr yazan bir çıkış var, receiver ile bağlantıları nasıl gerçekleştirebilirim?Bu konularda biraz cahilim de ayrıntılı olarak açıklarsanız yani kaç tane kablo gitcek birbirlerine falan..Şimdiden teşekkür ederim..

• Sadece bir "scart to scart" kablo yeterli, sesi de görüntüyü de bu kablo taşır.
  • kablo normalde cıkar ama bayiler icinden alırlar onu gerci cokda degerli birsey deildir diger arkadasın dedigi gibi scart scart yada scartos denilen baglantı kablolarından birini alırsan işini görcektir
  • kabloyu aldım ve iki tane de f konnektör alıp normal anten girişi olan kablonun uçlarını değiştirdim..her şeyi doğru yapmama rağmen receiver hala sinyal yok diyor?Sizce neden olabilir bu?İf in çıkışına uyduğu bağladım scart to scart ın uydudaki ucu tv yazan yere ve tv'deki kısmı da vcr yazan yere-gerçi bir de yanında dvd yazan bir giriş var ben her ikisini de denedim- takılı..uydu ile bağlantıyı sağlayan ara kabloyu da değiştirdim yani sorun kabloda da değil ama yine de sinyal yok diyor..Uyduyu satan kişi sattığı zaman receiver ı ayarlamış ki zaten ben de kanal arama yaptığımda kanal bulamıyor..Yani her şeyi yaptım ama hala sinyal yok diyor sizce sorun nerede olabilir?

Bu arada yukarıdaki arkadaşlar teşekkür ederim size cevaplarınız için..
  • Arkadaşım uyduyu almışsın da,çanagın montajı nasıl yapıldı,televizyonunun seri numarasını yazmışsın ama ne olduğunu anlamadım,şu yeni ince tv lerdenmi yoksa yoksa normal tv mi.Normal tv ise yalnızca bir scart kablo alarak bir ucunu uydu cihazındaki tv girişine,diğer ucunuda televizyondaki ona uyan yerlerden birine takarsan çalışacaktır.
  • tamam sorun prizdeymiş ve onu tamir ederek sorunu düzelttim:)teşekkür ederim arkadaşlar..
  • arkadaşlar bu yuv çıkışı ne işe yarıyor burdan bağlantı yapmak daha mantıklı değilmi???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yuv şu an için hdmi den sonraki en kaliteli görüntü aktarım çeşitidir. Yeni nesil LCD ve Plazmalarda bu girişler mevcut. Crt tvlerin çoğunda bu girişlerden yok.
  • 3-4 gun sonra yuv denicem plazmaya cx2000 le :) umarım faydalı birşeydir
  • Merhaba,
    Bende alacağım bu uydu alıcısından arkadaşlar yalnız benim televizyon eski biraz 37 ekran imperial scart girişi falan bildiğim kadarı ile yok normal anten girişi var uydu bağlayabilirmiyim bu televizyona.
    Birde bir sorum daha var bugün uyducuları gezdim sunny nin bir modelini gördüm aynı anda iki televizyondan farklı kanallar birbirinden bağımsız olarak izlenebiliyormuş. Next in böyle bir modeli yokmu ?
  • Kardeş bir yanlışın olmasın,yada seni yanlış bilgilendirmesinler,hiç bir receıver daha iki ayrı televizyonu aynı anda değişik kanalları gösterecek kadar ileri seviyede yapılmadı olarak biliyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: fyilmaz

Merhaba,
    Bende alacağım bu uydu alıcısından arkadaşlar yalnız benim televizyon eski biraz 37 ekran imperial scart girişi falan bildiğim kadarı ile yok normal anten girişi var uydu bağlayabilirmiyim bu televizyona.
    Birde bir sorum daha var bugün uyducuları gezdim sunny nin bir modelini gördüm aynı anda iki televizyondan farklı kanallar birbirinden bağımsız olarak izlenebiliyormuş. Next in böyle bir modeli yokmu ?
  • Yanlış değil, aynen dediğim gibi söyledi bir receivera iki farklı televizyon başlanıp ikisi aynı anda farklı kanal izleyebiliyor dedi bende şaşırdım yeni çıkmış fiyat olarak 250 ytl dedi. Ama iki kumandası ve iki tane kumanda alıcısı olması lazım ki işe yarasın onlar varmı yokmu onu bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.