bende dün teknosadan 18000 hd cx aldım cihazın bir kaç yorumunu okudum başka yerden genelde memnuniyet belirtiliyor bende buna dayanarak aldım evde cihazı bağladım güncelleme yaptım neyse çift kumanda çıktı kutu içeriğinden kablo vs. Hd kanallarda çok iyi gösteriyor bir kanal değişitiriym dedim 4 sn bekliyor cihazu guncelledim denedim yine aynı kapatıp açtım yine aynı :) sabah denedim yine aynı 240 tl kanal geçişleri hızlı diye almıştım 1 saat önce gittim iade için teknosaya cihazı 1 ay süre içerisinde aldığım için arıza durumunda birebir değişim yada iade alabiliceklerini söylediler fakat teknik servis raporu ile bu işlem yapilıyormuş burda next servisi varmıs bıraktım teknosaya samsung monitorde de aynısını yaşamıştım bir gün içinde iade edip başka ürün aldım söylemek istediğim şu next in ,3 yıl önce bir cihazını almıştık evde halen kullanılıyor cihaz kasa sı olsun kumanda olsun çok kaliteli kanal geçişleri inanılmaz bu yüzden tekrar next düşündüm ama çok iğrenç çıktı şimdi goldmaster 1040 modelini araştırıyorum hep teknosa dan alış veriş yapiyorum hiç mağdur olmadım ama şunu anladım şubeden şubeye kurallar değişmesede çalışanlar değiştiği için yaklaşım farklı oluyor
next 20000 modelini aldım şimdi evin yolunu tutup cihazı deniycem edindiğim bilgileri sizlerle paylaşıcam artısıyla eksisiyle çok çelikişli yorumlar var sürekli biri iyi biri kötü diyor akşam deneyip neyin ne olduğunu görücem
Bu ürün hakkında yapılan çelişkili yorumlar beni de düşündürüyor kısmen vazgeçmiş bulunmaktayım.Yeni yorumlar yaparsanız güzel olacak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme