Şimdi Ara

next ye 20000HD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
8.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

next ye 20000HD cihazimi almis oldugum yer olan teknosa ya teslim ettim. orada kurallar geregi müsteri memnuniyeti denen bi olay asla yok.. aldiginiz cihaz eger arizali ise ,alali bir saat bile olsa, yinede arizayla basbasa kaliyorsunuz.. geri iade yada degistirme diye bisey yok.. cihaz arizalari direk olarak müsteriye kaliyor,servise gidip gelme zaman araliginda magduriyetiniz ne olursa olsun, asla umurlarinda degil.. cihazlari kendileri bizzat denenmistir tastikli ibare ile satacaklari yerde, satilmis satilmistir mantigi ile satis yapiliyor..cok sikayetim vardi, hepsini anlattim,seviste bakilmasi gerektigi söylendi.. bende diyorumki, o zaman neden tam olarak kontrol edilmeden satisa sunuldu, neden bunun ceremesi tüketiciye cektiriliyor..cihazi teslim ettim, servise gitti.. sikayetlerimi sirali olarak bildirdim..almak isteyen arkadaslarin yararlanmasi amaci ile yaziyorum.. unutmadan evvel, teknosadan alis veris yapacak arkadaslara selam olsun, 1 liralikta olsa 10 bin liralikta olsa, aldiginiz dakikadan itibaren,memnuniyetsizlik diye bisey kabul görmüyor, arizalida olsa artik mal sizindir..gidip gelme araligindaki gecen zaman magduriyeti onlari ilginlendirmiyor..cütük yada bozuk , artik mal sizindir..bir daha teknosa denen yere asla ugramayacam..zaten genel olarak cok pahali satiyorlar..sanki herseyleri birebir denetimden gecipte öyle satiyorlarmis gibi.. yazik vatandasa..

cihazla ilgili olarak sikayetlerimi yaziyorum..

1.. kanallar arasi gecis seri degildir..donmalar yasiyorsunuz..bazan öyle oluyorki, normal oynama aninda bile donuyor, kumanda bile is görmez hale geliyor..cihazi anahtarindan kapatip acarak müdahale edebiliyorsunuz..

2.. cihazdaki kayitli kanal sayisi arttikca alet cok fena kasmaya düsünmeye basliyor..

3.. kanal ayirmasi yapiyor, yani biraz düsük sinyallerde eski reciverim calistigi halde . 20000HD calismadi..bütün sinyallerin kuvvetli olmasini bekliyor..3-5 derecelik düsüleri bile dikkate aliyor, parcali bulutlu göstermeye basliyori yada sinyal yok diyor..

4...uydu taramasi cok agir kaliyor..adeta tarama yapmak zorunda kalacam diye korkmaya basliyorsunuz..

5...kumandadan kanal gezerken, bakiyorsunuz mute sinyali gitmis, ses kesilmis.. yada 189 uncu kanalda iken 190 a gecmek istediginizde, bakmisinizki 6 ci kanala gitmissiniz..adeta nisan almak gerekiyor..az bisey saga sola kaymalarda zaten görmüyor..seri olarak yapilan haraketleri zaten görmüyor, düsünüyor ve pesinden yapmis oldugunuz tuslamalari kendiliginden yapmaya basliyor..hatta pilleri dün takilidigi halde, bugun yine degistirmistim..

6..arayüz öyle kötüki, gelisi güzel bir cihazda olan arayüz mevcut..kalitesiz renklendirmeler, kalitesiz görünümler..sanki atari takmisin gibi..

7.. medya oynaticisi ile bi cok formatlarin gecerliligini yazmislar.. ama hic birisini acamadim..avi bile acamadim..

8... alet ilk yarim saat icinde bile öyle isiniyorki,uzun süreli calisaa acaba ne olacak, yada devamli olarak acik kalabilceni düsünün.. düsünmek bile istemiyorum..

9..heleki ortak anten tesisati olan bir dairede oturuyorsaniz, isin icinden cikmaniz mumkun degildir... neye göre üretiliyor bu cihazlar.. cok daireli apartmanlarda, catilar canak anten tarlasinami dönmeli ..

teknosayi kiniyorum..ödemesi yapildi..bir gün bile kullanamadan ben bugun cihazsiz kaldim.. servisten dönünceye kadar ben baska bir recivermi almam gerekiyor..

next firmasina gelince... next reciver kullandigim icin yine next tercih etmistim.. iyilestirceklerine kötülestirmemi yapiliyor.. bu cihaz 45-50 liralik cihaz degilki.. 300 liraya almis oldugum bir cihaz..neye göre hangi arastirma gelistirme deneme yada kullanmaya göreye piyasaya böyle aletler sürüyorlar ,.. hersey paramii. sizin adiniz ne olacak peki..bugun ben yarin bir baskasi.. yaziktir vatandasin cektiklerinin hesabini kim verecek..teknosaya özel yada piyasaya özel, sonucta bir cihaz üretiyorsunuz ama kalite kontrolunu yapmadan veriyorsunuz... next gibi bir firmaya dogrusu hic yakismadi..yeni islemcimisi varmis ) birakin arkadasim vatandasin cebi ile oynamayi.....
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• merhabalar

olayin esas önemli yani, müsterinin magdur edilmesidir.. aradan bir hafta gecti, ama arayan soran bilgi verende yok.. TEKNOSA dan herhangi bisey almak bidefa gafletin en büyügü.. denenmemis kullanilmamis test edilmemis bir cihazi standa koyup satiyor, arizali cikarsada müsteri ortada rezil oluyor..300 lira para verdim, ortada cihazsiz olarak kaldim.. müsteri hizmetlerini ariyorum, cevap veren bile yok..neymis kurumsal bir yapiya sahipmisler..bumu kurumsallak...müsteri ichazi ödesin , ne hali varsa görsün..bumu sekil..

Teknosanin yaptigi aynen sudur... ben cihazi satiyorum, arizali cikabilir, arizali cikarsa sorumlusu teknosa degildir.. bunu bilerek alacaksiniz.. isterse 5 000 liralik bir tv alin.. konu yine aynisi... cihazlarin denenmesi kontrol edilmesi bizi baglayan bisey degildir.. onun icin ister alin ister almayin..sorumlusu müsteridir, .. gitsin servislerde kendisi ugrasssin.. konu aynen budur.. eger paranizi yoldan toplamiyorsaniz, gidipte teknosadan bisey almayin arkadaslar.. zaten asiri derecede pahali malzemeler satiyor... özür diliyorum okuyanlardan ama gercek suki, akli olan bir insan, teknosadan hic bisey almaz..arizalida olsa, ben sattim kardesim, almsaydin , mantigi ile yönetilen bir sistemle karsiya karsiyasiniz... iyi günler

• Başka yorum yokmu cihazla ilgili ??
  • sayın osman beyi,

bende aynı sorunlarla karşılaştım ama detaylerine daha giremedim bildigim bişey var oda kanal geçişleri berbat ve uzun sürmekte
    ve smart card okuyucunun çalışmaması ci slot ne alemde bilmiyorum bugün her bakımdan tam testten geçirdikten sonra yarin dönerim tekrar
  • İlk gördüğümde ben de ümitlenmiştim güzel bir cihaz diye ama, değilmiş. Üstelik kanal hafızası da çok düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sami Ertaga -- 19 Eylül 2011; 17:02:32 >
  • slmlar

sizleri bilmiyorum ama benim cihaz mükemmel bi şekilde çalışmakta

yarın arkadaştan external harddisk alcam ödünç olarak onu denicem kayıt ediyor mu ve içine
    dark media playerimdan mkv formatlarında filmler atcam oynatcak mı denicem

smart card okuyucu chipi yukarıda olacak şekilde mi aşağıda olacak şekilde mi takılıyor onu
    anlamış degilim onu okumuyor ve bugün ci modul ile denicem d smart card ımı

kanal geçişleri biraz yavaş evet haklısın Osman abi ama o kadar dert etmiyorum nedeni ise
    zapping çok sıklıkla yapan bir insan degilim ve dün çeşitlil uydular tanıttım ve 2100 küsür kanal
    rahatlıkla zapping yaptım saniye ölcersek en fazla 1 saniye gibi geçiş yaşıyorum normal mı degil mi
    anlamam

ısınma sorunu hiç yaşamadım ben dün tv yi kapattım onu açık biraktım elimi üstüne koydum normal
    ısındı fazla ısınmadı valla eski next dsmart 9950 gibi ısındı ve normal geldi bana

tek derdim:
    smart kart okuyucu şu anda başka derdim yok benim bu aletle ve çanakdaki lnb de normal lnb yani
    full hd lnb ler diyorlar ondan bile degil.....

saygılarımla

• Yeni bir yazılım çıkmış olabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Next YE-50020FS2 4K WEBOS TV
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • deneyimlerim:

kanallar geçiş iyi

full hd kanallar süper ayna gibi....sorun yok

smart card modul bulamadım deneyim olmadı...d-smard card var elimde onu görmüyor halen

external harddisc: 2.5 inch görme ve görmeme sorunu var ve 3.5 inch ile denicem bu akşam
    elektrik belki 2.5 inch de az gelir ondan....format atma izini var fat32 veya ntfs

ısınma sorunu yok...son sürüm versiyon ( driver ) indirin uydudan ama tüm herşeyi indirin.....

sonuç:
    Smard Card okuyucu hiç bir Card görmediginden dolayı iade edecegim....yenisini versinler
    ve yanımda smard card ı götürcem uyduya gerek yok denemek için card görsün yeter....

saygılarımla
  • anlamış degilim ama smart card göremeye başladı ve esk d smart uydum gibi kanlları açtı o şifreli olanları.....

harddisc dark media playerdan sökemedim 3.5 lik sata var içinde seagate kasasından çıkartmıştım....bugün onu takarım
    hani şu elektrik olanlılar var ya onu takcam bakalım 2.5 inchlik olan harddisk gibi sorun çıkıyor mu....
    bu sorunuda çözdü mü tam bi numara bir alet almışım
  • İlk next kullanıcısı ve seven birisi olarak artık eski kalite vs. kalmadığını, standartların düştüğünü, bu nedenle iiyi bir araştırma yapmadan bir ürün alınmaması kanaatini edihğimi söylemeden geçemiyeceğim.
  • keşke next almadan forumlarda araştırma yapsaydınız hayal kırıklığı olduğunu görürdünüz o fiyata dreambox hd 800 alabilirdiniz yada atlanta alabilirdiniz sorun yaşamazdınız forumda defalarca next hakkında olumsuz yorumlarda bulunmuştum tamamen rezalet ötesi hardwaresi ve yazılımı o kadar kötü ki kanal gecişlerinde donma kilitlenme stabiliyet fakiri olan cihaza maalesef her cıkan son yazılımda kesinlikle görüntü kalitesi düşmektedir
  • bütün özelliklerini teker teker kullanarak şunu söyleyebilirim.....

MÜKEMMEL BİR CİHAZ....SORUNSUZ BİR CİHAZ.......

HERKESE VE KAFAMI VURMUYORUM....
  • Cihaz hakkında çelişkili yorumlar var nedense.
  • ben de bu cihazı yeni aldım, şimdilik memnunum ama NTVSPOR La Liga maçlarında kanal şifreye giriyor, bu maçları izlemek için ne yapmak gerekir, bilgisi olan var mı?
  • ben de bu cihazı yeni aldım, şimdilik memnunum ama NTVSPOR La Liga maçlarında kanal şifreye giriyor, bu maçları izlemek için ne yapmak gerekir, bilgisi olan var mı?
  • Aslında bu tarz sorunlarınızda büyük magazalar yerine tanıstınız muhabbet kurdunuz uyducu dükkanlarınızdan almanız cok avantaj saglar misal izmirde 10senedir sürekli uydu aldıgım bir uyducu var saolsnlar istedigim cihazı verirler giderim test ederim beyenirsem alırım yada aldım kullandm beyenmedim hemen degistirirler.suana kadar hiçbir sorun yasamadım bi ara uydum bozuldu servise verdm hemen aynı ayarda cihaz verdiler kullandım.büyük magazaları tercih etmiyorum bu tarz ürünler

bende suan dreambox 500s var cccam yüzünden aldım ilk cıktında 3sene evel next 2000 süper hd yi 600tl ye almıstm canavar gibi calısıyor ama cccam destegi olmadıgı için 500s kullanıyorum.yakında atlanta veya dreambox 800falan almayı düsünüyorum
  • çelişkili cvp vermem gerekiyor ise Osman bey neden cvp vermedi bi türlü....
    benim yazdıklarıma neden herhangi başka yorum getirmedi....

Saygılarımla

• slmlar

dün akşam firmware update geldi next ten otomatik kanallar değişti ve görüntü kalitesi daha da iyi oldu....
    uydu üzerinde saat göstermeye başladı yeni özellik var mı daha bakamadım......

• merhabalar arkadaslar,

sayın recep bey benden konu başlıgını degistirmemi istemis.. 20000hd olmasi gerekiyor.. fakat nasıl yapildigini bilmedigim icin , özür diliyorum kendisinden.. bi ara bana mail yada buraya nasil yapildigina dair bilgi verirse elbete konu baslıgını 20000Hd yapabilirim.. saygılarimla iyi calismalar iyi forumlar diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanguler1 -- 14 Ekim 2011; 20:37:54 >
  • Arkadaşlar merhaba bende geçen hafta sonu teknosadan bu cihazı alma gafletinde bulundum osmanguler1 arkadaşın yazdıklarına kısmen katılıyorum
    cihazın kumandası çok kötü hem plastik kalitesi hemde çalışması osmanguler1 arkadaşa katılıyorum
    teknosa ile ilgili tüm yazdıklarına katılıyorum sizlerede tavsiyem kesinlikle çöp dahi almayın teknosadan ben bundan sonra kesinlikle teknosadan alış veriş yapmamaya karar verdim...
    cihazın ısınma problemi pek olmadı bende veya ben hissetmedim
    hd kanallar gerçekten çok güzel
    kanal geçişleri yavaş ve çıt pıt sesler geliyor.
    kesinlikle tavsiye etmeyeceğim bir ürün.
    son olarak next firmasından yetkililer inşallah yazdıklarımızı okur ve 50-100 lira daha düşüğe imal edicem diye bu çeşitte bir ürün üretip teknosaya verip iadesi mümkün olmayan ürün diye piyasaya sunmazlar...
    Bu arada evimde 3 adet uydu alıcısı mevcut goldmaster ki bu güne kadar hiç problem yaşamadım DM-500 aynı şekilde hiç bir sorun yaşamadım ancak next ye-20000 alınacak bir cihaz değilmiş...

Saygılar Dilerim...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.