Şimdi Ara

ACİL NEXT MİNİX BLACK PLUS KURULUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
10.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ne yaptıysam TRT 1 HD yi görüntüleyemiyorum var mıdır bir yolu çok acil saat 16:00 olmadan halletmem gerekiyor.

• Next Minix HD Black Türksat 4A uydusu ayarlama işlemleri için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

Uydu alıcınızın kumandasından Menü tuşuna basın.
    Kanal Düzenle seçeneğini seçin
    Uydu Kanallarını sil bölümününe OK tuşuna basarak girin.
    Türksat uydusunu OK tuşuna basarak seçin. Sağ tarafda seçme işareti olan X işareti çıkmış olmalı.
    Kumanda Sarı renkli tuşa basarak çıkan uyarıya EVET diyerek devam edin.
    Bu işlemden sonra artık Next Minix HD Türksat 4A yeni Türksat 4A kanal listesini güncellemek için hazır hale geldi.
    Menü'den Kurulum menüsü altıdaki Uydu kurulum bölümüne girin.
    25. numaralı uydu Türksat 2A/3A/4A yanında kalp işareti gözükmektedir. Kalp işareti gözükmüyorsa öncelikle OK tuşuna basarak kalp işareti gelmesini sağlayın.
    Son olarak kılavuzu ok tuşlarını kullanarak TRANSPONDER bölümüne alıp, 11844 V 2222 değerini seçin.
    NIT ARAMA: EVET konumuna alıp.
    ARAMA MODU: TP ARAMA olarak değiştirip kumandadaki KIRMIZI tuşa basarak otomatik taramayı başlatın.
    Tarama bitine kadar lütfen bekleyin. İşlem tamamlandıktan sonra cihaz uyarı verir.

• Bunları yapıyorum.
    Ancak 25. numaralı uydu Türksat 2A/3A/4A dediği 26. numarada çıkıyor hadi o neyse transporder kısmında 11844 V 2222 yok ki :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz110 -- 12 Haziran 2016; 14:03:52 >
  • 18 Eylül 2014 tarihinde Türksat 4A Uydusunun devreye girmesi ile birlikte şebeke tarama frekansları da değişmiştir.11844 V 02222 Frekansının görevi SONLANMIŞTIR.!!

Böyle bi bilgi buldum sitede valla çıldıracam ya 30 liraya gidip markasız bi sd kutu alaydık daha iyiydi gitti 100 lira verdik aldık. Çektiğimiz rezilliğe bak.
  • MENÜ den KURULUM menüsü altıdaki UYDU KURULUM bölümüne girin.

25. numaralı uydu Türksat 2A/3A yanında kalp işareti gözükmektedir.

Kalp işareti gözükmüyorsa öncelikle OK tuşuna basarak kalp işareti gelmesini sağlayın.

Son olarak kılavuzu ok tuşlarını kullanarak TRANSPONDER bölümüne alıp, 11747 H 27500 değerini seçin.

NIT ARAMA: EVET konumuna alıp.

ARAMA MODU: TP ARAMA olarak değiştirip kumandadaki KIRMIZI tuşa basarak otomatik taramayı başlatın.

Tarama bitine kadar lütfen bekleyin. İşlem tamamlandıktan sonra cihaz uyarı verir.

Yeni HD ve SD kanallar uydu alıcınıza eklenmiştir
  • Yalan ya olmuyor donanımsal bi sorun var galiba kablo lnb aklıma başka bişey gelmiyor.
  • İNCELE
    TRT HD
    11054 V - Dikey 30000
    frekansından izleyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uydu çekim gücünün % kaç olması gerekiyor. Vatandan dün aldık bağladık %60 gibi bi verim var tkgs iki kez denedim olmadı 3cude oldu ondada trt1 ve bikac tv cıktı şimdi onlarda yok. Yağmur yağıyor. Kendi içind e uydu olan lg bağlı idi yaylaya götürdüm 5 ay önce çalışan bir çamaltı yani. Üstadlardan acil yardım rica ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.