Bildirim
NEXT YE 8000 XCAMPLUS KULLANALAR
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bir de yakın zamanda alan varsa kaça ve nereden aldığını yazarsa bende sevinirim.Almayı düşünüyorum. -
YOKMU BU MODELİ KULLANAN O KADAR TAVSİYE EDEN VARDI NOLDU? BİR AÇIKLAMA YAPAN OLURSA SEVİNİRİM -
quote:
Orjinalden alıntı: makhan
Bir de yakın zamanda alan varsa kaça ve nereden aldığını yazarsa bende sevinirim.Almayı düşünüyorum.
ARKADASIM BEN ARAŞTIRDIM FİYATLARI 320 YTL GENELDE BUGÜN BİRYERE DAHA SORDUM 290YTL FİYAT VERDİ -
Peşin fiyatmı o yoksa taksitli mi? Birde çanaklar dahil mi? -
PEŞİN OLMASI LAZIM TAKSİTİ SORMADIM ÇANAKLAR HARİÇ SADECE MAKİNA TAKSİTLE 320 CİVARINDA OLMASI LAZIM ASAGIDAKİ LİNKLERE BİR BAK
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=151015&productid=evnext8000wcamplus
http://www.nealsak.com/v21/product_info.php?pxmlid=39698 (BURASI DAHA UYGUN)
YANLIZ BU MAKİNE DE BAZI SORUNLAR VAR DİYE OKUDUM BUNLARI BİR ÖĞRENSEYDİK KULLANAN ARKADAŞLARDAN
-
Arkadaşımın var, doğru şifreli kanalları geç açıyor, normal kanallarda biraz yavaş geldi bana, özellikle polsat auto yu çözmek için "i" tuşuna basıyorlar birde çok garibime gitmişti görünce. Benim Topfield 5200 CI 'm var. şifreli şifresiz kanal anlayamazsın ve kanal geçişileri çok hızlı. GM'de var oda hızlı. Ben hepsini öyle sanıyordum doğrusu.
quote:
Orjinalden alıntı: PRKDGTLL
NEXT 8000 XCAM PLUS UYDU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM FAKAT BAZI SİTELERDE OKUDUĞUM YORUMLARDA MAKİNENİN SIK SIK KİLİTLENME YAPTIĞI VE KANAL DEĞİŞTİRMESİNİN 3 SN.YE SÜRDÜĞÜ YAZAILIYOR BU KONUDA MAKİNEYİ KULLANAN ARKADAŞLAR BİLGİ VERİRSE SEVİNİRİM...
-
quote:
Orjinalden alıntı: sofix
Arkadaşımın var, doğru şifreli kanalları geç açıyor, normal kanallarda biraz yavaş geldi bana, özellikle polsat auto yu çözmek için "i" tuşuna basıyorlar birde çok garibime gitmişti görünce. Benim Topfield 5200 CI 'm var. şifreli şifresiz kanal anlayamazsın ve kanal geçişileri çok hızlı. GM'de var oda hızlı. Ben hepsini öyle sanıyordum doğrusu.
şimdi baktım birde TOPFIELD TF 5000 SKY DİJİTAL KARTLI SKY MÖDÜL GÖMÜLÜ modeli var seninki ile arasındaki fark nedir NEXT tede conax modül varmış sky mı iyi sonax mı hangisinden daha fazla kanal izleniyo cahillik zor anlamadım ben bu uydu işinden bişey ayrıca kartlı olmasının avantajı nedir kart yükleme yaptırarak mı işe yarıyo biliyorsan bi anlat veya bilen arkadaşlar anlatırsa sevinirim şimdiden teşekkürler...
-
Kardes ben 1 ay önce next8000 x-cam i 280YTL ye perpadan aldım canak hariç taksit diil. -
quote:
Orjinalden alıntı: ErrayN
Kardes ben 1 ay önce next8000 x-cam i 280YTL ye perpadan aldım canak hariç taksit diil.
arkadaşım makinen de kilitlenme vb yani yukarıda yazan problemler oldumu asıl sorumuz buydu yinede teşekkürler sen kullanıyosun bizide bilgilendir -
Modullü, 5200 CI da modul takılacak yer var, modul hangini istersen takıyorsun, hangisi populer alıp, kullanabiliyorsun. Tam emin değilim ama Sky modul full x kanallarını falan açıyor. Bir modul parası kadarda pahalıdır sanırım. Next 8000 xcam 'i 300 YTL 'ye almış bugün arkadaş. peşin sanırım. yada kredi kartıdır. -
evet bazen kitlenme yapıyo.ara sırada ses gitmesi oluyo ama onun dısında bi problemim yok.kilitleme yapıyo dediim 2 haftada 1 kere mesela -
Peki kitlenme sorunu hemen çözülebiliyormu cihazı kapatıp açınca. -
bendebe xcam plus var dediği kilitlenme olayı nadiren oluyor şifreli kanalları açarken yavaş açıyo demişler bende neden öyle olmuyo bilmem ben memnunum makineden bu arada yazılım olarak en güncel makine diyebilirim örn multivisionlar 24 şubatta şifreleme sistemini değiştirdi 25 şubatta next yeni yazılım yayınladı ve şu an sorunsuz şekilde çözüyo bide fiyat sormuşsun 210usd heryerde bulabilirsin ... -
sunny 8020 d al paranı bosa harcamıs olmazsın, sözkonusu cihazın cozecegi kanalları kendiliginden acıyor.Cihaz acayip bir şey beni şaşırtmaya devam etti. Bi ara keyleri bile kendilignden update ettigine bile tanık oldum. Şaşılası bi durum. Bi cihaz fta degilmi normalde. -
evet beyler kilitleme yapınca arkada bi tus var onu açıp kapayınca düzeliyo.kilitleme yapmasıda nadir zaten. -
onu ben dün geri iade ettim yerine sunny 7011 aldım xcam 5 para etmiyor bitek karizma ekranı var baska bi şeyi yok donma yapıyor kanalları geç açıyor yeni olduğundan eksikleri var hantalmı hantaL -
sayın arkadaşlar;
8000 xcam plus da kilitlenme olayı son yazılımı kullanan arkadaşlarda olmuyor.cihaz önceden de belirttim cihaz 10 numara cihaz.donanım yazılım ile bütünleştikçe bu tür sorunlar ortadan kalkacaktır.kullanan arkadaşlar biraz sabır lütfen. -
yaklaşık 1 aydır kullanıyorum geçen hafta 25/02 yazılım yüklettim donma vs. bir problemlede karşılaşmadım. bence güzel cihaz. ama verilen paraya değermi bilmem. saygılar -
aynı cihazı kullanıyorum. kilitlenmeler çok nadir. ayrıca yazılım desteği ve özellikleriyle bence mükemmel bir cihaz. hepsiburada'dan 8 taksitle almıştım. fiyatı 320 ytl.
Benzer içerikler
- eski uydu alıcısı türksat 4a ayarları
- samsung tv kanal bulmuyor
- tv plus 2 televizyona bağlamak
- uydu anteni kısa devre olmuş nasıl düzeltilir
- next 2071 şifre kırma
- starlink türkiye fiyat
- çanaksız uydu alıcısı
- türksat frekans
- exxen de neler var
- digitürk kimin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X