Next 2005 DCI SKY al. 8000 XCAM PLUS'ta kilitlenmesinden ziyade, 2005'in özelliklerinden dolayı al diyorum. 8000de gömülü olan Conax modül Hotbird'te kullanılmaıyor. SKY modül ise en azından Full X'ler gibi fazladan 2 kanal açıyor + 8000'in açtığı tüm kanalları açıyor.(Türksat ve Hotbird uydularından bahsediyorum) Ayrıca bence en güzel özelliği, 2005 'i USB kablosu ile (içinden çıkıyor + Prog. CD) bilgisayarına Video kaydı veya, radyo kanallarından ses kaydı yapabiliyorsun ve bunları VCD veya MP3 olarak CD'ye kaydedebiliyorsun. 8000'nden de ucuz. Çünkü hangisinden çok söz ediliyorsa piyasa ona göre belirleniyor. Pişman olmazsın. Kullanıyorum. Kilitlenmiyorda.
quote:
Orjinalden alıntı: sofix
Next 2005 DCI SKY al. 8000 XCAM PLUS'ta kilitlenmesinden ziyade, 2005'in özelliklerinden dolayı al diyorum. 8000de gömülü olan Conax modül Hotbird'te kullanılmaıyor. SKY modül ise en azından Full X'ler gibi fazladan 2 kanal açıyor + 8000'in açtığı tüm kanalları açıyor.(Türksat ve Hotbird uydularından bahsediyorum) Ayrıca bence en güzel özelliği, 2005 'i USB kablosu ile (içinden çıkıyor + Prog. CD) bilgisayarına Video kaydı veya, radyo kanallarından ses kaydı yapabiliyorsun ve bunları VCD veya MP3 olarak CD'ye kaydedebiliyorsun. 8000'nden de ucuz. Çünkü hangisinden çok söz ediliyorsa piyasa ona göre belirleniyor. Pişman olmazsın. Kullanıyorum. Kilitlenmiyorda.
sofix sky modül haziran ayına kadar devam edecek ondan sonra kanalları açmayacak diye duydum varmı böyle bişey
Arkadaşım eğer emu ile ilgileniyorsan yani şifreli kanalları benim cihazım çözsün diyorsan cihaz reset de atar kilitlenir de buna razı olacaksın sonuçta normal FTA yayın ları izlerken benim cihaz reset attı yada kilitlendi diyen ben hiç görmedim. Her güzelin bir kusuru vardır. o/c yaparken bu işlemci reset attı bu kötü diyebilirmisin sonuçta adam onun çalışma hızı budur kardeşim demiş satmış sana sen daha fazlasını istiyorsan bazı kusurlarıda görmezden gelecek ve uçuşa bunları bilerek devam edeceksin. Reciver işide aynı bu olay gibi yani. Asıl amaçları legal olarak sana sunulmuş olan kanalları izlemeni sağlamak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme