Şimdi Ara

Next YE-G 515, YE-G 535 Yeni Navigasyon Cihazları (AtlasV 664 Mhz) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
9
Favori
70.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aydogdu

Arkadaşlar,bende 515 aldım,fakat yol tarifleri beni hayal kırıklığına uğrattı.Hatta hedefe gelindiği halde hedefe ulaştınız diye bir uyarıda yapmıyor,devam ettirerek beni tekrar başlangıç noktasına yönlendiriyor,böylece 6km yolu boşu boşuna gittim sonra ayni noktaya dönerek yine şu düğün salonu nerede diye klasik yöntemle yeri ancak buluyorum.Kısacası önünden geçip gidiyorum beni uyarmıyor,Daha önce nokia 6710 kullanıyordum,yol tariflerini sapağı metre metre tarif ediyordu hedefe yaklaşırken 50 m ,10m,hedefe vardınız.hedefi geçince hedefi geçtiniz diye cıyak ,cıyak bağırıyordun.

Gittiğiniz düğün salanu haritada yanlış işaretlenmiş olabilir ,üst konulardaki başarsoft konusuna bu durumu yazarsanız gelecek güncellemede düzeltilebilir.Ayrıca tekrar başlangıç noktasına geri getirmesi tuhaf

• 535 cihazımda bluetooth ile telefonumdan rehberi aktarmk istediğimde ''Rehberiniz alınamadı, bu telefon rehber senkronizasyonunu desteklemiyor, veya flash bellekte yeterince yer yok'' uyarısı alıyor 16gb kart takılı olmasına rağmen. Telefonumda samsung 5230 Star. Sebebi ne olabilir?
  • O taktığınız hafıza ile alakası yok zaten diğer yazdığı ile alakalı elinizdeki telefon desteklemiyor, samsung'a sormalısınız. Yani navigasyonda sorun yok sorun telefon ile alakalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hecaton

535 cihazımda bluetooth ile telefonumdan rehberi aktarmk istediğimde ''Rehberiniz alınamadı, bu telefon rehber senkronizasyonunu desteklemiyor, veya flash bellekte yeterince yer yok'' uyarısı alıyor 16gb kart takılı olmasına rağmen. Telefonumda samsung 5230 Star. Sebebi ne olabilir?

Telefonunuzun BT görünürlük isminde \ /: * ? " < > | bu semboller olmaması lazım bunlar olursa cihaz rehber için oluşturduğu klasöre telefonun BT ismini verdiğinden bu işaretler olursa klasör oluşturamadığından rehberi aktaramıyor.
  • Bende az önce bimeks'ten 535 siparişi verdim.
  • Hayırlı olsun,gelince haritanızı güncellemeyi unutmayın,üst konularda toolbox kullanımı resimli anlatım mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

535 cihazımda bluetooth ile telefonumdan rehberi aktarmk istediğimde ''Rehberiniz alınamadı, bu telefon rehber senkronizasyonunu desteklemiyor, veya flash bellekte yeterince yer yok'' uyarısı alıyor 16gb kart takılı olmasına rağmen. Telefonumda samsung 5230 Star. Sebebi ne olabilir?

Telefonunuzun BT görünürlük isminde \ /: * ? " < > | bu semboller olmaması lazım bunlar olursa cihaz rehber için oluşturduğu klasöre telefonun BT ismini verdiğinden bu işaretler olursa klasör oluşturamadığından rehberi aktaramıyor.

Teşekkürler başarılı bir cevap Birkaç sorum daha olacak;

1) Arama yaptığımda karşı tarafa sesim gitmiyor ancak navigasyonu konuşurken çok yaklaştırırsam sesim gidiyor zaten ağzıma yaklaştırdıktan sonra telefonla konuşurum mikrafon ayarı gibi birşey varmı?

2) mp3 çaldığında kendi hoparlöründen gelen ses cızırtılı ve bozuk. Özellikle bas sesleri düzgün veremiyor. Bu kadar ekmek bukadar köfte diyip geçelimmi yoksa sorun cihazda mıdır?

• quote:

quote:

quote:

1) Arama yaptığımda karşı tarafa sesim gitmiyor ancak navigasyonu konuşurken çok yaklaştırırsam sesim gidiyor zaten ağzıma yaklaştırdıktan sonra telefonla konuşurum mikrafon ayarı gibi birşey varmı?

2) mp3 çaldığında kendi hoparlöründen gelen ses cızırtılı ve bozuk. Özellikle bas sesleri düzgün veremiyor. Bu kadar ekmek bukadar köfte diyip geçelimmi yoksa sorun cihazda mıdır?

Mikrafon ayarı yok pek kullanmasamda bazen deniyorum görüşmede sıkıntı olmadı,mp3 sesine gelince bazı Bas fazla olan parçalarda ses bcızırtı yapıyor ben aracımda AUX kablo kullanıyorum hiç sorunsuz kullanıyorum ,AUX yoksa kasetçalar varsa sahta kasetler var onları deneyebilirsiniz.Şu unutulmamalı bu cihazların asli görevi navigasyon yapmak Garmin ,Tomtom gibi cihazlarda multimedya yoktur

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mikrafon ayarı yok pek kullanmasamda bazen deniyorum görüşmede sıkıntı olmadı,mp3 sesine gelince bazı Bas fazla olan parçalarda ses bcızırtı yapıyor ben aracımda AUX kablo kullanıyorum hiç sorunsuz kullanıyorum ,AUX yoksa kasetçalar varsa sahta kasetler var onları deneyebilirsiniz.Şu unutulmamalı bu cihazların asli görevi navigasyon yapmak Garmin ,Tomtom gibi cihazlarda multimedya yoktur

Bende öyle düşünüyorum nekadar ekmek okadar köfteden kastım da oydu. Yani sadece kapasitesini belirlemek amaçlı sorulardı tekrar teşekkürler.

Bu arada sadece navigasyon amaçlı kullanmak isteyen ve diğer multimedya özelliklerinden fazla beklentisi olmayan arkadaşlar gönül rahatlığı ile alabilir. Kendi deneyimlerim için konuşacak olursam gayet hızlı çalışan bir sistem ve gideceğiniz adresi eliyle koymuş gibi bulan bir navigasyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hecaton -- 5 Temmuz 2012; 22:55:55 >

• Next cihazlarda iz sürme özelliği var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

Next cihazlarda iz sürme özelliği var mı?

İz kaydı kastediyorsanız; seyahat kayıtlarınızı log olarak kaydeder. Daha sonra bilgisayarınızda Google maps veya Earth ile görüntüleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin
    İz kaydı kastediyorsanız; seyahat kayıtlarınızı log olarak kaydeder. Daha sonra bilgisayarınızda Google maps veya Earth ile görüntüleyebilirsiniz.

Gittiğim (haritada olmayan) yolları (offroad) çizip ekranda gösterebilir mi? (backtracking bu anlama mı geliyor bilmiyorum)
    Yani beni gittiğim yoldan geri getirirmi başlangıç noktama. Garmin nuvilerde olan bir özellik bu sanıyorum
    Özelden de yazmıştım : garmin nuvi 1310a karar verdim fakat igo yazılım olduğu için nextlere takıldım. ama hiç bir yerde bulamıyorum bu özelliğin olup olmadığını.
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 7 Temmuz 2012; 19:31:48 >
  • Evet iz kaydı yaparsanız onu takip ederek geri gelebilirsiniz. Primo 2.0.1 ile 10 sene öncesine ait mantıkla hala kullanılan yazılımları karşılaştırmayın bence. Next'in yazılımlarında hız,yükseklik vb. Bilgileride görebilirsiniz kayıttan sonra.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Evet iz kaydı yaparsanız onu takip ederek geri gelebilirsiniz. Primo 2.0.1 ile 10 sene öncesine ait mantıkla hala kullanılan yazılımları karşılaştırmayın bence. Next'in yazılımlarında hız,yükseklik vb. Bilgileride görebilirsiniz kayıttan sonra.

Peki hangi modeli önerirsiniz bütçe çok önemli değil
    İstediğim en önemli özellik. Gittiğim yolları çizip beni başlangıç noktama getirebilmesi
  • Her modelinde vardır bu özellik ama anlamak istediğim arazidemi kullanacaksınız yoksa şehirdemi? Yok arazi ise Next' in el tipi profesyonel cihazlarıda var avcılar,trekking ciler vs. için.

• Next YE-G561... Bir tanesine sahibim, gerçekten iyi iş görüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Her modelinde vardır bu özellik ama anlamak istediğim arazidemi kullanacaksınız yoksa şehirdemi? Yok arazi ise Next' in el tipi profesyonel cihazlarıda var avcılar,trekking ciler vs. için.

Arazide traktör yollarında (belgrad ormanları .iğneada vs) kullanacağım ama sizin bahsettiğiniz el cihazlarından 2. cihaz olarak alabilirim. ekran üstünde ofroad arazi taşıtıyla gittiğim haritada olmayan yolların çizilmesini ve ben çıkana kadar ekranda yeni bir harita gibi görünmesini istiyorum
    Teşekkür ederim cevaplarınız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 7 Temmuz 2012; 20:42:46 >
  • Cihazı ( G 535 ) bugün deneme fırsatı buldum. Gayet hızlı ve kapı numarası girince tam kapının önüne kadar getiriyor. 1-2 metre en fazla sapıyor. Bazı arkideşler adres tarifinden memnun değiller fakat cihazın değil haritanın kabahati bu tür vakalar. Zamanla güncellenir düzelir. Cihaz hakikaten çok hızlı. Anında bağlanıyor ve rotadan sapınca saniyesinde yeni rotaya geçiyor...
    Ayrıyetten hiçbir elektronik cihazın insan beyni gibi hesap yapmasını beklemeyin. Sizi dar ya da elverişsiz yollara da götürebilir. Bütün haritalar için geçerli bu. Kendi içgüdü ya da yol deneyimlerinize göre farklı yollara sapabilirsiniz. Neticede cihaz anında yeni rotanızı hesaplıyor. Ve en öenmlisi en iyi yol kendi bildiğiniz yoldur.
    Bugüne kadar iyi ki beklemişim. Çünkü yakın zamana kadar navi cihazları pahalıydı. 5 para etmez ismi lazım değil markların dandirik cihazları 180 TL civarıydı. Sanırım navi almak için en uygun zaman.189 TL ye Bimeks'ten next YE-G 535 iyi bir seçim.

• Bu cihaz için çok güzel bir fiyat Hayırlı olsun cihazınız, keyifli navigasyonlar.
  • Hayırlı olsun

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.