Şimdi Ara

Next YE-G 515, YE-G 535 Yeni Navigasyon Cihazları (AtlasV 664 Mhz) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
756
Cevap
9
Favori
70.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba,
    Daha önce sorunlarımı iletmiştim.
    Ben bu cihazda adresi yazamıyorum bir türlü bulmuyor.Bunun püf noktası nedir.
    Arkadaşta piranha var adam mahalle cadde sokak vs ne yazarsa çıkyor bizimkinde önce il istiyor sonra cadde ve sokak kesişen cadde var.
    mesela adam bana adresini veriyor incesu mah elmas sok no 19 sultangazi
    sokak adını yazıyom yok bulamıo.
    bunun püf noktası nedir.

Sultangazide sokak isimlerinin çoğu numara olarak(210. sokak gibi )onedenle bulamıyor olabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_han

Ben bimeks in kampanyasından aldım 189.90 TL, 5 temmuzda bitti kampanya

Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. Biz kaçırmışız..
  • bende 535 modelini aldım ancak hala kargoda sanırım yarın elime geçer..
    cihaz ilk elimize geçtiğinde sırasıyla hangi işlemleri yapmamız gerekiyo aceba? (şarj güncelleme vs)
  • quote:

Orijinalden alıntı: therockulas

bende 535 modelini aldım ancak hala kargoda sanırım yarın elime geçer..
    cihaz ilk elimize geçtiğinde sırasıyla hangi işlemleri yapmamız gerekiyo aceba? (şarj güncelleme vs)

Şarj

GÜNCELLEME

• quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

Merhaba,
    Arkadaşta piranha var adam mahalle cadde sokak vs ne yazarsa çıkyor bizimkinde önce il istiyor sonra cadde ve sokak kesişen cadde var.
    bunun püf noktası nedir.

Sultangazide sokak isimlerinin çoğu numara olarak(210. sokak gibi )onedenle bulamıyor olabilirmisiniz?

Sultangaziyi örnek olarak verdim:)
    Genel olarak söylüyorum bunu.Birde adresi vs yazdım nihai hedef yeni rota gibi 3 seçenek çıkıyor.
    Burda yeni rotayımı işarteleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkin11 -- 12 Temmuz 2012; 17:06:56 >

• Nihai hedef son hedef demektir, yani ayarladığınız bütün rotalara uğrayacak, en son sizi nihai hedefe götürecektir.
    Yeni rotayı işaretlerseniz tek bir hedef olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkin11

quote:

quote:

Merhaba,
    bunun püf noktası nedir.

Sultangaziyi örnek olarak verdim:)
    Genel olarak söylüyorum bunu.Birde adresi vs yazdım nihai hedef yeni rota gibi 3 seçenek çıkıyor.
    Burda yeni rotayımı işarteleyeceğim.

Evet yeni rotayı işaretlemeniz lazım.Bunun 3 seçenek çıkma sebebi cihazda başka bir rota varken tekrar rota çizmenizdir.Eski rotayı silerseniz bu 3 seçenek çıkmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: therockulas

bende 535 modelini aldım ancak hala kargoda sanırım yarın elime geçer..

Şarj

GÜNCELLEME

teşekkürler ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: osman_goksel

Nihai hedef son hedef demektir, yani ayarladığınız bütün rotalara uğrayacak, en son sizi nihai hedefe götürecektir.

Çok teşekkürler,Birde kısa,yeşil,kolay,hızlı tam olarak mantığını kavrayan olabildimi acaba.Bana hepsi aynı gibi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkin11

quote:

Orijinalden alıntı: osman_goksel

Nihai hedef son hedef demektir, yani ayarladığınız bütün rotalara uğrayacak, en son sizi nihai hedefe götürecektir.

Çok teşekkürler,Birde kısa,yeşil,kolay,hızlı tam olarak mantığını kavrayan olabildimi acaba.Bana hepsi aynı gibi geldi

Kısa mesafelerde vede alternatifi olmayan yollarda aynı oluyor genelde, ama uzun bir rotada mutlaka farklılıklar oluyor. Tabii kırsal bir alan değilse
  • Peki en düzgün rota çizeni hangisi o zaman.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_51140391/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62951765

bu konuya bir bakın.

Bulunduğunuz ile göre değişebilir. Ben Denizlideyim Ekonomik-Yeşil kullanıyorum şehir içinde. Hiç Bilmediğiniz büyük şehre giderken Hızlı ve Kolay daha garanti olur
  • next 535 cihazıma speedcam noktalarınıda yükledim ankarada çok iyi çalışıyor
    bu arada ankara için yeşil rota bazen çok ara yollarada sokabiliyor bazen kolay seçeneğinide seçiyorum..
  • tamam bu cihaz özünde navigasyon, multimedya iddası yok ama fm transmitter çok rezalet ya. sesi de açtım cihaz üzerinden sonuna kadar ama müzik çok zayıf ve kalitesiz duyuluyor. bu kadar da dandik olmamalıydı. ama navigasyon olarak dört dörtlük alet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enermax600

tamam bu cihaz özünde navigasyon, multimedya iddası yok ama fm transmitter çok rezalet ya. sesi de açtım cihaz üzerinden sonuna kadar ama müzik çok zayıf ve kalitesiz duyuluyor. bu kadar da dandik olmamalıydı. ama navigasyon olarak dört dörtlük alet.

Genelde navigasyon cihazlarının çoğu bluetooth, fm transmitter, müzik çalar, yok word dosyası, yok excel dosyası, yok internet diye ekstra özellikleri olunca böyle sıkıntıların olması çok normal. Kaldı ki büyük şehirlerde fm transmitter hayal..
  • Sayın ertanx, bu söyledikleriniz belli markalarda sıkıntı yaratıyor.
    Benim kullandığım Navigasyounun FM Transmiter'ı İstanul'un göbeği Mecidiyeköy'de sıfır problem. "Garajda değil seyir halinde."
    Tek yapmam gereken şey araç çakmak şarjını takmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ieski

Sayın ertanx, bu söyledikleriniz belli markalarda sıkıntı yaratıyor.
    Benim kullandığım Navigasyounun FM Transmiter'ı İstanul'un göbeği Mecidiyeköy'de sıfır problem. "Garajda değil seyir halinde."
    Tek yapmam gereken şey araç çakmak şarjını takmak.

Mesela hangi cihazlar bunlar ? Alıp test ettiniz değilmi bunları ? Yoksa uzaktan sallamıyorsunuz bazı firma çalışanları gibi ? Bekliyoruz bu bahsettiğiniz markaların testlerini sizden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın gps.navigation tabikide işkembeden sallamıyorum.

Daha önceki yazdıklarıma bakarsanız bundan önce 1 adet Piranha , 2 adet Navitech, 1 Tane Navking sahibiydim + sizler gibi çevremdeki insanlara yardımcı olma nezaketi içindeyin bu cihazların nasıl kullanılacağı ile ilgili onlara yardımcı olurken edinmiş olduğum deneyimler ve bu forumda kişilerin şikayetlerinden yola çıkarak edindiğim ifadelerdir.

Marka Model vereyim içiniz rahat olsun.

Piranha Escape
    Piranha İnfinithi HD Olmayan
    Navking MAXI-M550
    Navking W60 L
    Navitech QX-B512
    Navitech QXV-522W

sıralamaya kronolojiye göre yapılmıştır.

haa birde Next var onu buradan yazanlardan okuyorum yazmam gerek yok sanırım.

FM Transmiter olarak içlerinde hangisi en başarılı derseniz.

Hafta sonu İstanbul - Sapanca - Karasu - Sapanca - İzmit - İstanbul yaklaşık 500 km buldu (Garajda değil yani) frekans olarak 87.5 hem navigasyonumu hemde mp3 çalarımı aynı anda fm transmiter üzerinden kullandım bir sıkıntı parazit yaşamadım "çakmak şarjı usb kısmı takılı ama çakmaktan şarj eder durumda değildi) müzik ses kalitesi olarak CD çalar kalitesinde desem şu mübarek ramazan ayının arifesinde çarpılmam . Tabi test etmek lazım bunları böyle yazabilmek için.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

En derin saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ieski -- 19 Temmuz 2012; 11:01:25 >

• Negatif veya pozitif yorumlarımızı paylaşırsak yeni kullanıcılara faydalı olacağımızı düşünüyorum.
    Next 535 navigasyon cihazını 20 haziranda Bimeksten aldım.Yaklaşık 4 gün sonra sadece kalibrasyon ekranıyla açılmaya başladı ve ekran donuyordu.Bimekse geri götürdüm bu tür arızaların yazılımdan kaynaklandığını ve resetlenince düzeldiğini söyledi.Resetlediler ve cihaz düzgün çalışmaya başladı ama sadece 1 hafta sürdü.
    Mersinden Malatyaya giderken Antep civarlarında bilmediğim yollarda kendi kendine kapandı ve bir daha da açılmadı.Açmaya çalışdığımda ise sadece 5 dakika çalışıp yeniden kapanıyordu.
    Elektronik harikası Next 535 navigasyonumu Malatya Bimekse 4 temmuzda yenisi ile değiştirme talebim ile teslim ettim, kendileride cihazın açılmadığını ve donduğunu görerek aldılar. .Bimeks servis kontrolü yapıldıktan sonra işlemlerin gerçekleşeceğini söyledi.Navigasyon cihaz problemlerini Next servisine de yazdım hiçbir cevap gelmedi.
    Müşteri hizmetleri konusunda uzay çağında olduğunu Bimeks neredeyse 3 hafta geçmesine rağmen Bimeks merkez servisi her aradığımda işlemleriniz devam ediyor diye aynı yalanı söylüyorlar.
    Ben Next 535 navigasyonu satın almadan önce bu forumu okuyarak aldım, satın almayı düşünenler benim yaşadıklarımı bilerek alırlarsa Next ve Bimeks'e karşı öngörülü olurlar...
    En azından "Kendi düşen ağlamaz" atasözünü hatırlarlar.

• Bu gün 515 imi elime almış bulunuyorum ilk deneyimim olduğu için cihaz hakkında pek bilgim yok. Burada ki yorumlar nedeniyle bu cihazı tercih ettim. Katkılarından dolayı arkadaşlara teşekkürler.
    Navikulüp e üye oldum ama güncellemeleri nereden yapacağım bilemedim ya da yapmam gereken başka bir şey??
    Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse memnun olurum...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.