Şimdi Ara

Next YE-G 515, YE-G 535 Yeni Navigasyon Cihazları (AtlasV 664 Mhz) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
756
Cevap
9
Favori
70.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freedom77

Bu aksam nihayet 4 cihazı da inceleyebildim. (515 - 535 - 555 - 565) 515'in ekranı ve cihazın tasarımı 565'e göre daha güzel geldi bana. Tek sıkıntı TMC şarj aletinin henüz piyasada bulunmaması.

TBS aparatının ne kadar verimli olduğu henüz netleşmedi. Ben de yeni 565 aldım 515 le arada çok fiyat farkı yok diye aldım bir de ek indirim vardı bimekste aldığımda (249 tl). tbs aparatı 70-80 tlye satılacak diye duydum o yüzden de 565 cazip geldi.
    Bana bir kaç kere trafik sıkışıklığını gösterdi başlangıç için fena değil.
    ama bütçe önemliyse 515 alın. aynı işlemci aynı yazılım aynı harita ,bluetooth bir de tbs yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 31 Temmuz 2012; 23:36:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

quote:

Bu aksam nihayet 4 cihazı da inceleyebildim. (515 - 535 - 555 - 565) 515'in ekranı ve cihazın tasarımı 565'e göre daha güzel geldi bana. Tek sıkıntı TMC şarj aletinin henüz piyasada bulunmaması.

TBS aparatının ne kadar verimli olduğu henüz netleşmedi. Ben de yeni 565 aldım 515 le arada çok fiyat farkı yok diye aldım bir de ek indirim vardı bimekste aldığımda (249 tl). tbs aparatı 70-80 tlye satılacak diye duydum o yüzden de 565 cazip geldi.
    ama bütçe önemliyse 515 alın. aynı işlemci aynı yazılım aynı harita ,bluetooth bir de tbs yok

Bluetooth çok önceliğim değil aslında. Su an fiyatları karsilastirdigimda arada 80-90 tl ye yakın bir fiyat farki var. 515 modeli alıp aradaki farka da sonra TMC cihazı alayım bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

quote:

Bluetooth çok önceliğim değil aslında. Su an fiyatları karsilastirdigimda arada 80-90 tl ye yakın bir fiyat farki var. 515 modeli alıp aradaki farka da sonra TMC cihazı alayım bari.

TBS fiyatı tahmin edilen okuduğum bir fiyat, illede tbs alacaksanız sizi yanıltmış olmayayım. Belki daha pahalıya satılır. Garminin ki 140 tlye satılıyor
    Next 1 haftaya kadar satışa sunacakmış sanırım tbs aparatlarını

• Telefon açıp sordum, yetkili TBS cihazı icin 1 - 2 ay sonra gelir, zamanı belli değil dedi. Fiyat olarak ise 70 - 80 tl aralığında olmasını bekliyorlarmış. Bakalım artık, hayırlısı diyorum.

• quote:

Telefon açıp sordum, yetkili TBS cihazı icin 1 - 2 ay sonra gelir, zamanı belli değil dedi. Fiyat olarak ise 70 - 80 tl aralığında olmasını bekliyorlarmış. Bakalım artık, hayırlısı diyorum.

Bir yanlışlık olmasın bende aramıştım en geç 8. ayın 2. haftası stokta olacağı söylenmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

Telefon açıp sordum, yetkili TBS cihazı icin 1 - 2 ay sonra gelir, zamanı belli değil dedi. Fiyat olarak ise 70 - 80 tl aralığında olmasını bekliyorlarmış. Bakalım artık, hayırlısı diyorum.

Bir yanlışlık olmasın bende aramıştım en geç 8. ayın 2. haftası stokta olacağı söylenmişti

Özellikle sordum, telefondaki beyefendi 1-2 ay sürebileceğini , kesin tarih veremeyeceğini söyledi. Umarım erken tarihte cihaz gelir ve satın alırız.

• 2.Parti Gümrüğe gelmiş; kısa zamanda satışa sunulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

2.Parti Gümrüğe gelmiş; kısa zamanda satışa sunulur

Valla ne diyeyim, şirketin icinden alamadığınız bilgiyi sizlerden alıyoruz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

2.Parti Gümrüğe gelmiş; kısa zamanda satışa sunulur

Valla ne diyeyim, şirketin icinden alamadığınız bilgiyi sizlerden alıyoruz.

Bizi izlemeye devam edin o zaman

• Next zaten başarsoft haritası kullanıyor

• Doğru. NEXT cihazlarda BaşarSoft haritası varmış.
  • Eveli gün bir kaç AVM gezdim ve yeni NEXT modellerini inceledim. İşlemci hızları gayet güzel. Tasarımları da çok hoşuma gidiyor. Ancak...

NEXT modellerindeki ve diğer bir çok markanın ürünlerindeki (bence) en önemli eksiklikler:

1- Ekran parlaklıkları bence yetersiz. Garmin gibi, MLS'nin şu anki 4,3" modeli (86F bi şey bi şey) gibi ve hatta Navitech QXV-522/523 gibi parlaklığı tatmin edici ekranlar kullanmalılar.

2- Özellikle mi kullanmıyorlar bilmem ama ekran çözünürlüğü 800x480 olan makul fiyatlı cihaz yok! Çözünürlük artınca ekranda görülebilen nesneler biraz artıyor, yazılar jilet gibi oluyor.

3- Güneş ışığını fazla soğurmayan açık renkli (gri, beyaz, fildişi, bej gibi) navigasyon cihazı sayısı çok az. Bu aletler zaten ön camda kavurucu güneşin altında saatlerce çalışıyorlar. Bazen sıcaktan "reset" atanlar ve kilitlenenler oluyor. Ne olur açık renk modeller de üretseniz?

Benim için en önemli kriter ekran: "Gün ışığında ekranını göremediğim veya zor gördüğüm cihazı ne yapayım?"

• Arkadaslar bimeks in sitesindeki yorumlarda next 515 modeli icin ekran parlamasi oldugu yönünde yorumlar yapılmış. Cihazı bu hafta icinde almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaslardan bilgi vermelerini rica ediyorum.

• An itibariyle 515 modelini almış bulunmaktayım. 8 saatlik şarj süresinden sonra tecrubelerimi paylaşırim artık

• quote:

An itibariyle 515 modelini almış bulunmaktayım. 8 saatlik şarj süresinden sonra tecrubelerimi paylaşırim artık

güzel bir cihaz enişteme aldık bende eski navigasyonu yenileme için next bakıyorum trafiklisini almak istiyorum şimdi yeni bir ürünü gelecek androidli onu bekliyorum bakalım nasıl olacak.
  • Şimdilik trafik ihtiyacım olmadıgı ve 565 modelini tasarim olarak begenmedigim icin bu modeli sectim. Zaten yakında TMC modülü satılmaya başlanacak. İhtiyac duyarsam almayı düşünüyorum.

• quote:

Şimdilik trafik ihtiyacım olmadıgı ve 565 modelini tasarim olarak begenmedigim icin bu modeli sectim. Zaten yakında TMC modülü satılmaya başlanacak. İhtiyac duyarsam almayı düşünüyorum.

TMC eklentisi acaba marka-modele göre değişir mi?
    Yurtdışındaki sitelerde gördüm, bazı markalar için örnek TMC fiyatlarıı...
    http://www.aliexpress.com/product-fm/604219706-GTM-25-FM-TMC-Traffic-Receiver-antenna-USB-car-Charger-adapter-power-cable-for-Garmin-nuvi-wholesalers.html
    http://www.ebay.com/itm/Mini-A-USB-RDS-TMC-Traffic-Receive-for-CN-GP50N-or-more-/330497638756?pt=GPS_Antennas&hash=item4cf331c164

• TMC bilgisini yerel bir frekanstan aldığını düşününce olmaz gibi geliyor bana ama... Bilemedim.

• TMC aparatlarında lisans yüklü oluyor ve lisans olan aparat yayını alabiliyor. Markaya göre değişir diye tahmin ediyorum

Garminin aparatı 145 tl
    nextin 70 80 tlye satacağı söyleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 7 Ağustos 2012; 18:48:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

quote:

Şimdilik trafik ihtiyacım olmadıgı ve 565 modelini tasarim olarak begenmedigim icin bu modeli sectim. Zaten yakında TMC modülü satılmaya başlanacak. İhtiyac duyarsam almayı düşünüyorum.

TMC eklentisi acaba marka-modele göre değişir mi?
    Yurtdışındaki sitelerde gördüm, bazı markalar için örnek TMC fiyatlarıı...
    http://www.aliexpress.com/product-fm/604219706-GTM-25-FM-TMC-Traffic-Receiver-antenna-USB-car-Charger-adapter-power-cable-for-Garmin-nuvi-wholesalers.html
    http://www.ebay.com/itm/Mini-A-USB-RDS-TMC-Traffic-Receive-for-CN-GP50N-or-more-/330497638756?pt=GPS_Antennas&hash=item4cf331c164

Onlar ancak bedava olan ülkelerde işe yarar Next daha önce açıkladı dünyada Türkiye'de ilk defa bu hizmeti sunan firma zaten, ve dünyada ilk defa iGO yazılımda lisansı kabloya aldılar Yani o kabloyu bir cihaza takarsanız çalışmaz ancak belirtilen Next modellerinde çalışacaktır

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.