Şimdi Ara

Next YE-G 515, YE-G 535 Yeni Navigasyon Cihazları (AtlasV 664 Mhz) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
9
Favori
70.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gozel2121

Arkadaslar merhaba bende next 515 alarak araniza katildim soum su kutudan ev tipi sarj cihazi cikmadi ilk sarji usb den yapsam olur dimi?

Pc den şarj edebilirsiniz sorun olmaz.Cihazı açmadan kapalı şarj için pc ye takarsanız daha iyi olur..
  • Tesekkurler arkadasim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • next 515 için navigasyon yaparken 1-1,5 saat sarjın bitmesi normalmi biraz az gibi geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozel2121 -- 26 Mayıs 2013; 20:48:30 >
  • Merhaba yakın zamanlarda harita güncellemesi çıkmadı değil mi? En son 2012/4 müydü?
  • Çıktı şuan 2013.Q1 yayında
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

Çıktı şuan 2013.Q1 yayında

Teşekkür ederim, güncellemeyi de SD kart olsa bile cihazı USB'den bağlayarak güncelleyeceğiz değil mi? Naviextras.com'dan.
  • Arkadaşlar, bu cihazların fawori yerler listesine kaç tane giriş yapabiliyoruz?
    Acil cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

Arkadaşlar, bu cihazların fawori yerler listesine kaç tane giriş yapabiliyoruz?

Sınırsız
  • quote:

quote:

Sınırsız

Bu kadar hızlı bir cevap için teşekkürler. Bu cevap beni çok mutlu etti.

Peki şöyle bir şey sorayım:
    4 senedir sorunsuzca ve yüksek memnuniyetle kullanmakta olduğum ye 708 cihazım var. Bu cihazımı rafa kaldırıp, 515 ya da 535 e terfi etmek ne kadar mantıklı olur. Yani değer mi değmez mi???
  • quote:

quote:

quote:

Sınırsız

Bu kadar hızlı bir cevap için teşekkürler. Bu cevap beni çok mutlu etti.

Peki şöyle bir şey sorayım:
    4 senedir sorunsuzca ve yüksek memnuniyetle kullanmakta olduğum ye 708 cihazım var. Bu cihazımı rafa kaldırıp, 515 ya da 535 e terfi etmek ne kadar mantıklı olur. Yani değer mi değmez mi???

Hocam 708 cihazı ilk çıktığında 2008 yılında aldım halen aracımda kullanıyorum taş gibi cihaz.Tabi zaman geçti yazılımlar değişti cihaz demode oldu.Bu cihazın yerine acilse 535 alınabilir acil bir durum yoksa yakında çıkacağı duyrulan next YE-G Atlas 6 1000mhz işlemcili 5015 yada 5055 modeli beklenebilir

• beyler hep bi şarj sıkıntısından bahsedilmiş bunu şarjlı kullanmak zorundamıyız bağlasak çakmağa olmuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiua

beyler hep bi şarj sıkıntısından bahsedilmiş bunu şarjlı kullanmak zorundamıyız bağlasak çakmağa olmuyor mu?

Sıkıntı kısmını anlamadım ama zaten dediğiniz gibi kullanılır bu cihazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

quote:

Orijinalden alıntı: mustiua

beyler hep bi şarj sıkıntısından bahsedilmiş bunu şarjlı kullanmak zorundamıyız bağlasak çakmağa olmuyor mu?

Sıkıntı kısmını anlamadım ama zaten dediğiniz gibi kullanılır bu cihazlar

şarjı yetmiyo hemen bitiyor demişler arkadaşlar benimde kafam karıştı bunlar çakmağa bağlanmıyor mu şarj neden diye

edit: ben 515'i alayım diyorum babam navigasyon istedi de iyidir dimi 535le arasında ki tek fark bluetooth yok o gibi duruyor ama tam da bilmiyorum 515'i önerirmisiniz navigasyon olarak o kadar çok çeşit var ki insan ne alacağını sapıtıyor.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/123684/next-515-5-0--navigasyon-cihazi.aspx
    buradaki ürün ye-g 515 dimi sadece 515 yazmışlar o yüzden aklıma takıldı. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustiua -- 4 Haziran 2013; 0:24:06 >

• Araçta kullanım için üretilen bu cihazların tamamı araçta çakmaklık tan şarj edilebiliyor.515 ile 535 modelin arasındaki tek fark 535 de bluetooth olması kasa,donanım,yazılım olarak aynı cihazlar.Verdiğiniz linkteki cihaz Next-YE-G 515 oraya yazarken eksik yazmışlar.
  • herkeze selam
    Next yg 515 igo kullanıyorum 11 haziranda inşallah cezayire gideceğim ama maalesef navitoolda cezayir haritası yok ne satın alabiliyorum nede kiralayabiliyorum.
    daha evel fasa gitmiştim ve kiralamıştım çok işime yaramıştı.
    cezayir haritasını bu cihaz için nereden bulup yükleyebilirim bilenlerden yardım rica ediyorum.
  • bende 515 modelini aldım ve sorunsuz kolay bir kullanımı olduğunu tecrübe ettim hiç gitmediğim bilmediğim bi yere adresi girerek kapının önünde bulunca kendimi içimde bi mutluluk oldu valla ilk kez yaşadığımdan galiba böyle bişeyi. Ben birde bu cihaza hafıza kartı alayım diyorum acaba boyutu class'ı vs. farkeder mi? İyi bişey almak gerekir mi class 10 gibi yoksa fazla lüks mü olur?
  • mustiua M kullanıcısına yanıt
    Siz SD karttan sanırım program çalıştırmayacaksınız, haritaları SD karttan okumayacak. Sadece video-müzik-resim olacak değil mi?
    Eğer öyleyse Class 2-4-6 alın geçin. Class10 olursa okuma hızı artar ama lüks kalır :)
  • Ulaş-ım kullanıcısına yanıt
    aynen öyle müzik dinlemek için alacağım. o halde 2-4-6 bakayım 10 lüzumsuz olacak bu durumda teşekkürler.
  • next 515 cihazım var multimedia başlığı altındaki müzikçalar cihazın kendi hafızasındaki müzikleri eksiksiz görüp çalıyor fakat navigasyonun içindeki müzik çalar müzikleri görmüyor görmesi için ne yapmam lazım neden olduğunu anlayamadım bilen cevaplarsa sevinirim Navigasyonun içindeki primonun müzik çalarından bahsediyorum
  • mp3 adında klasör oluşturup müzikleri bu klasöre direk atın,bu klasörün içinde başka dizin olmayacak direk şarkılar olursa primo müzik çalar müzikleri görmesi lazım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.