Arkadaşlar cihazım açık yolculuk ederken cihaz birden kapandı ve açılmıyor ! Daha öncede böyle bir sorun oluştu servise gitti geldi ve bir hafta bile geçmeden ayni sorun oluştu,sorunu serviste aramıyorum,galiba benim şarj tertibatından kaynaklanıyor durum.
Kapanmadan evvel dikkat ettimki şarj kablosu oynadığında ekran bir geliyor bir gidiyordu,şarj yetişmiyor manasında biirşeyler vardı sanki bir süre böyle devam ettim sonra ekranda yukarıdan aşağı çizikler oluştu ve kapandı
Cihazı pc ye takıyorum tanımıyor,ekranın aydınlanıp Next in logosu çıkıyor sadece,bu logoyu kapatmak içinde 10-15 saniye gibi düğmeyi kapalı tutmam gerekiyor
Servise gidecek demeyin burada bir next satıcısı vardı o göndermişti,15 günde ancak elime ulaşmıştı
http://www.next.com.tr/index.php?B=Iletisim buraya direk mng kargo ile karşı ödemeli gönderin. 2 gün once piri reis'imin ekranını kırdı benim kız buraya ücretsiz yolladım. Bayiden filan yollarsanız zaman uzuyor.
Teşekkür ederim yanıtınız için,en kısa zamanda belirttiğiniz adrese gönderiyorum cihazımı