Şimdi Ara

NEXT YE-GA 5720 ile YE-G 515 arasında hangisi alınmalı YARDIM LÜTFEN !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var dün Bimeks te 5720 ile 515 i inceledim 5720 dokunmatiği ve hızı daha iyi gibi geldi kasa olarakta çok iyi ancak 515 cihazı 5720 den sonra çıkmış bir cihaz daha yeni yani biliyorsunuzdur.

5720 de SIRFAtlas IV 533Mhz işlemci 515 de SIRFAtlas V 664 Mhz işlemci var

5720 de İGO Primio V1.1 harita 515 de İGO Primio 2.0.1 harita var (bu iki harita arasında ciddi fark varmıdır ayrıca 5720 alsam 2.0.1 e yükseltebilirmiyim)

Bu cihazlar arasında kararsız kaldım lütfen bana bir yol gösterin ayrıca 5720 Bimeks te ciddi indirme girmiş durumda.

Şimdide teşekkürler

• Kasasına masasına aldanmayın, 5xx li seri cihazalara bakın.

TMC TBS falan lazım olursa ileride hiç bir işinize yaramayacak cihazı almayın.
  • x-calibur kardeş

peki bu ürünlerde TMC destekli sonradan bunu ekleyebileceğimiz seri hangisidir.
  • Tabii ki YE-G 515 modelini alın.
    Alın ama sakın ola BiMEKS'ten almayın!
  • bimeks ten almama olayınada açıklık getiriseniz güzel olur neden sizce ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmybest

bimeks ten almama olayınada açıklık getiriseniz güzel olur neden sizce ??

İnternetten satışlarda teşhir veya açılmış paket ürünleri yanlışlıkla(!) veya bilerek (müşteriye bunu önceden bildirmeden) göndermeyi son zamanlarda sıklaştırmış bir firma olduğu için...

199 TL verip mağazadan gidip görerek alın. Benim ve forumda 4-5 kişinin başına gelen olaydaki gibi 15-20 TL daha ucuz deyip "Web'e Özel" fiyatlardan alıp kullanılmış ürünlerle uğraşmayın!
  • İlginize ve bilgilendirmenize çok teşekkür ederim.Direk kutusundan açılmamış ürünü görerek almak dediğiniz gibi çok doğru, bu bilgiyi mutlaka dikkate alıcam.Ayrıca ürün mağazadan 20tl ucuz nette ancak , kargo ücretlerine zam geldiği için kargo fiyatı ile aynı kapıya çıkıyor. Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bimeks ten almama olayınada açıklık getiriseniz güzel olur neden sizce ??
    Neden BİMEKS'ten internet üzerinden ürün alınmaz?
    Forumda bununla ilgili 100 civarı mesaj vardır eminim...

En yakın tarihlilerden örnek vereyim:
    http://forum.donanimhaber.com/m_65925202/mpage_2/f_/key_//tm.htm#66615560

veya;
    http://forum.donanimhaber.com/m_65925202/mpage_1/key_/tm.htm
    quote:

17 Eylül 2012; 20:13:02

Arkadaşlar şu an bimeks müşteri hizmetleriyle görüştüm. İnternetten kesinlikle teşhir ve kusurlu ürün satılamaz dediler.
    Zaten dikkat ederseniz internet satışından kaldırılmış durumda şu an. Alanlar sadece mağazadan kusurlu ürün olarak alabilirler an itibariyle.
    Saygılar...
    Güzel yalan söylmişler.2 kez ürün aldım.Hele ikicisinde mail yazarak,telefonda uyarak özellikle kullanılmış,iade yada teşhir ürünü göndermemeleri konusunda uyarmama rağmen 2 kez de kullanılmış,iade yada teşhir ürünü gönderdiler.2 sinide iade ettim.Tatili sayelerinde navigasyon cihazı olmadan geçirdim.En güzeli mağazada gör al.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=66032308
    quote:

20 Eylül 2012; 3:02:55

elime ulaştı kesin teşhir ürünü cihaz lakayıt şekilde bir naylola konmuş bu arada altaki aparatlar hepsi darmadagın üstelik hiçbiri de
    düzenli bir şekilde konmamış ama en komigi içinde iki yane usb kablosu çıktı biri yeni digeri eski
    birde kargoya veririken hani bilirizya ürünün mutlaka başka bir kutuya koyarlar bu şerefsizler onu bile yapamışlar teşhir ürünü bu dedim tamam dediler sakin bir şekilde mail atılar orda söyle bir ibare var ürünü korumak için mutlaka başka bir kUTUYA KOYUN YAZIYOR BEN TELEFONDA SORDUM KARGOLAYAN ARKADAŞ SİZİN ÇALIŞANINIZ DEGİLMİ DİYE SORDUM ODA SUS BUS OLDU ben şunu anlıyorum bimeskten hiçbir şey alınmaz alınsa bile yinede düşünülür
    bu arada k.maraş şubesini bende aradım telefonu açan arkadaş abi ben kargoladım teşhir ürünü göndermeyiz dedi ve boommm
    iademi etsem yoksa ugraşsamı bir türlü kara veremedim

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=66037129

quote:

20 Eylül 2012; 11:13:08

Evet arkadaşlar şu an sinirden çıldırmak üzereyim açıkçası.

Benim ürün geldi ama 3 arkadaş olarak ortak düşüncemiz ürünün teşhir olduğu yönünde. Arkadan etiketi sökülmüş. Jelatinin üzerinde derin bir çizik var. Ekranda sorun yok ama alt kısmında hafif bir çiziği daha var. Neticede teşhir ürün gönderildi. Şu an yaşadığım aldatılmışlık duygusunun tarifi yok.

Hele ki Kahramanmaraş şubesindeki müdür nasıl utanmadan kapalı kutu gönderdik diyebildi aklım almıyor. Şu an kendisine ulaşamadım ama ulaşırsam ağzıma geleni söyliycem.

Zaman kaybı yaşadım en büyük kaybım şu anda bu açıkçası.

Adamlarda nasıl bir göz zevki var bilmiyorum ama öyle bir hediye paketi yapmışlar ki ilkokul çocukları daha güzel sarar herhalde. Bu şekilde zaten götürüp veremezdim. Bir de şu var. Heidye paketi mi Bimeks reklamı mı anlamadım gittim. Nerden alındığını insanların gözüne sokmanın anlamı nedir bilmiyorum gerçekten.
    Neticede arkadaşlar uyarmıştı aldıktan sonra iptal ettirmedim yine. Kendim ettim, kendim buldum pişmanım...

Arkadaşlar Bimeks ten düşük fiyatlı bir ürün olursa kesin teşhirdir. Sakın bulaşyın arkadaşlar sakın!! Adamların teşhir değil dediğine inanmayın. Ben en az 8 defa telefonla görüştüm her defasında aynı şeyi söylediler kesinlikle teşhir değil dediler ama kesinlikle inanmayın.

• 515 de İGO Primio 2.0.1 harita kullanılmış, 525 de Primio 1.1 kullanılmış. 525 aldığımızda 2.0.1 e yükseltmek mümkünmüdür.
  • quote:

515 de İGO Primio 2.0.1 harita kullanılmış, 525 de Primio 1.1 kullanılmış. 525 aldığımızda 2.0.1 e yükseltmek mümkünmüdür.

1- Bu soruyu zamanında ben de NEXT desteğe sordum. TBS desteği ve IGO Primo 2.0.1 yükleme işini danıştım. (destek@nextnavigasyon.com)
    Gelen cevap:
    quote:

Cihaz işletim sistem yazılımını Primo 2.0 yükselttirdiğiniz takdirde TBS anteni satın almanız durumunda bu hizmeti kullanabilirsiniz.
    Bu yazılım ücretsiz olmakla birlikte sadece bu hizmeti merkezimiz yapmaktadır yani cihazı satın aldıktan sonra bize ulaştırmanız gerekecektir

2- NEXT 515 varken kesinlikle 525 modelini almanızı tavsiye etmem. Tasarım, cpu hızı (525 gps: 600+ mhz , 515 gps: 664+mhz) ve kullanışlılık yönüyle kesinlikle 515 alınır (). 525 modelleriyle ilgili dış plastik aksamın bazı yerlerinde boşluk-esneme olduğu yönünde şikayetler var. 525 modelinin ekranı biraz içeri gömülü, ekranın kenarlara yakın yerlerine parmakla sokunmak daha zor. 515 modelinde ekranın tamamını verimli olarak kolayca kullanabiliyorsunuz.

525 modelini neden alasınız ki?
    Zaten IGO Primo 2.0.1 kurdurmak için geliş-gidiş kargo ücreti ödeyince 515 ile yaklaşık aynı fiyata gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulaş-ım -- 9 Ekim 2012; 15:59:24 >

• Ulaş-ım hocam çok teşekkür ederim ilginize bu kadar ayrıntı bilmiyordum. 515 alıcam bimeks in fiyatları diğerlerine göre uygun ancak söylediğiniz gibi mağazaya gidip direk hiç açılmamış kutu olarak alıcam. çok teşekkürler.iyi günler dilerim.
  • 525 in güncellemesi ile ilgili next ten şu cevabı aldım

Merhaba ;

Cihaz güncellemeleri desteğimiz içinwww.nextnavigasyon.com Navi Club tan yararlanabilirsiniz.
    Sorunuzun cevabı ise evet 1.2 versiyonunu 2.0.1 e yükseltebilirsiniz.

Saygılar

Tarık PİŞKİN

Battalgazi Mh. Basra Cd. No:16-22 34935 Sultanbeyli \ İstanbul TR
    T:
    +90 216 592 98 00
    F:
    +90 216 592 99 71

next.com.tr . nextguvenlik.com . nextnavigasyon.com . nextremely.com

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

Neden BİMEKS'ten internet üzerinden ürün alınmaz?
    Forumda bununla ilgili 100 civarı mesaj vardır eminim...

En yakın tarihlilerden örnek vereyim:
    http://forum.donanimhaber.com/m_65925202/mpage_2/f_/key_//tm.htm#66615560

veya;
    http://forum.donanimhaber.com/m_65925202/mpage_1/key_/tm.htm
    quote:

17 Eylül 2012; 20:13:02

Arkadaşlar şu an bimeks müşteri hizmetleriyle görüştüm. İnternetten kesinlikle teşhir ve kusurlu ürün satılamaz dediler.
    Zaten dikkat ederseniz internet satışından kaldırılmış durumda şu an. Alanlar sadece mağazadan kusurlu ürün olarak alabilirler an itibariyle.
    Saygılar...
    Güzel yalan söylmişler.2 kez ürün aldım.Hele ikicisinde mail yazarak,telefonda uyarak özellikle kullanılmış,iade yada teşhir ürünü göndermemeleri konusunda uyarmama rağmen 2 kez de kullanılmış,iade yada teşhir ürünü gönderdiler.2 sinide iade ettim.Tatili sayelerinde navigasyon cihazı olmadan geçirdim.En güzeli mağazada gör al.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=66032308
    quote:

20 Eylül 2012; 3:02:55

elime ulaştı kesin teşhir ürünü cihaz lakayıt şekilde bir naylola konmuş bu arada altaki aparatlar hepsi darmadagın üstelik hiçbiri de
    düzenli bir şekilde konmamış ama en komigi içinde iki yane usb kablosu çıktı biri yeni digeri eski
    birde kargoya veririken hani bilirizya ürünün mutlaka başka bir kutuya koyarlar bu şerefsizler onu bile yapamışlar teşhir ürünü bu dedim tamam dediler sakin bir şekilde mail atılar orda söyle bir ibare var ürünü korumak için mutlaka başka bir kUTUYA KOYUN YAZIYOR BEN TELEFONDA SORDUM KARGOLAYAN ARKADAŞ SİZİN ÇALIŞANINIZ DEGİLMİ DİYE SORDUM ODA SUS BUS OLDU ben şunu anlıyorum bimeskten hiçbir şey alınmaz alınsa bile yinede düşünülür
    bu arada k.maraş şubesini bende aradım telefonu açan arkadaş abi ben kargoladım teşhir ürünü göndermeyiz dedi ve boommm
    iademi etsem yoksa ugraşsamı bir türlü kara veremedim

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=66037129

quote:

20 Eylül 2012; 11:13:08

Evet arkadaşlar şu an sinirden çıldırmak üzereyim açıkçası.

Benim ürün geldi ama 3 arkadaş olarak ortak düşüncemiz ürünün teşhir olduğu yönünde. Arkadan etiketi sökülmüş. Jelatinin üzerinde derin bir çizik var. Ekranda sorun yok ama alt kısmında hafif bir çiziği daha var. Neticede teşhir ürün gönderildi. Şu an yaşadığım aldatılmışlık duygusunun tarifi yok.

Hele ki Kahramanmaraş şubesindeki müdür nasıl utanmadan kapalı kutu gönderdik diyebildi aklım almıyor. Şu an kendisine ulaşamadım ama ulaşırsam ağzıma geleni söyliycem.

Zaman kaybı yaşadım en büyük kaybım şu anda bu açıkçası.

Adamlarda nasıl bir göz zevki var bilmiyorum ama öyle bir hediye paketi yapmışlar ki ilkokul çocukları daha güzel sarar herhalde. Bu şekilde zaten götürüp veremezdim. Bir de şu var. Heidye paketi mi Bimeks reklamı mı anlamadım gittim. Nerden alındığını insanların gözüne sokmanın anlamı nedir bilmiyorum gerçekten.
    Neticede arkadaşlar uyarmıştı aldıktan sonra iptal ettirmedim yine. Kendim ettim, kendim buldum pişmanım...

Arkadaşlar Bimeks ten düşük fiyatlı bir ürün olursa kesin teşhirdir. Sakın bulaşyın arkadaşlar sakın!! Adamların teşhir değil dediğine inanmayın. Ben en az 8 defa telefonla görüştüm her defasında aynı şeyi söylediler kesinlikle teşhir değil dediler ama kesinlikle inanmayın.

Ben hiç bir alış veriş sitesine veya mağazaya güvenmiyorum.
    Sadece internetten alışverişte kandırmıyorlar. Mağazaya gidiyorsunuz orada da servise gidip gelmiş ürünü satabiliyorlar.
    Bu da bizim başımıza teknosada geldi. Damatım teknosadan sıfır diye aldığı bilgisayar kısa süre sonra arızalanınca servise gitti.
    Orada daha önce servise gelmiş kaydı çıktı. Tabi itiraz edemeyip yenisi ile değiştirmişlerdi. İşte teknosa da bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: 06DF006

Ben hiç bir alış veriş sitesine veya mağazaya güvenmiyorum.
    Sadece internetten alışverişte kandırmıyorlar. Mağazaya gidiyorsunuz orada da servise gidip gelmiş ürünü satabiliyorlar.
    Bu da bizim başımıza teknosada geldi. Damatım teknosadan sıfır diye aldığı bilgisayar kısa süre sonra arızalanınca servise gitti.
    Orada daha önce servise gelmiş kaydı çıktı. Tabi itiraz edemeyip yenisi ile değiştirmişlerdi. İşte teknosa da bu.

TEKNOSA aynı şeyi "TURUNCU İNDİRİM" denen göstermelik indirimde de bana yapmıştı.

30 TL altı bir "LOGITECH Kablosuz mouse" olduğu için pek önemsemedim fakat yaptıkları hoş değildi. "Mouse" tabanında daha önceden kullanıldığına dair derin ve belirgin izler vardı.

Üstelik Teknosa bu işte iyice profesyonelleşmişti. Açılmış paket olduğu belli olan "LOGITECH Mouse" paketinin ağzına daire şeklinde şeffaf paket koruma bandı yapıştırılmıştı. Onu görünce "açılmamış paket" sanıyorsunuz, size öyle bir imaj veriyorlar fakat ürün kullanılmış çıkıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.