Şimdi Ara

NEXTSTAR+MICROLAB ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni nextstar ye-18000 hdmı-fta model reciver aldım.
    Benq marka bilgisayar monitörüme hdmi ile bağladım.Şu an
    microlab 5+1 ses sistemim var bunu naslı bağlarım veya kullanabilirim monitörün sesi
    kotü tabikii alıştım 5+1 e şimdi çok kötü geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: venedik

arkadaşlar yeni nextstar ye-18000 hdmı-fta model reciver aldım.
    Benq marka bilgisayar monitörüme hdmi ile bağladım.Şu an
    microlab 5+1 ses sistemim var bunu naslı bağlarım veya kullanabilirim monitörün sesi
    kotü tabikii alıştım 5+1 e şimdi çok kötü geliyor.

Uydu cihazındaki spdif (optik çıkış) çıkışından, ses siteminin optik girişine bağlamalısınız.

Ses siteminden ise, HDMI kablo ile monitöre bağlayabilirsiniz.
  • sımdı ses sıstemının anfisinde hdmı cıkıs yok ses sıstemıne aıt bır kablo var tek cıkıs ıkı taneye ayrılıyor ve amfi ye gidiyor ve baglı
    notebook a bagladıgımda ses gelıyor. Bilgisayar da hdmı ıle baglı aynı monıtore notebooktan cıkarttıgım jack ı bagsettıgınız cıkısa baglıyorum ama ses gelmıyorr
  • quote:

sımdı ses sıstemının anfisinde hdmı cıkıs yok ses sıstemıne aıt bır kablo var tek cıkıs ıkı taneye ayrılıyor ve amfi ye gidiyor ve baglı
    notebook a bagladıgımda ses gelıyor. Bilgisayar da hdmı ıle baglı aynı monıtore notebooktan cıkarttıgım jack ı bagsettıgınız cıkısa baglıyorum ama ses gelmıyorr

İlk mesajda olumsuz yazıp, moralinizi bozmak istemedim. Bahse konu uydu cihazı ALI çipset'li olup,
    görüntü kalitesi oldukça vasattır. Ekonomik maksatlarla üretilmiş bir ürün olup, cihazın Çin'den
    board'unu yerli montajcılar 14 dolar'a ithal etmektedir. Kısaca kök yazılım desteği olmayan bir ürün
    olduğu için ses ve benzeri yazılım iyileştirmeleri yapılmayacak bir üründür.

İlaveten ses sisteminizde digital ses iletebilecek bir çıkış olmadığı için sesi şimdikinden daha iyi almanızda
    mümkün olmayacaktır.

Ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

sımdı ses sıstemının anfisinde hdmı cıkıs yok ses sıstemıne aıt bır kablo var tek cıkıs ıkı taneye ayrılıyor ve amfi ye gidiyor ve baglı

İlk mesajda olumsuz yazıp, moralinizi bozmak istemedim. Bahse konu uydu cihazı ALI çipset'li olup,
    görüntü kalitesi oldukça vasattır. Ekonomik maksatlarla üretilmiş bir ürün olup, cihazın Çin'den
    board'unu yerli montajcılar 14 dolar'a ithal etmektedir. Kısaca kök yazılım desteği olmayan bir ürün
    olduğu için ses ve benzeri yazılım iyileştirmeleri yapılmayacak bir üründür.

İlaveten ses sisteminizde digital ses iletebilecek bir çıkış olmadığı için sesi şimdikinden daha iyi almanızda
    mümkün olmayacaktır.

Ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum.

Pekala hocam sagolasin
    Bir seydaha soracagim bu islerde pek iyi bilgim yok
    Goruntu kalitesini bendee begenmedim ama cokta anlamadigimdan
    İyisini kotusunu ayirt edemiyorum 130 tl de para verdim ama birtane daha alacagim 5+1 sisteminin hepsi ayri ayri baglaniyor anfiye 6 girisi 3 de cikisi var
    Sd ve hd yayin alabilecegim ve 5+1 ses sistemini baglayabilecegim uydu alici varmi. En yuksek fiyatim 400 tl civariii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Pekala hocam sagolasin
    Bir seydaha soracagim bu islerde pek iyi bilgim yok
    Goruntu kalitesini bendee begenmedim ama cokta anlamadigimdan
    İyisini kotusunu ayirt edemiyorum 130 tl de para verdim ama birtane daha alacagim 5+1 sisteminin hepsi ayri ayri baglaniyor anfiye 6 girisi 3 de cikisi var
    Sd ve hd yayin alabilecegim ve 5+1 ses sistemini baglayabilecegim uydu alici varmi. En yuksek fiyatim 400 tl civariii

Bütçeniz iyi imiş...

Çin'den getirirseniz fiyat/performans oranı en üst seviyeden bir cihaza sahip olursunuz.

Alacağınız marka model; Dreambox 800HD "se" dir.

Burade verdiğim link'teki sayfayı okusanız yeterli olur;http://resim.donanimhaber.com/m_34275297/mpage_69/tm.htm

Yaklaşık maliyetiniz, 420 TL civarında olur.

Kolay gelsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.