Şimdi Ara

Nexus 4 Android Sürüm Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda yeniyim yanlış yere konu açtıysam özür dilerim.

Ben Nexus 4 Almak istiyorum yani Allah izin verirse alıcam ama internette güncelleme sorunu yaşamamasıyla tanınan bu telefonla ilgili yazılar okudum 4.4'ün iyi çalışmadığı 4.3'ün de sıkıntılı olduğu gibi. Kendi sürümü 4.2 ve bende bunu kullanmak istemiyorum sonuçta bir Nexus cihazı alıyorum kim eski bir sürümü kullanmak ister ki bu telefonda kısacası 4.4 gerçekten sorun mu yaratıyor bu telefonda eğer sorunluysa 4.3 nasıldı ? 4.3 iyiyse internetten direk 4.3'e yükseltmem için link atar mısınız ? TEŞEKKÜRLER :)

• Bu arada diğer bir düşüncem telefonu alıp diğer güncellemeleri beklemek sorunsuz herhangi bir güncelleme olana kadar güncellemeyip gelen güncellemeleri kullanıcı yorumlarına göre değerlendirip güncellemek ama buda sıkıntılı bir süreç ama yinede yaklaşık 1000 TL verip daha iyi bir cihaz alamayacağım için olası bir çözüm benim için ne yapmalıyım lütfen yardım edin kısacası sizden istediğim 4.4 stabil ve sorunsuz mu ? Eğer sorunluysa 4.3'ün sorunlardan arındırılmış son güncellemesinin linkini istiyorum oda mümkün değilse yeni sürümleri beklemem mantıksız mı olur ?
  • Her yeni Android sürümü çıktığında eski sürüme göre geliliştirilmiş uygulamalardan kaynaklanan bazı uyum sorunları yaşanabilir. Bu uygulamalar güncellendikçe daha kararlı bir kullanım deneyimi ortaya çıkar.

Nexus 4 kullanmadığım için bilmiyorum, ancak neredeyse aynı donanım bileşenlerini kullanan Nexus 7 tabletimde Android 4.4.2 canavar gibi çalışıyor.

12 GB dahili hafıza sizin için yeterliyse Nexus 4 bu fiyat aralığında en iyi seçenek olacaktır. Nexus 4'te tek eksik gördüğüm nokta pil ömrü malesef çok zayıf.

Bütçe biraz daha arttırılabiliyorsa LG G2 çok daha iyi bir seçenek olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 22 Ocak 2014; 19:17:35 >
  • Telefon hafta sonu teknosa da 950 lira oluyor kliksada da şuan 950 lira alacak arkadas
  • ben telefonu 3 hafta kadar once aldim direk 4.4.2 ye guncelledim hicbi sorun yok.
    guncellemeyi arastirarak yaptim. sarj olarak 4.3ten daha iyi oldugunu okudum bi yerde guncelledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.