Şimdi Ara

Nexus 4 -- arama yapamama. 'cagri sonlandirildi' sorunu?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
47.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim bildiğim kontörünüz yoksa veya karşı taraf meşgulse çağrı sonlandırıldı hatasını alırsınız.
  • Kontor var dakikamda var ama maalesef arayamiyorum kimseyi internete girebiliyorum aramada geliyor ama ben arayamaiyorum yurt disi telefonum var ama pasaport kayitli 5.1 rom yukledim kendi guncellemesini yukledim ama maalesef arayamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn.34

Kontor var dakikamda var ama maalesef arayamiyorum kimseyi internete girebiliyorum aramada geliyor ama ben arayamaiyorum yurt disi telefonum var ama pasaport kayitli 5.1 rom yukledim kendi guncellemesini yukledim ama maalesef arayamiyorum

Hücresel veriyi kapatip birde tercih edilen ağ turünü 2g seçip öyle denermisin?

• Herseyi denedim banamisin demiyir kardesim. Hayir sadece benim arayamam da garip. 4440 375 i ariyorken cep telefon nolarini arayamiyorum. Msj atabiliorum ama arayamiyorum.

• Ara sıra başıma gelen olay. Arıyorum. Ses gelmiyor. Arama pat diye kesiliyor. Ard arda 5-6 kez deniyorum sonra arıyor. Cidden telefonu kırıp atası geliyor insanın.
  • Lg g2 kullaniyorum ayni sorun bende de var ama sadece bazı numaralara oluyor bu. Kafayi yedim resmen

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.