Şimdi Ara

Nexus 4 Garanti Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1- Telefonu sallayınca içinde çok küçük bi parça sallanıyor gibi ses geliyor. Bu zarar verir mi sizce?
    2-Telefonu Almanya MediaMarkt'tan getirdim garanti prosedürünü nasıl işletebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O ses kameradan geliyor, çoğu kişide olan bir sorun.
    Kullanıma ya da kamera kalitesine herhangi bir zararı yok.
    LG Türkiye teknik servisini arayıp Almaya'dan alınmış ürünler için uluslararası garanti kapsamında mı öğrenmeniz gerekiyor.
  • ErtAsL.61 E kullanıcısına yanıt
    Almanya'dan alınan LG telefonlarda Türkiye'de garanti yok. Ancak Avrupa Birliği kapsamında bulunan ülkelerde tamir ettirebilirsiniz. Ayrıca sizin cihazda bir problem olduğunu sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 18 Kasım 2013; 9:48:54 >
  • Çok sağol valla yüreğine su serptin dünden beri dert olmuştu :) @kemalboran
    Uluslararası garantisi de mi yok 1 yıllik?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ErtAsL.61 E kullanıcısına yanıt
    LG telefonlarda Türkiye için geçerli uluslarası garanti yok diye biliyorum. Önce Samsung'ta vardı o 1 yıllık garanti, ancak onlar da kaldırmış. Zaten o garanti de anakart değişimi ya da telefon değişimini gerektiren arızaları kapsamıyordu.

En son yurtdışı HTC cihazlarda 1 yıllık uluslarası garanti vardı, ona da KVK bakıyordu, tabi onlar da kaldırmadıysa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 18 Kasım 2013; 9:57:27 >
  • o ses dikkat edildiğinde bütün nexsus 4 lerde var bendede tabiki ama sorun olmuyor çekimlerde vs için rahat olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ipad 2 yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.