Şimdi Ara

Nexus 4 neden hiçbiryerde yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nazmivrgn

darty'nin allah belasını .... teşir ürünü nokia lumia 920 aldım 1500 liaradan 900 liraya düşmüş aldım eve geldim flas çalışmıyor

o telefon zaten 1000 lira civarında değilmiydi ne 1500 ü ya bindirim ve indirim yapıp kakalamışlar
  • IIBurkiII kullanıcısına yanıt
    1000 tl ise söyle 3 tane alıyım çok cahilsin sadece hespiburada 1099 tl ordanda almak istemiyorum teknosa-gold-mediamarkt-bimeks-turkcell-avea-vodafone dahil heryeri gezdim 1499 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazmivrgn

1000 tl ise söyle 3 tane alıyım çok cahilsin sadece hespiburada 1099 tl ordanda almak istemiyorum teknosa-gold-mediamarkt-bimeks-turkcell-avea-vodafone dahil heryeri gezdim 1499 tl

bana cahil diyosunda google kullanmayı bilmiyosun. boş boğaz olmayın araştırmacı olun birazcık

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nokia-lumia-920-fiyati,843823.html
  • IIBurkiII kullanıcısına yanıt
    arkadasım internetten alışveriş yapmak istemediğimi belirtmiştim elden alışverişi tercih ediyorum
  • arkadaslar ilgilenen varsa nexus 4 ü mü satmayi düsünüyorum, 4 aylik henüz, iphone 5s e terfi etmeye karar verdim, ankara elden teslim edebilirim, hem sifir alacak arkadas icin de daha uygun olur. bu arada telefon sifir gibi zaten alir almaz ebaydan bumperini da almistim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.