darty'nin allah belasını .... teşir ürünü nokia lumia 920 aldım 1500 liaradan 900 liraya düşmüş aldım eve geldim flas çalışmıyor
o telefon zaten 1000 lira civarında değilmiydi ne 1500 ü ya bindirim ve indirim yapıp kakalamışlar
IIBurkiII
kullanıcısına yanıt
1000 tl ise söyle 3 tane alıyım çok cahilsin sadece hespiburada 1099 tl ordanda almak istemiyorum teknosa-gold-mediamarkt-bimeks-turkcell-avea-vodafone dahil heryeri gezdim 1499 tl
quote:
Orijinalden alıntı: nazmivrgn
1000 tl ise söyle 3 tane alıyım çok cahilsin sadece hespiburada 1099 tl ordanda almak istemiyorum teknosa-gold-mediamarkt-bimeks-turkcell-avea-vodafone dahil heryeri gezdim 1499 tl
bana cahil diyosunda google kullanmayı bilmiyosun. boş boğaz olmayın araştırmacı olun birazcık
arkadasım internetten alışveriş yapmak istemediğimi belirtmiştim elden alışverişi tercih ediyorum
arkadaslar ilgilenen varsa nexus 4 ü mü satmayi düsünüyorum, 4 aylik henüz, iphone 5s e terfi etmeye karar verdim, ankara elden teslim edebilirim, hem sifir alacak arkadas icin de daha uygun olur. bu arada telefon sifir gibi zaten alir almaz ebaydan bumperini da almistim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme