Şimdi Ara

Nexus 4 neden hiçbiryerde yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun telefon almak için ankarada cepa kentpark ankamall dikmendeki bayiler hepsini gezdim fakat nexus 4 yok arkadaş acaba nerden bulabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: iplenmeyenadam

Teknosahttp://www.teknosa.com/urunler/125070986/lg-e960-nexus-4-akilli-telefon

tükendi yazıyor kardeş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: doubledalak

quote:

Orijinalden alıntı: iplenmeyenadam

Teknosahttp://www.teknosa.com/urunler/125070986/lg-e960-nexus-4-akilli-telefon

tükendi yazıyor kardeş :D

Alıntıları Göster
    Aynen heryerde tükendi yazıyor bulsam alıcaktım bulamadım nokia lumia 920 (teşir ürünü) olarak aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: nazmivrgn

Aynen heryerde tükendi yazıyor bulsam alıcaktım bulamadım nokia lumia 920 (teşir ürünü) olarak aldım

Alıntıları Göster
    Darty de 999.00 Tl
  • iplenmeyenadam kullanıcısına yanıt
    darty'nin allah belasını .... teşir ürünü nokia lumia 920 aldım 1500 liaradan 900 liraya düşmüş aldım eve geldim flas çalışmıyor
  • nazmivrgn kullanıcısına yanıt
    Geçmiş Olsun kardeş. Uzuldum
  • iplenmeyenadam kullanıcısına yanıt
    Saol Eyvallah kardeş garantiye verip kullanmayı pilanlıyorum geri götürsem ne alırlar nede para iadesi yapar orda kavga ederim telefonu fln kırmaya gerek yok
  • quote:

darty'nin allah belasını .... teşir ürünü nokia lumia 920 aldım 1500 liaradan 900 liraya düşmüş aldım eve geldim flas çalışmıyor

teşhir ürünü alınır mı hocam geçmiş olsun.
  • düştük bi hataya
  • quote:

düştük bi hataya

Götür iade et almak zorundalar hakkını ara bence çok zaman geçmeden.
  • pazar günü aldım yarın götürsem alırlarmı acaba daha içine hat bile takmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazmivrgn -- 18 Şubat 2014; 23:35:40 >
    1 hafta cayma hakkın var hat bile takmamışsın durduğun bile kabahat.Git ciddi bir üslupla bana ayıplı mal satmışsınız paramı iade edin yoksa dava açarım de bak bakalım nasıl paranı veriyorlar.Hakkını aramaktan korkma
  • Çok saol cesaretlendirdiğin için yarın gidip söylicem almassanız telefonu fırlatır olay çıkartırım fln derim :D
    Rica ederim.
  • quote:

Bugun telefon almak için ankarada cepa kentpark ankamall dikmendeki bayiler hepsini gezdim fakat nexus 4 yok arkadaş acaba nerden bulabilirim

Gold un mağzalarına baktın mı?
    Zonguldak da var mesela.
    Diğer şehirlerden doğru Zonguldak daki mağzadan isteyebilirsin.
    Gerci fiyat 1150 tl mi neydi :)
    Teknosa dan 1350 ye N5 almak daha mantıklı
  • Bugün telefonu darty'e geri götürdüm iade etmek istiyorum dedim yok alamayız falan filan bende ayıplı ürün satmışşsınz dedim geveleyip durdu bende satan adam flası bozuk olduğunu söylemedi o yüzden aldım dedim yok servise gönderlim felan lan dedim madem satan adam bilmiyo ne boka bekliyosunuz burda dedim,baya bağırdım felan servise gönderdik eğer olmassa iade edilecek telefon akşam akşam ettiğim küfürle kaldım koca avm de yani darty den mal felan alınmaz.
  • quote:

Bugün telefonu darty'e geri götürdüm iade etmek istiyorum dedim yok alamayız falan filan bende ayıplı ürün satmışşsınz dedim geveleyip durdu bende satan adam flası bozuk olduğunu söylemedi o yüzden aldım dedim yok servise gönderlim felan lan dedim madem satan adam bilmiyo ne boka bekliyosunuz burda dedim,baya bağırdım felan servise gönderdik eğer olmassa iade edilecek telefon akşam akşam ettiğim küfürle kaldım koca avm de yani darty den mal felan alınmaz.

iade almazlarsa daha da diret,bağır.olmadı tüketici mahkemesi filan dene mutlaka
  • valla baya sert konuştum ama yok eğer flaşı yapılamazssa yeni ürün gönderceklermişmiş
  • quote:

valla baya sert konuştum ama yok eğer flaşı yapılamazssa yeni ürün gönderceklermişmiş
    bende arıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.