Bildirim
Nexus 4 vs. Optimus G
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Optimus g nin artıları
Kamera
Hoparlör
Ekran
32gb hafıza
Nexus 4 un artıları
Güncelleme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@One_Shot - Nexus 4deki güncelleme olayı ne kadar önemli? Optimus G'ye güncelleme gelmez mi ya da xda-developers da ROM çıkarmazlar mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: 0U2H4N
@One_Shot - Nexus 4deki güncelleme olayı ne kadar önemli? Optimus G'ye güncelleme gelmez mi ya da xda-developers da ROM çıkarmazlar mı?
Güncelleme daha erken gelecektir nexus a ama bu g ye güncelleme gelmeyecek demek degil g enaz android 5 i görür xda da her zaman rom olacaktır merak etmeyin
quote:
Orijinalden alıntı: One_Shot
quote:
@One_Shot - Nexus 4deki güncelleme olayı ne kadar önemli? Optimus G'ye güncelleme gelmez mi ya da xda-developers da ROM çıkarmazlar mı?
Güncelleme daha erken gelecektir nexus a ama bu g ye güncelleme gelmeyecek demek degil g enaz android 5 i görür xda da her zaman rom olacaktır merak etmeyin
xda'daki ROMlar işe yarar mı peki -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: One_Shot
quote:
xda'daki ROMlar işe yarar mı peki
Zaten cynogen mod un resmi listesinde cihaz sıkıntı olmaz zaten en az 1 yıl güncelleme alır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Optimus G varken nexus 4 e bakılmaz bile.
Edit: harf hatası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dampierre -- 1 Ağustos 2013; 17:56:15 >
Optimus G mantikli.
Bugun teknosa da 1600 TL idi
quote:
Orijinalden alıntı: ibo4fun
Optimus G mantikli.
Bugun teknosa da 1600 TL idi
Turkcell de optimus g pro aynı fiyata . -
N4 alanların %90 ı zaten arkasında Google var diye alıyor
Eğer 3-5 yıl kullanmayacaksan bu senin için pek bir şey ifade etmez
Nexus4 ün tuşları ekrandan yer kaplıyor bu kötü bir durum
Ben tasarımda özellikle arkasının görünümü olarak nexus4 ü seviyorum ama yinede güncelleme ve tasarım hariç optimus g al
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dampierre
Kamera ve ekrandan dolayı mı bu kadar fark ediyor -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Dampierre
Kamera ve ekrandan dolayı mı bu kadar fark ediyor
Nexus 4 çok ısınıyor, performans düşüşü yaşamadan oyun oynamak imkansız, ilk serisi böyleydi, belki düzeltilmiştir ama kesinlikle yazılımla halledilemeyecek ölçüde ısınıyor. Hafıza kartı girişi yok ve her ne kadar aynı chipsete sahip olsalarda optimus g daha güçlü bir telefon.
G almayı düşünüyorum 2 cihazı da deneyemedim fakat araştırmalarım sonucu
@n4 yetersiz hafıza(benim için yeterli sebep),hoparlör ve ahize gibi nedenlerden eledim
@ G ise kullanıcılarında edindiğim izlenim beni üzücek yani yok aksine mükemmel bi ekran ortanın üstü bi kamera güzel batarya mükemmel menü ve oyunlarda akıcılık özellikle ekranı merak ediyorum
Optimus G almayı düşünüyordum teknolojixten 1189 lira fakat bugün Nexus 4 kliksa da worldpuan + avantajix ile 880lira civarına geliyor.
Bu fiyatla çok cazip geldi ne dersiniz? Kamera çok önemli değil benim için. Kafama takılan noktalar Nexus4deki ahize, ısınma ve batarya sorunları
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone 14 alınır mı
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- spot telefon ne demek
- samsung a15 alınır mı
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- telegramda video izleme
- telefon önerileri 2024
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- device health services nedir
- play protect nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X