Şimdi Ara

★ ★ ★ ★ ★ NEXUS 5 BEKLEYENLER DERNEĞİ ★ ★ ★ ★ ★ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
7
Favori
6.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 21 inde açıklanabilir beyler (sadece tahmin)

bende yazayım dedim
  • Geçen sene 29. da tanıtılmıştı bu sene de öyle olucak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rölativite

quote:

Orijinalden alıntı: canınıyerim

nexuslarda otg destegi oluyor mu

bilmiyorum ama büyük ihtimal vardır.

Lg nexus 4 de yok

Nexus i9250 de var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nezaman cikacak diye google i arayim artik yeter dedim sitesine girdim ne sirket telefonu ne sirket adresi var hic kurumsal degiller beyler farkli markaya yonelelim

Saka biyana yeni bir haber
    http://m.donanimhaber.com/haberler/Nexus-5-ve-Android-44-28-Ekim-tarihinde-tanitilabilir.htm

• İlk defa akıllı telefon alıcam oda nexus 5 e kısmetmiş bari alıyorum safkan bişeyler olsun güncellemeleri hep alacak bir makina olsun dedim
  • Bu ne arkadaş hiç mi bir şey sızdırılmaz
  • http://www.engadget.com/2013/10/17/nexus-5-16gb-349-play-store/

pil ve kamera hakkında şimdilik bilgi yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

http://www.engadget.com/2013/10/17/nexus-5-16gb-349-play-store/

Pil 2300mAh gözüküyor 16 gb olanda. Kamera ise OIS destekli 8mp Sony sensörlü bir kameraymış. Yabancı bir kaynakta okumuştum
  • g2 ye nazaran pil ve kamera vasat kalmış:(
  • Ahmet-79 kullanıcısına yanıt
    kamera varsa vasat olsun. pilden kısmasınlar diye dua ediyoruz. bir sürpriz yaparlar diye dua ediyoz.
  • Kamerası için Nexus alacaksanız hiç almayın. Amacının dışına çıkmış olursunuz.

• Ahmet-79 kullanıcısına yanıt
    Öyle olması gerekiyordu hocam. Nexus'lar hiç bir zaman donanımı en üst seviye yapmaya uğraşmadı. Bakmayın şu özellikleri aslında çok çok iyi. Nexus'un olayı saf android ile stabil çalışan telefondur.

Kamera OIS destekli 8mp. Aslında güzel bir kamera ama G2'ye nazaran haliyle düşük kalıyor. Yine de kotaracağını düşünüyorum. Yerli-yabancı forumlarda Nexus bekleyen kullanıcıların canını sıkan en büyük şey batarya miktarı. Temizinden 3000mAh ile çıksaydı harika olacaktı. LG, G2'yi batarya konusunda üstün tutmak için 3000mAh koymamış olabilir.

Gerçi 32gb versiyonda 3000mAh gelebilir deniyor ama sadece bekleyeceğiz ve doğru mu göreceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirlivaVII -- 18 Ekim 2013; 13:19:42 >
  • 32 gb 1599 TL
    16 gb 1450 TL

muhtemelen fiyatlar böyle olur
  • 3000 mah olmasa bile 2700 mah olsun bari ve G2 deki Quick Remote özelliği Nexus 5 te olacak mı ?

• 32 gb lık versiyonun özellikleri açıklanmış mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirliva.VII

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

http://www.engadget.com/2013/10/17/nexus-5-16gb-349-play-store/

Pil 2300mAh gözüküyor 16 gb olanda. Kamera ise OIS destekli 8mp Sony sensörlü bir kameraymış. Yabancı bir kaynakta okumuştum

Sony sensörleri çok kötü oluyor.En son Z1 denedim ekan olsun kamera olsun berbattı oda 20mp kamera vardı.

• Kamerada muhtemelen ois olmayacak. Sony kamerasını beğenen çok kişi var aslında, tecrübem olmadı ama nasıl oldukları konusunda. Şu mp olayına da bitiyorum adamlar 40mp kamera koydu telefona sonuç_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozy245

Kamerada muhtemelen ois olmayacak. Sony kamerasını beğenen çok kişi var aslında, tecrübem olmadı ama nasıl oldukları konusunda. Şu mp olayına da bitiyorum adamlar 40mp kamera koydu telefona sonuç_?

MegaPixel ve fotoğraf kalitesi çok ayrı şeylerdir. Maalesef bizim ülkemizde bu anlayış yok.
    Sanıyorlar ki ne kadar çok MP o kadar kaliteli...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozy245

Kamerada muhtemelen ois olmayacak. Sony kamerasını beğenen çok kişi var aslında, tecrübem olmadı ama nasıl oldukları konusunda. Şu mp olayına da bitiyorum adamlar 40mp kamera koydu telefona sonuç_?

40mp diye nokia kamerasindan bahsediyorsaniz o telefonun fotograflarina bakmanizi tavsiye ederim

• hocam telefon işinede girsene
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.