LG NEXUS 4 de de durum yanıydı :))) Hatta Şubat / mart 2013 kampanyaları ile kullanıcı sayısı arttı. Şimdi de 900 - 950TL den 2013 ekim de cihaz satış sayısı artıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: skylineGTR_34
Cihazin pahali satilmasi gayet dogal. Mesela Amerika'da su an almak isteseniz en az 1 ay beklemeniz gerekecek ki o gun nobet tutup stok bitmeden siparisi gecebilmeniz lazim. Burada insanlar ikiser ucer alip satiyorlar 600$ civari. Ben de ilk siparis Nexus 4 alabilmistim ve 32gb unlock iphone 5 ile kafa kafaya takaslamistim teklif gelince. Birisi 350$ birisi 700$'dan fazla idi ama piyasada bulunmayinca oluyor boyle seyler. Mesela yine Nikon D800E ilk ciktiginda cok kuyruk vardi alabilmek icin 2-3 ay beklemem gerekeceti 1000$ fazladan verip ebay'den aldim ertesi gun geldi. Herseyin bir bedeli var malesef sadece telefonu degil adamin sirasini da almis oluyorsunuz. Su an Nexus 5 var elimde takasa versem iPhone5 ustune para bile veren olur.
Ekmek ve su gibi bir ihtiyaç olmadığı için , pahalı satılması ALICI sınında çok olduğunu göstermez. USA da 50 - 100 insan 350 dolar + kdv den alıp + 200 / 300 dolar KAR koyup satıyorsa da bu TR daki bir vatandaşı pek bağlamaz,
Çok göreceli bir durum yani
64bit işlemcisi olmadığı ve ram miktarı aynı kaldığı için ( NEXUS 4 en fazla 800-900 mb ram kullanıyor ) , 2014 deki teknolojik gelişime işletim sistemi / işlemcisi nedeniyle yetişemeyecek,
NFC var ama yayılmadı BLUETOOTH 4.0 var ama yayılmadı 4 çekidek var ama uygulama / oyun yok Masaüstü PC lerde DDR3 e yıllar önce geçildi ama cep telefonları daha yeni adapte oluyor 64 bit işlemci mimarisi içinse APPLE ı beklediler maalesef....
Günler çabuk geçer , zaman aynı akar ama - sana / bana ve bir başkasına göre hızlı yada yavaş gelebilir.
not: Yotube de " drop testi" videolarında parçalamak için REKLAM / POPÜLER olmak için alanlar 1000 dolarda verse koymaz :)) 45 günce ip5c/ip5s DH de dip fiyatlarda millet yurtdışı üründe 500-700TL kar dan zarar edip satıyor
Bu telefonu takip eden zaten uygun fiyatını bekleyerek alır, kaldıki yüksek fiyatlarda satılmaya başlanırsa alınması çok zor. Alan yinede çıkacaktır tabi ki.
çaylar nerede nasıl dernek burası :D
Şakirrrrr, herkeşe benden çay!
bu tele ısındım.saçma belki ama z1 ile bunun arasında kaldım.nedenini bilmiyorum parasından değil ama.fazla kullanan olmaması ön yüzünde marka adı olmaması gibi şeyleri bile seviyorum mesela.kesin alırım acelem de yok
Bildiğim kadarıyla;
16GB: 1399TL 32GB: 1499TL / 1599TL
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme