Şimdi Ara

★ ★ ★ ★ ★ NEXUS 5 BEKLEYENLER DERNEĞİ ★ ★ ★ ★ ★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
7
Favori
6.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Operatör üzerinden görüntülü görüşme, harici hafıza kartı ve çıkarılabilir bataryaya sahip olmaması muhtemel...
  • Operatör üzerinden görüntülü görüşme olmama ihtimali çok düşük ama diğerleri kesin olmayacak gibi.
  • Pil mevzusu hâlâ gizemini koruyor fakat son çıkan haberlere göre tek tip pil kullanılacak. Yani 2300mAh.

Haberin birinde farklı tipte pillerin olmayacağı, sadece farklı hafıza kapasiteleri olacağından bahsedilmiş :http://www.phonearena.com/news/Nexus-5-wont-have-a-3000-mAh-battery-version-claim-insiders-just-16-GB-and-32-GB-ones_id48441

Diğer haberde ise 2300mAh bataryanın fotoğraflarına yer verilmiş :http://www.phonearena.com/news/Nexus-5-wont-have-a-3000-mAh-battery-version-claim-insiders-just-16-GB-and-32-GB-ones_id48441

• Ozy245 O kullanıcısına yanıt
    Canlı bir yayın olucak mı?

Bu arada etkinlik olucak ama Google play den ileriye gitmeyecek muhtemelen, hiç bir kaynak nexus 5 ve 4.4 kitkat beklemiyor. 28i şuanda hala kilit gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 25 Ekim 2013; 0:39:31 >
  •  ★ ★ ★ ★ ★ NEXUS 5 BEKLEYENLER DERNEĞİ ★  ★  ★  ★  ★

★ ★ ★ ★ ★ NEXUS 5 BEKLEYENLER DERNEĞİ ★  ★  ★  ★  ★

★ ★ ★ ★ ★ NEXUS 5 BEKLEYENLER DERNEĞİ ★  ★  ★  ★  ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 25 Ekim 2013; 1:10:11 >

• Son habere göre Ekim'in 31'inde durulması, 7 veya 8 Kasım'da ise Kanada'daki markalarla piyasada olabilirmiş. Bekle bekle helak etti Google bizi. O 3000mAh bataryayı çıkarsın piyasaya da beklediğimize değsin

Kaynak:http://www.phonearena.com/news/Latest-release-date-rumor-for-Nexus-5-has-October-31st-launch-date-for-Google-Play_id48698

• hocam farklı bir şey sorucam kutudan kulaklık çıkıcakmı bu sefer bahseden yok
  • hikmettufekci kullanıcısına yanıt
    Kullaklıktan önce telefonun çıkması lazım, o bile yokken kimse kulaklığa takılmasın yaşlanır bence
  • ses yokmu lansmandan
  • lansman takipcilerimiz ?
  • Lansman 31'inde diyorlar. Çıkış tarihi ise 11 Kasım diye duydum.
    Bu arada bir arkadaşım tanıdığından benim için Amerika'dan telefonu getirtebileceğini söyledi. Telefon Amerika'da çıktığında kontratsız alıp Türkiye'de kullanabilecek miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanTR-

Lansman 31'inde diyorlar. Çıkış tarihi ise 11 Kasım diye duydum.
    Bu arada bir arkadaşım tanıdığından benim için Amerika'dan telefonu getirtebileceğini söyledi. Telefon Amerika'da çıktığında kontratsız alıp Türkiye'de kullanabilecek miyim?

kayıt ettirip kullanırsın bende öyle yapmayı düşünüyorum.
  • Ne yazık ki ses seda yok arkadaşlar.

@SerkanTR- Erken almayı düşünen herkes amerikadan getirtmeyi düşünüyor zaten , pasaport sorununu çözersen hem uygun fiyata hemde çook erkenden kullanmaya başlamış olursun telefonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozy245

Ne yazık ki ses seda yok arkadaşlar.

@SerkanTR- Erken almayı düşünen herkes amerikadan getirtmeyi düşünüyor zaten , pasaport sorununu çözersen hem uygun fiyata hemde çook erkenden kullanmaya başlamış olursun telefonu.

Çok heyecanlanmaya başladım. 350-400 dolar gibi bir fiyattan satışa sunulursa 700-800'e gelir. 100 lira da pasaport desek, 900 lira maksimum. Dehşet iyi bence. Daha önce hiç hiç yurt dışından telefon almamıştım.
  • SerkanTR- S kullanıcısına yanıt
    Pasaport kaydı kendin yaptırırsan 150Tl olması lazım tcel-vdfon-a ve a gibi bayilerden yapınca. tabi şöylede düşünmeyi unutma 1500Tl lik bir teli 1250 tl ye getirince 250tl kar dememek lazım garanti durumu da var işin içinde.
  • quote:

Pasaport kaydı kendin yaptırırsan 150Tl olması lazım tcel-vdfon-a ve a gibi bayilerden yapınca. tabi şöylede düşünmeyi unutma 1500Tl lik bir teli 1250 tl ye getirince 250tl kar dememek lazım garanti durumu da var işin içinde.

Valla hocam garantiye güvenim 0. Şuana kadar kullandığım tüm telefonları 4-5 kere garantiye vermişimdir. Hepsi de minimum 200 lira para aldılar benden. Tek sıkıntı telefonda kronik bir sorunun olması ama LG'nin telefonlarında pek yaşanmadığını duydum.
    Bu arada pasaport kaydını kendim yaparsam hiç para ödemeyecek miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanTR-

quote:

Valla hocam garantiye güvenim 0. Şuana kadar kullandığım tüm telefonları 4-5 kere garantiye vermişimdir. Hepsi de minimum 200 lira para aldılar benden. Tek sıkıntı telefonda kronik bir sorunun olması ama LG'nin telefonlarında pek yaşanmadığını duydum.
    Bu arada pasaport kaydını kendim yaparsam hiç para ödemeyecek miyim?

Her türlü 150tl ödersin kayda. Garantilerde senden nasil para istediler bilmiyorum ama cihazdaki sorun garanti kapsaminda degildirki para almislar senden, cihazdaki sorun kendinden cikmamis sen cikartmissindir, bu durumda para almalari cok normal, ben hic para ödemedim ve ödeyeni duymadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @yclycl nin dediği gibi sorun kullanıcı kaynaklıysa alınır para yoksa para istemeleri yasal değil. Ayrıca yetkili servis için geçerli söylediklerimiz özel servise verirsen her zaman para alırlar.
  • Benim anlamadığım ortalıkta o okadar çok söylenti var. Bu büyük firmalar telin çıkış tarihini belirtmiyor mu? En son 31 ekim diye duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirlantacocuk

Benim anlamadığım ortalıkta o okadar çok söylenti var. Bu büyük firmalar telin çıkış tarihini belirtmiyor mu? En son 31 ekim diye duydum

Afedersiniz ama şerefsizler çünkü... Heycan yaratmaya çalışıyorlar, cihazda okadar sızıntı olması, "yanlışlıkla" mağazada yayınlanması falan bunlar tesadüf değil, bi ara 18 deniyordu sonra 28 oldu şimdide 31-1, bunlar sızıntı falan değil inanmayın, firmadan para alan ukala herifler yapıyor bunu, firma bunu destekliyor ve başarılılar, baksanıza 15-20 gündür gündemimiz nexus 5, burama kadar geldi bıktım yemin ediyorum.
    Ara sıra bu sitenin editörleri videolarda "biliyoruz ama söyleyemeyiz" diyorlar, merak etmeyin editörler biliyordur ne zaman tanıtılcağını ama söylenmiyor, G2 dede böyle olmuştu, bi anda tanıtıldı cihaz ve bi bakmışız Erdi Özüağ Amerika' da tanıtımda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 28 Ekim 2013; 17:47:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.