Şimdi Ara

★ ★ ★ ★ ★ NEXUS 5 BEKLEYENLER DERNEĞİ ★ ★ ★ ★ ★ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
7
Favori
6.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün bekleniyor cihaz. hadi bakalım. ben bu nexus'ların yazılımı gibi sade tasarımlarını da seviyorum. yalnız bu pilin böyle düşük olması g2'yi baltalamaması için lg'nin çakallığı.
  • Hayırlı uğurlu olsun tanıtıldı arkadaşlar
    http://www.google.com/nexus/5
  • Geldiği zamanki şartlara göre beyaz olanında şimdiden gözüm var.
  • 16 GB SİYAH Abime al diyene kadar bitti stoklarda kalmadi. 2-3 Hafta yaziyor simdide abim 1 ay sonra geliyor riske atmak istemiyorum :/
  • İlk incelemelerden birisi
    http://www.youtube.com/watch?v=vdJUCwyEAEo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozy245

İlk incelemelerden birisi
    http://www.youtube.com/watch?v=vdJUCwyEAEo

5 dakikalık hands-on'lardan bıkmıştım bu iyi gelecek teşekkürler
  • Leetnock kullanıcısına yanıt
    Oyun severlere göre bir inceleme biraz. Ama kutu içeriği yandan da olsa gözüküyor kulaklık yok
  • Detaylı kamera incelemesi LİNK
  • Hayirli geceler

Almanyada bir yakinim var bu cihazi almanyadan getirtebilir miyim ? Ne kadara mal olur bana ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byjovii B kullanıcısına yanıt
    Abiden birşey rica etmeni istiyorum hepimiz için önemli bir husus. cihaz iki model olarak çıkarıldı. Birisi usa versiyon diğeri de geri kalan dünya versiyonu diye adlandırabiliriz. Bu versiyonlar arasında wifi ve data bağlantı kanallarında farklılıklar var bunu sormak gerekli soru: usa den alınan cihaz bize yani avrupa da kullanıma bir sıkıntı yaratırmı acep
  • chrizs07 C kullanıcısına yanıt
    Bunu en iyi Almanyadaki yakının cevaplar bence , cihazı orada bulursa getirmesinde bir sıkıntı yok ama şuanda dünya genelinde yok ne yazık ki.
  • Ozy245 O kullanıcısına yanıt
    Telefonu ocak ayinda falan almayi dusunuyorum henuz stoklarda olmasina gerek yok benim icin.Oda almanyaya yeni gitti master yapmaya konuya cok vakif olamayacagindan burdan bilgi almak istedim tesekkur ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün önce gsmarenada, google playden gelen ön spiarişlerindeki nexus 5 stoklarının bittiği haberini görmüştüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Abiden birşey rica etmeni istiyorum hepimiz için önemli bir husus. cihaz iki model olarak çıkarıldı. Birisi usa versiyon diğeri de geri kalan dünya versiyonu diye adlandırabiliriz. Bu versiyonlar arasında wifi ve data bağlantı kanallarında farklılıklar var bunu sormak gerekli soru: usa den alınan cihaz bize yani avrupa da kullanıma bir sıkıntı yaratırmı acep

Avea gsm 1800/umts 2100 mhz, voda ve Turkcellde gsm 900/ umts 2100 kullaniyor ki amerikan versiyon bunlari destekliyor...
  • yurt dışından belki getirttirebilirim yoksa güzel bir fiyat ile tr de beklicez artık
  • weneorn kullanıcısına yanıt
    Alttaki listede sadece fark olanları bıraktım, lte olmasada elbet gelir ve aynı frekans sadece 1 ve 5,WCDMA usa de sadece 19 ekstra. LTE de sıkıntı yaratmayacakmıdır_?

North America (D820) model:
    CDMA: Band Class: 0/1/10
    WCDMA: Bands: 1/2/4/5/6/8/19
    LTE: Bands: 1/2/4/5/17/19/25/26/41

Rest of World (D821) model:
    WCDMA: Bands: 1/2/4/5/6/8
    LTE: Bands: 1/3/5/7/8/20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozy245 -- 4 Kasım 2013; 16:04:08 >
  • quote:

Alttaki listede sadece fark olanları bıraktım, lte olmasada elbek gelir ve aynı frekans sadece 1 ve 5,WCDMA usa de sadece 19 ekstra. LTE de sıkıntı yaratmayacakmıdır_?

North America (D820) model:
    CDMA: Band Class: 0/1/10
    WCDMA: Bands: 1/2/4/5/6/8/19
    LTE: Bands: 1/2/4/5/17/19/25/26/41

Rest of World (D821) model:
    WCDMA: Bands: 1/2/4/5/6/8
    LTE: Bands: 1/3/5/7/8/20

Vodafon genel olarak 3-7-20 bantlarini kullanmis yani amerikan versiyon sorun olacaktir Trye Lte geldiginde en azindan vodafone icin; ama soyle, telefon 3gde calisabilir ki o da iyi bir hiz. Yani lte gelmesi demek bildigin gibi onceki teknolojinin tamamen kaldirilip sadece kendinin kullanilmasi degil. 2g ve 3g aynen devam edecektir. Wcdma da baska bir standart ve o da yok zaten Trde. Karar sizin bu konuda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 4 Kasım 2013; 16:11:34 >

• Almanyadayim isteyen olursa Nexus5 getirtebilirim...

16 GB 1450TL
    32 GB 1650TL

NOT: Gümrük problemlerine karismiyorum. isteyen olursa gümrüge kadar getirtirim gümrükten siz kendiniz alirsiniz veya avrupa ülkelerinde tanidiklariniz varsa direk onlara gönderebilirim..

CIHAZLAR SIFIR VE full kutuludur. 1.sinif ürünlerdir...
  • weneorn kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla şuanda WCDMA kullanıyoruz, yüksek hızda H çıkıyor telefonda ozaman bu banddayız diye düşünüyorum ama yanılıyormuyum_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

Almanyadayim isteyen olursa Nexus5 getirtebilirim...

16 GB 1450TL
    32 GB 1650TL

NOT: Gümrük problemlerine karismiyorum. isteyen olursa gümrüge kadar getirtirim gümrükten siz kendiniz alirsiniz veya avrupa ülkelerinde tanidiklariniz varsa direk onlara gönderebilirim..

CIHAZLAR SIFIR VE full kutuludur. 1.sinif ürünlerdir...

almanyada bu telefonlar 349 dolar ile 399 dolara sarılmıyor mu acaba ? Kuzenim yasıyor almanyada ona göre getirteceğim almanyadan.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.